Ben yakında olan bir tren garının oraya gider uzakta bir yerde otururum pek insan gelmez zaten
ya da biraz uzakta olan bir parka gidipboş boş bankta otururum tek başıma
Ben yakında olan bir tren garının oraya gider uzakta bir yerde otururum pek insan gelmez zaten
ya da biraz uzakta olan bir parka gidipboş boş bankta otururum tek başıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben film izlerim genelde
Ben de sık sık inzivaya çekilirim bazen yürüyüş yaparım 3 gün boyunca başıboş yurumuslugum vardır
Sabah sahilde yürüyüş sonrasında eve gelip Bi duş sonra kahvaltı sonra KS
Uyurum. Mastürbasyon yaparım. Tek basıma kahve içmeye giderim. Kendi mesleğimde kendimi geliştirmeye calısırım. Omegleye girerim
Yalnızlığını iliklerime kadar hissettim ve tanıdık geldi
Seçtiğim bir şey
Seçilmiyor o seni seçiyor
İnsanlar teklif etse bile onlarla olmamayı ben seçiyor mesafemi koruyorum tabi bunun sebebi küçükken yalnızlığa zorlanmış olmam geçmişe göre konuşursak haklısın
Yalnızlık genelde iyi ama bazı zamanlar ağır koyuyor
Doğru o zamanda geçici olarak insanların içine karışabiliyorum tabi sarhoş bir şekilde bir nebzede olsun düşüncelerden uzaklaşmak için sen me yapıyorsun
Alkol kullanmıyorum sigara kulkanmıyorum insanların içine de karışmıyorum öyle boş boş kendimi mahvediyorum
Bence yalnızsın diye kendine zarar vermemelisin, yalnızım ama yaşamayı yine de seviyorum hem insanların gürültüsü olmadan yaşamın küçük detaylarını görmek kolaylaşıyor
yalnızlık var birde yalnızlık var, anlamışsındır bakış açısı değiştiriyor her şeyi
Beraber oturalım
Film izlerim duş alırım
Burada takiliyorum
Oyun oynarım
video izlierim