#Hayatta insanların yaşam biçimini oluşturan kaynaklar en çok hangisi, aile mi, popüler kültür mü, insanın kendisine ait karakteri mi?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#Hayatta insanların yaşam biçimini oluşturan kaynaklar en çok hangisi, aile mi, popüler kültür mü, insanın kendisine ait karakteri mi?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
Artık insanların kendine özgü bir hareketleri bir fikirleri bir tavırları yok sadece insanların özenti bir şekilde, sosyal medyanın bizlere getirmiş olduğu yadırgalarla veya sosyal medyanın bizi yönlendirmesiyle bir şeyler yaşamayı tercih ediyoruz.
Herkes filtre gibi geziyor herkes özlü sözler paylaşıyor birbiriyle kavga ediyor öbür onun hakkında bir sürü sözler paylaşıyor, oturup kimse sorunlarını konuşmuyor herhangi bir çözüme kavuşturmuyor, en küçük bir şey de tek yaptığımız şey birbirimizi engellemek konuşmayı unuttuk.
Her şeyden önce ölümün olduğunu unuttuk
genelde çevreden oluyor ya da Popüler kültürden de olabiliyor.. ama ben her zaman kendi tarzım kendi kararlarımı veririm bu hayatta
En çok referans çevresi etki ediyor.
Cevap
2Cevap
Ben kararımı 18 yaşımda verdim kendimi zengin yapabilmek için uğraşıyorum devam da ediyorum hem kendim için hem de ailem için
Popüler kültür ağırlıklı duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?