Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben kimseye özenmem.. bu zamana kadar da kimseye özenmedim hayatımda hep kendim oldum.. bana özenen kimse de olmadı bildiğim kadarıyla.. zaten herkes kendi olsun.. hata bile yapsa kendi hatalarıyla yüzleşsin..
Hayatta herşeylere sahip olamayan bizler, bazen elbette özenir. Hastasındır ve başkalarının sağlığına özenirsin, ya da Anne olamıyorsundur olanlara özenirsin. Saçın düzdür kıvırcıklara özenirsin yani bu böyle bir şey, sende olmayan belkide olamayan şeylere özenti gösterirsin aynısı kesinlikle sende olup başklarında olamayan şeylere özenti duyulur. Umarım herkes özendiği şeylere sahip bi Hayat yaşar. Kırmadan dökmeden incinmeden..
Özenilen biriyim. Kendimi övmek için söylemiyorum. İnsanların cesaret edemediği şeyleri içimde bulduğum güçle yapmaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum kolaya kaçmayı seçmiyorum. Ama keşke o yola hiç çıkmasaydım demiyorum. Birşeyleri başarabilmek mutlu ediyor beni.
Ben kendi hayatımın yönetmeni ve oyuncusuyum. Gerisi, başkaları, diğeri şu bu argo olacak belki ama kimse kusura bakmasın, ben elin emaneti ile gerdeğe girmem.
Özenilen biri olmam imkansız zaten çünkü işsizim ve neet sınıfındayım ayrıca ülkemin geleceğini kötü görüyorum.. Kamuda tasarruf kararına gülüyorum.. Söyleyecek bir söz kalmadı.
Severek takip ettiğim ve ilham kaynağı olarak gördüğüm insanlar elbette var ama bu onları taklit ettiğim anlamına gelmez. Bana özenen birisi olduğunu da düşünmüyorum
Hiç kimseye özenmedim bu yaşa kadar sadece sanat dallarıyla uğraşan gerçek sanatçıların yerinde olmak istemişimdir ürettiği güzel eserleri sebebiyle...
İntörn doktorluk , yurt dışında seyahat, güzellik, boy en çokta eğlenceli bence bana özenen dolu kız var Ama bende onlara özeniyorum en azından bi aileleri sıcak yuvaları var aile her şeyden önce gelir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her zaman özenilen maalesef bu kıskançlık boyutuna gelince olanlar oluyor başıma gelmeyen kalmıyor.