Kişilik & Karakter Kırılgan insanlar sizde , kolunuzun kanadınızın altına alma isteği uyandırır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum herkese Güncellemeler+1 yıl Düzgün cevaplar gelir mi Kırılgan insanlar sizde , kolunuzun kanadınızın altına alma isteği uyandırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. uyandırmaz 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır sevmıyorum oyle ınsanları ruhum cekılıyo 0 5 Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Duzgun cevap zaten sevmıyorum sevemıyorum kımse de sevmez acıma duygusu olur sonra sıkılır Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Uzebılır ama surum bu. Kımse sonsuz merhametle bırıne sabredemez bı noktadan sonra gercekten yorucu oluyo oyle ınsanlar Yorumla Soran +1 yıl Sanırım sen bu konuda bişeyler yaşamışsın Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Yok cevremde oyle ınsanları tutmuyorum acıkcası. O yuzden daha cok gozlemledıklerım bu ben katlanamam Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiç umrumda olmaz Savaşta acıma olmaz Kadınlar dan bir cacık olmaz Ölümlü dünya ne olacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır iyileştikleri zaman ilk sana saldırırlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uyandırmaz
Hayır sevmıyorum oyle ınsanları ruhum cekılıyo
Duzgun cevap zaten sevmıyorum sevemıyorum kımse de sevmez acıma duygusu olur sonra sıkılır
Üzdü
Uzebılır ama surum bu. Kımse sonsuz merhametle bırıne sabredemez bı noktadan sonra gercekten yorucu oluyo oyle ınsanlar
Sanırım sen bu konuda bişeyler yaşamışsın
Yok cevremde oyle ınsanları tutmuyorum acıkcası. O yuzden daha cok gozlemledıklerım bu ben katlanamam
Hiç umrumda olmaz
Savaşta acıma olmaz
Kadınlar dan bir cacık olmaz
Ölümlü dünya ne olacağı belli olmaz
Hayır iyileştikleri zaman ilk sana saldırırlar
Kimse bu çabayı harcamadı benim için