Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Kiminle hangi konuda tartıştığıma göre değişir.. ama ben haklıysam sonuna kadar diretirim asla geri adım atmam tabi ki de.. çünkü hak yememek benim kırmızı çizgim karşımda ki kişiden de bunu beklerim.. hatam varsa da özür dilerim elbet.. isterse sevmediğim bir insan olsun
Haksızlığa boyun eğmem, fakat bir çok insan haksızlık yaptığını ve hangi ayak üzerinde yol yaptığını yüzlerine haykırınca dahi inkâr etmekle meşguller, üzerine bir de kendilerini haklı ilan ediyorlar. Ben haklı olduğuma eminsem kesinlikle hakkımı savunurum. Haksızlık yapanlar baştan kazanmış görünseler bile yılmam..
Valla genelde kazanan taraf oluyorum. Kelime ve cümlelerin tılsımı bendeki bence. Doğru yerde sinmeden etkili ve biraz da karşı tarafın pek bilemeyeceği akademik dil kullanıyorsa kişi tartışmadan galip çıkması zor karşıdakinin😂Ama bunun savaşını da vermem kim haklıysa onla mutabık fikirde buluşurum.
Çoğunlukla babamla tartıştığımda kazanan taraf sürekli ben oluyorum çünkü annemin ölümünden sonra insan sarrafı oldum onu kadınlar konusunda ben uyarıyorum dediklerimi de aynen çıkar
Kazanan oluyorum ve hep kazanmaktan sıkıldım.. Ben her zaman sakin olurum. Zaten sakinlik bir huyum. Her şeyi değerlendiririm, en küçük detayına kadar. Ona göre davranırım ve kazanırım.