Kişilik & Karakter Ne çizsem acaba 🤔? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Çizim yeteneğin olsa ne çizmek isterdin? Bana bir fikir verin kafam karıştı kararsız kaldım 😂 Ne çizsem acaba 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. Bence evreni çizebilirsin böylelikle ömründe bir daha ne çizeceğim diye düşünmene gerek kalmaz :D bak yine zehirim 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gıcık 😂Olmayan bir şey söyle bak çok ileri düşünüyorsun 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D gıcıklık görevimiz sozsuZzaman +1 yıl Ona ne şüphe 😂
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. asker çizimleri araba çizimleri kamyon tır çizimleri ya da kamyonet çizimleri 1 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben bir kızım 😂 Yorumla arascanpolat +1 yıl oyuncak bebek o zaman Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂 dalga geçme 😂 Yorumla
İsmim_Mavi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kurgusal karakterler internetde bir çom videosu var çizim yeteneği olmayan ben bile mükemmel çiziyorum.. yosuke fun drawing diye bir kanal ama kurgusal karakter çizmeyi sevmiyorsanız ve ya çocuksu buluyorsanız boşverin efendim 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çizim yapıyorum uzun süredir hiçbir şey çizmedim görseli sen mi çizdin eline sağlık güzel çizmişsin💕 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin 0 0 Yorumla
pembe_corap777 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Deniz canlıları çizer misin (burada da paylaş lütfen lflfldldldmds) 0 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Birinin yüzünü çiz 0 11 Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Bunu sen çizdiysen harika olmuş Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok cizmedim soru için koydum Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Güzel çizimlerin nasıl peki Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kendime güveniyorum bu konuda Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çizimim iyidir yani Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Bir tane paylaşabilirmisin bende çizim yapıyordum ne zamandır yapmıyorum en son renkli kuruboya aldım yapayım hiç deneyemedim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bir kaç tane var ama nasıl paylaşılır bilmiyorum 😂 Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Soru olarak sor nasıl diye Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sordum 😂 Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Tamam Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Link atabilirmisin Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Döner yiyen ayran çiz 0 7 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gıcık 😂 Yorumla Canselllqx +1 yıl 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam çizerim 😂🤣 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bekliyorum en kısa zamanda😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ya ben gelişmek amaçlı sordum 😂 İyice geliseyim çizip atarım buraya bakarsın 😂🤣 Yorumla Canselllqx +1 yıl Olur başarılar 😂🌸 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Mutlu bir aile tablosu 0 5 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl O kadar yetenekli değilim geliştirmek amaçlı ne yapabilirim 🤔 Yorumla KaplanKral101 +1 yıl Vazo içinde elma armut muz çiz. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hmmmm denerim teşekkür ederim 🤗 Yorumla KaplanKral101 +1 yıl Rica ederim, çizdikten sonra güncel olarak atarsan sevinirim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hele bi çizek bismillah 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Galatasaraylı şampiyon bir çocuk 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı. Beni çiz ✍️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence evreni çizebilirsin böylelikle ömründe bir daha ne çizeceğim diye düşünmene gerek kalmaz :D bak yine zehirim
Gıcık 😂
Olmayan bir şey söyle bak çok ileri düşünüyorsun 😂
:D gıcıklık görevimiz
Ona ne şüphe 😂
asker çizimleri araba çizimleri kamyon tır çizimleri ya da kamyonet çizimleri
Ben bir kızım 😂
oyuncak bebek o zaman
😂😂 dalga geçme 😂
Kurgusal karakterler internetde bir çom videosu var çizim yeteneği olmayan ben bile mükemmel çiziyorum.. yosuke fun drawing diye bir kanal ama kurgusal karakter çizmeyi sevmiyorsanız ve ya çocuksu buluyorsanız boşverin efendim
Çizim yapıyorum uzun süredir hiçbir şey çizmedim görseli sen mi çizdin eline sağlık güzel çizmişsin💕
Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin
Kocaman bir dağ olabilir
Deniz canlıları çizer misin (burada da paylaş lütfen lflfldldldmds)
Birinin yüzünü çiz
Bunu sen çizdiysen harika olmuş
Yok cizmedim soru için koydum
Güzel çizimlerin nasıl peki
Kendime güveniyorum bu konuda
Çizimim iyidir yani
Bir tane paylaşabilirmisin bende çizim yapıyordum ne zamandır yapmıyorum en son renkli kuruboya aldım yapayım hiç deneyemedim
Bir kaç tane var ama nasıl paylaşılır bilmiyorum 😂
Soru olarak sor nasıl diye
Sordum 😂
Tamam
Link atabilirmisin
Döner yiyen ayran çiz
Gıcık 😂
😂😂
Tamam çizerim 😂🤣
Bekliyorum en kısa zamanda😂
Ya ben gelişmek amaçlı sordum 😂
İyice geliseyim çizip atarım buraya bakarsın 😂🤣