#Bazılarının mücadele etmek hayatı mı oluyor? Kimileri ise tüm fırsatlara rağmen bir ara yaparım diyorlar öyle değil mi?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#Bazılarının mücadele etmek hayatı mı oluyor? Kimileri ise tüm fırsatlara rağmen bir ara yaparım diyorlar öyle değil mi?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
İnsanoğlu hayatta her şeye fazla sevgi yetişemez, hayatta elbette kaçırdığımız şeyler olmuştur Ama hayatta kaçırdığımız şeylerin listesinin tutmak veya bunların yasını tutmak yerine, önümüze gelen fırsatları değerlendirmek ve elimizdekilerle mutlu olmak zorundayız.
Çünkü insanoğlu her zaman elindekinin daha fazlasını ister ve hiçbir zaman şükretmeyi bilmez. O yüzden ben kaçırdıklarımı değil elimdekilerle mutlu olmayı tercih ederim.
Hayır mücadele ediyorsa hayatı ertelemiş olmuyor.. çünkü çaba harcadığı sürece zaten hayatın içinde olmuş oluyor. ama maalesef ki mücadele ederken güneşin doğuşunu kaçırabiliyorlar.. çok geç kalırlarsa
Hayatın kendisi başlı başına bir mücadele maalesef. Bir şekilde o hayatın birçok evresini ister istemez kaçırmak durumunda kalabiliyoruz.
Cevap
3Cevap
Mücadele edecek o kadar çok şey var ki ara da bir şeyleri kaçırıyor olmak kadar normal bir şey yok.
Ben şu an çaba içerisindeyim, hakkımı kimse vermiyor ne yazık ki ehliyet bile alamıyorum tertibatlı arabası olan bir tane kurs yok
Evet aslında bu, hayatı ertelemek oluyor ama ileriye dönük daha rahat bir hayat yaşamak için önceden bedel ödemiş oluyorlar.
Mücadele eden birisi ertelemiş olmuyor aksine hayatını düzene koymaya çalışıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?