Psikolojide Aşırı Düşünmek "Overthinking", aşırı düşünen ise "Overthinker" olarak tanımlanır.💆🏻♀️💆🏻♀️

Psikolojide Aşırı Düşünmek "Overthinking", aşırı düşünen ise "Overthinker" olarak tanımlanır.💆🏻♀️💆🏻♀️

Evet bunca zamandır birçok şeyi aşırı düşündüm aşırı ince düşünceli olduğum için her zaman kendimi fazlasıyla üzdüm, insanları değer verdik insanlar değer vermedi neden değer vermiyor diye üzüldüm, hayatımdan gitti gitmemesi için uğraştım, barışmak için uğraştım hep çaba göstermek için uğraştım hala da uğraşıyorum.
Büyük bir hatalar yaptım insanları kaybettim yine uğraştım ama işte insanları siz ne kadar uğraşıyor olsanız da sadece kendi istediklerini yapıyorlar.
Bazen maalesef öyle oluyor😌
Sonuçta milyarlarca insan var öyle değil mi bazen kaybettiğimiz insanlar yeni insanlara kadro açılması, ve önceki hatalarımızı yapmamak için bize büyük bir fırsat sunar
✅✅
Gerektiği kadar düşünüyorum ben.. tabi bazen geceleri özellikle de aşırı düşündüğüm oluyor stresten.. geleceği.. ya da şu an yaşadığım anı ya da geçmişi.. ama yine de takmıyorum her şey olacağına varır diyorum hayatta
🍀✅✅
Hayatımda ki yoğunluğa göre değişiyor, bazen çok fazla düşünüyorum üst üste geldiğinde her şey sonra ortalık sakinliyor o zaman pek bir şey olmuyor düşünecek. 😅
Arada olur öyle☺️✨
Cevap
13Cevap
Hayır. Düşüncelerimi duygularımı kontrol etmekte çok güçlüyüm, bu konuda şanslıyım. Bi şeyi kolay kolay kafaya takmam.
Ne güzel✅💚
Aşırı düşünmüyorum artık stres altındayken sorumlu biriyseniz mecburen düşünüyorsunuz ama bunun çaresi yok.
Doğru✅
Bazen öyle, beynimin gerçekten ağrıdığını hissediyorum sonra devamlı müzik dinliyorum susuyor zaten beynim sonra
Doğrudur ama sana iyi geleni bulmuşsun ilk adımı geçtin bile bu konuda👏🏻💯💐
Valla şarkı seçimi ve dinleme konusunda o kadar kötüyüm ki aynı şarkıları dinleyip dinleyip duruyorum şuraya da bir şarkı evliyim barii https://youtu.be/xSyDiPxJRa0?si=LtKZGL8zb1P_vTSJ
Ben sana bir tane bırakayım keyiflen şekerlik⬇️🌸
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=pRY0pqh_c-4D0l9B
Ahahah şarkı amacına ulaşmış mesaj alındı😂🌺💐
Olmuşsa olmuştur bin saat üzerinde düşünmem. Daha sonra stres olarak geri döner 😑
🍀💚✅
Kendimi bildim bileli düşünmem takmam :D sanırım en sevdiğim özelliğim de bu.
✅✅
Kafamda fazla zmn geçirdiğim dönemler oluyor
Normal arada olur o kadar☺️💚☀️
Eskiden olsa buna evet derdim de şu an değil.
✅✅
Kesinlikle Overthinker olduğumu düşünüyorum. Bunu yazarken bile düşünmüşüm yani o derece. 😅
Ahahah😂
😀
Önceden çok düşünürdüm. Zamanla fark ettim ki artık fazla düşünmüyorum.✨️
Ne güzel🌺
Bir zamanlar evet uzun ve yorucu mesailer sonrasında bu yönümü törpüledim
👏🏻👏🏻
Düşünürüm. Yapacağım hamleleri önceden düşünürüm hep.
Planlı ve temkinli👍🏻
Evet 😊
Düşünmem çünkü insanı çok yoruyor artık bir kere düşünüp orada bırakıyorum
Anda bırakmak👍🏻💪🏻
Evet çok fazla düşünürüm ve zaten karışık olan hayatı daha da karıştırırım aklımda
Sana iyi gelen başka bir şey meşgul edersen zihnin daha da rahata erecektir🌹
Maalesef aşırı düşünürüm, insanlar önüne bakabiliyor yaşayabiliyor, ben hayattan zevk alamıyorum düşünmekten, umursamaz biri olmak çok isterdim
Düşünme demek kolaycılık olur ama sana iyi gelen ne varsa onu yap öyle anlarda💚🍀
Haddinden fazla düşünüyorum
Yorma zihnini💚💐
Elimde değil :(
🥲🙃
Aşırı düşünmem artık.
💚🍀✅
Aşırı düşünmem
✅💚🍀
aşırı değil ama çok düşünürüm
Aşırıya kaçmadıkça normal😌
Demekki bende overthinker varmış
Sürekli düşünmek evet😌