Çevresinde sıkıcı bulunan insanların çoğu, günlük hayatlarında etrafındakiler tarafından fark edilen davranışları sıkça tekrarlarlar. İç sesimiz gitse de rahatlasam dedirtir an gelir.😂😂

Çevresinde sıkıcı bulunan insanların çoğu, günlük hayatlarında etrafındakiler tarafından fark edilen davranışları sıkça tekrarlarlar. İç sesimiz gitse de rahatlasam dedirtir an gelir.😂😂

Yani genelde mümkün Mert'in o kişiyi kırmadan ya da onunla kavga edecek bir durum söylemeden sessizce uzaklaşmayı tercih ederim, az iletişim kurarım çok fazla muhabbet etmem zaman için de zaten bir iletişim kopukluğu olduğu için onu konuşmaktan geri durur, böyle yaptığım insanlarda olmuştur.
Normal ve uygulanabilir teknik✅
Kesinlikle
Ben kimden neden sıkıldığıma göre karar veririm.. genelde kolay kolay sıkılmam pek.. karşımda ki kişi eğer kafa dengi değilse o zaman hemen sıkılırım.
☀️👌🏻
Cevap
12Cevap
Yanında kendim olamadığım insandan sıkılırım...
Çok doğru💐
Ben sıkıntıya gelemem. Yanında gülüp eğlenemdiğim birinden uzaklaşırım yavaş yavaş. Çünkü bana negatif enerji verir.
Bende valla doğru diyorsun💐💚
Yavaş yavaş kendimi çekerim. Zaten günümüzde insanlar ona gitmezsen sana gelmez. O yüzden zamanla biter yani
Öyle sen ben yarışı oluyor maalesef karşılıklı konuşmak anlamak yerine😑😌
Yok ya ben kesiyorum gelemiyor 😂
Hak ediyorsa öyle tabi anladığı dilden😁
Tahammülsüzleşme oluyor işte bu, çok nadir yaşarım bu hissi ama karşımdakine yansıtmam.
Herkese anladığı dilden ya arada yansısı😁😁
Uzaklaşırım bir süre çok yakınım değilse sonsuz uzak yolculuğa çıkarım 😃
Ahahah😂haklısın💯
Tamamen kişisine göre değişir ya uzaklasirim ya da kalırım
💯👌🏻
Yaptığı her harekete kıl oluyorum azarlıyorum tartışıyorum uzaklaştırıyorum kendimden
O da bir taktik😂😂
Varlığından sıkılabileceğim birini hayatıma dahil etmiyorum.
👍🏻💯👏🏻
Sıkılırsan değiştir
Neyi, kendini
Mete Özgencil
Her zaman kendin kaynaklı olmayabilir karşıdaki negatifse🙃
Toksik insan diye bir gerçekte var🙃😌
Var. Mesela ben senle sorun yaşadım. Sorunun kaynağı sensin seni değiştiremem. Ancak senle yaşadığım sorunu analiz eder bunun kendim için kırmızı çizgi olduğunu anlarsam seni hayatımdan çıkartırım. Seni hayatıma alma nedenim otomatik olarak iptal olmuş olur. Haliyle ben seni değil kendimi değiştirmiş oldum. Toksik insan her zaman var ama onu hayatına alan sensin
Toksik insan kapıdan kovsan bacadan girer 😁
Öğrendim ben ama benim sorunum değil dinlediklerimden analizlerim😌☺️
Mesafe koyarim
En iyisi👏🏻🌺
Görüşmem sıkıldığım kişilerle.
Mantıklı✅✨
sıkılırsam açık açık söylerim
✅✅
Y7zünü boyarım panayira gitmis gibi egleniriz
😁😁
Biraz geri çekilirim.
✅👍🏻