Yollarına bulurum seni takvimlerde seni
Sen istemesen bile yine de yaşarım ben Seni….
Bazen olumsuzluğa düşebilirz fakat yaşamak yine de çok güzel. Yaşamanın güzel yanlarını bulmak ve olumlu düşünmek her zaman işe yarar. Sağlıklı ve huzur dolu çocuklarımın olması yeterli
Bir yerden sonra yoruluyorsun artık. Ayağa kalkmak zor geliyor. Ayağa kalksan da kendinde güç bulamıyorsun.
Kadınlar biraz da hep kendim kalkmak istemiyorum diyor yani ister istemez bir koruma korunmak isteniyor sahiplenmek bence birileri uzatmasını yani aslında kalkmadığı için değil ama hep kendi kalkmak durumunda kalmak bence çok bir durum olmuyor kadınlar için
bu sefer güçlüyüm niye bu kadar güçlü olmak zorundayım sorusu oluyor sanki.
Evet, hep kendi kalkınca insan bir el arıyor bu sefer de kalkmak için. Bir kez olsun öyle olmasını diliyor.
Kendi kendimize kalkamazaak kaldıran da bulamazsak ne yapmalıyız
Kalkmak için çözümler aramalıyız.
Yine bize bağlı yani. ben bazen umursamaz veya çok ilgilenen erkeklerle konuşmayı seçiyorum ikisi de değişik etki yapıyor bende. yani bı turlu kendime güveninm yok var ama yok çok değişik ya belirsiz
Yani o dönemlerimde öyle kişileri buluyorum
Umursamaz erkeklerden uzak dur. İlgilenen erkek iyidir.
Cevap
5Cevap
Çünkü yoruluruz.. tükeniriz bu yüzden de zor gelir.. bir de insanlar zorlaştırır hayatı.. hayat sanki yeterince zor değilmiş gibi..
Yaa sen nerde yaşıyon yolları bu kadar güzel dndnjd. Evet bazen zordur ama her şeye reğmen ilerlemek en iyisidir
Almanya 😅
Seni içeri almazlar ki cjfjysd
Bu konuyu konuşarak bu ara pek Almanya sorusu gelmiyor binlerce Almanya sorusu alcağım gene
Almanya’ya taşınmak için evleneceksin ki sen evlenmeye karşı birisin 😏
Ya da Almancayı öğrendikten sonra kariyer olarak bir durum olması lazım. Ama Almanca öğrenmen şart değil şart yani.
😅 Almanya’yı o kadar mı sevdin wow
Yürüdüğün yol hep aynı geliyor, ilerlediğini hissetmiyorsun. Renkler soluyor dokular bozuluyor böyle durumlar da gelde daralma bunalma :D
Belallardan başa gelemedigimiz için. Hayatımız da zor oluyor
Değişim için her zorlukta bir değişim ve farkındalık vardır
Devam etme mola ver bırak hayat aksın
seks bencede
savaşmak zor geliyor
seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?