online şirkette çalışıyordum ve sürekli olarak saçma sapan kurallar konuyordu. Ben de bu kurallardan yana patronla 2 kez tartıştım. 2. tartışmanın sonunda da ona işten önümüzdeki ay çıkmak istediğimi söyledim. Çünkü ihbar süresi vardı. O da bana direk şimdi çıkabilirsin dedi, ve beni bulunduğum gruplardan attı. Sizce zaten bunu dememi mi bekliyormuş? Yoksa bir pasif agresyon mu? Çünkü geçen seferki tartışmadan sonra senin öğretmenliğinden çok memnunum falan demişti.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takılma bu kadar sonunda kurtuldun mu kurtuldun buna bak ben de sevmediğim bi firma da sürünüyorum dayanamıyorum artık zaten sürekli olay sürekli sorun kendime yapılan haksızlıklara dayanamıyorum artık
evet bu da çok saçma davranıyor. Mesela derse öğrenci gelmemiş, yine de bana diyor ki öğrenci gelmiş gibi etkinlik yap. Çok saçma değil mi
İnanılmaz saçma işleri güçleri kendi egolarını tatmin etmek haksızlığa da ses çıkarınca sorun çıkaran çalışan profilinde oluyorsun
Aslında işe karşı çalışanı sogutuyorlar heves bırakmıyorlar
aynen öyle, mesela ders planlıyoruz öğrenciyle ve öğrenci 15-20 dakika önce dersi iptal ediyor, ben de tüm günümü ona göre ayarlamış oluyorum. sonra bana toplantıda dedi ki o zaman o tip derslerde bu alışkanlık haline getirilirse lütfen dersi yapılmış say dedi ve ücretini al dedi. Ben de öyle yaptım. Sonra bana diyorki neden öyle yaptın? nvjfnjf ve kızıyor falan. Bir keresinde de konuşma klubü dersi vardı. orada öğrenciler gelmedi, gelmeyince de bana o grubun ortasında o zaman daha fazla bu dersi yapmayız dedi, normalde o ders bana ait değildi zaten. Her hafta başka biri giriyordu. Saçma sapan bir iş yani
Sonrasında ben itiraz edince de dedim ki madem ki bu şekilde davranıyorsunuz, o zaman yollarımızı ayırabiliriz dedim. O da cevap olarak hayır çok memnunum senle çalışmaktan vs dedi geçen hafta
Ne öğretmenisiniz
Valla bizim ülkemizde insanlar o kadar zor ve anlayışsız ki aslında çalışan kişiyi kendilerine biraksalar sorumluluk sahibi bilen zaten yapar Ay dün de benim başıma neler neler geldi naltayim smdmdmff
ingilizce ama normalde işim bu değil, geçici süre yapıyorum. ne geldi, anlatın tabii.
Ben de geçici olarak buraya girdim sırf eğitim için para biriktirmem gerekiyordu müşteri hizmetlerinde çalışıyorum Allah kimseyi buraya düşürmesin her dakika başı cahil laf anlamayan dengesiz insanlar ile uğraşıyoruz bir de üstüne kendini bilmez hadsiz yoneticilerle müşteri bana bir sürü küfürler hakaretler etti hepsini yuttum daha sonra geri aradım arama amacım tamamiyle yardım odakliydi müşteri zaten sıkıntılı sorunlu bi profildi kadın beni şikayet etmiş ederken de bir sürü yalanlar sıralamis
Bunlar da bizim calisanlardan müşteriye küfür edeni değil de hiç bi şey yapmayan bana savunma imzalattilar inanılmaz zoruma gidiyor
oha çok saçma o da. Ben de şok geçirdim, normalde benim bildirmem gerekiyordu, 2 hafta önceden. onun için önden haber vermek istedim. Beklemene gerek yok direk bırakabilirsin dedi ve gruplardan sildi. nvfjnvjfnfjnf pasif agresif. Ama sana yapılan da çok çok saçma sen hiç bir şey yapmamışsın kötü
Dün savunma imzaladım kendimi asla aciklattirmadi yöneticim bir de konuşma tavrı o kadar itici ki hiç yapıcı değil daha çok kiskirtmaci haldeydi arayip ofise geliceksin oyle ya da boyle gelkceksin gorusucegiz seninle gorusuceksin kelkmeleri iticiydi
eğer ihtiyacın varsa maalesef biraz dayanmak zorundasın ama anlayabiliyorum. Beni peki direk gruplardan atması? fnjnfb
Bu ay sonu kurtuluyorum skdkdkdkkd Ay gruplarını başına calsinlar
kurtul gerçekten online dı benimki ama çok saçma yani öğrencinin gelmediği derse ne worksheet i hazırlıcam
Yaaa hazır İngilizce öğretmenini bulmuşken:) yardım istiyorum ben İngilizce öğrenmek istiyorum uzun zamandır istiyorum aslında fakat başlayamıyorum bi türlü temelim 0 hiç bir bilgim yok ve telaffuzum hiç iyi değil nasil bi şey tavsiye edersiniz
hahah ders vereyim? :)) ciddiyim bu arada.
Güzel olurdu ama param yok hahahahah
hhaha :) o zmaan çok fazla okuyup çok fazla dinleyeceğiz, yaptığımız her şeyi ingilizceye çevirmeliyiz
Çok zorlanıyorum yaa ing nedense bana hep zor geliyor
anladım. o zaman aslında profesyonel yardım alman gerçekten iyi olacaktır.
Yüz yüze görüşmüyorsunuz uzaktan çalışıyorsun miss gibi iş ne kurall koydularda istifa etme geregi duydun ki
sürekli mesaj yoluyla iletişime geçiyor sürekli ve sürekli her şeyi detaylı detaylı anlatmanı istiyor, bir de üzerine pasif agresif davranıyor.
Anladım