Akrabalardan var onun dışında oyuncak var ama küçük 7 cm falan kme yeter 😅 kocaman olacak ki sarilayim hata cidden almak istiyorum çünkü çok yalnızım 😪
Orjinal hep daha güzeldir kimse remake orjinalinden iyi olmuş demesin yoksa uzun uzun bunun hakkında tartışırım 😂😂 ama remake'de çok severek oynadim. Re 4'ün remakesi biraz eksik sahneler vardı onun dışında güzeldi ben sevdimm
Orjinalini hatırlıyorum ödüm kopa kopa gece oynamıştım starss diye her nemesis geldiğinde kaç jil kaç diye kolu kıracaktım kaç defa yaş 17 18 filandı açmıştım playstationu tabi o zamanlar silent hiil, alone dark, clock tower gibi aşırı heyecanlı korku oyunları oynadık.
Ama bir sahne var altıma yaptım desem yeridir alone dark new bilmem neydi adı kızla farklı konumlara düşüyoruz ona ulaşmak istiyoruz bir yerde bir tabut gördüm açtım şimşekle birlikte kızın cesedi anlık görüldü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ayım yok..
Birkaç tane var. Çocukluk zamanlarımdan kalma hepsi de.
Ne güzel anılarıyla büyüttüler sizi
Akrabalardan var onun dışında oyuncak var ama küçük 7 cm falan kme yeter 😅 kocaman olacak ki sarilayim hata cidden almak istiyorum çünkü çok yalnızım 😪
Bana özelden mesaj atar mısın?
Lütfen
Neden yazmıyorsun
Yalvarırım yaZ
evet iki tane büyük ayı var. bir tane küçük ayı var
Birisini versene kız çokmuş sende 🤪
beyaz olanı sana vereyim TwT
Yaaa duygulandım 🥺 çok teşekkür ederim bende sana kedilerimden vereyim
olurr UwU
Var üzerinde ı love you yazan klasiklerden 😂 ama daha büyük versiyonu
Böyle deyince aklıma tekken oyunu panda geldi Yuvarlana yuvarlana döverdim rakipleri 🤪
Onu bilmiyorum maalesef 😂
Aaa gamer kız tekken efsanesini bilmiyor inanamam
Ya şimdi baktım da böyle oyunları hiç oynamam pc'de daha çok korku oyunları severim dkmdmd
Resident evil serilerini oynadın mı
2-3-4-5-7-8 oynadım
Remakeler hakında ne düşünüyorsun
Orjinal hep daha güzeldir kimse remake orjinalinden iyi olmuş demesin yoksa uzun uzun bunun hakkında tartışırım 😂😂 ama remake'de çok severek oynadim. Re 4'ün remakesi biraz eksik sahneler vardı onun dışında güzeldi ben sevdimm
Re4 iyiydi kız ama re3 içine etmişlerdi
Evet re3'ü çoğu beğenmemişti
Ben onun orjinalini oynamadığım için beğendim galiba bende orjinalini oynasaydım bende sevmezdim sjdjjdjd
Orjinalini hatırlıyorum ödüm kopa kopa gece oynamıştım starss diye her nemesis geldiğinde kaç jil kaç diye kolu kıracaktım kaç defa yaş 17 18 filandı açmıştım playstationu tabi o zamanlar silent hiil, alone dark, clock tower gibi aşırı heyecanlı korku oyunları oynadık.
Vay bee🥲 keşke bende orjinalini oynayabilsem..
Oyna kanka emulatörle
Ama bir sahne var altıma yaptım desem yeridir alone dark new bilmem neydi adı kızla farklı konumlara düşüyoruz ona ulaşmak istiyoruz bir yerde bir tabut gördüm açtım şimşekle birlikte kızın cesedi anlık görüldü
Dedim oğlum manyak mısın gece oynama şunları 😂
Resident evil mi bu😂 oynarım yaa korkmayi çok seviyorum dkskdm
Yok alone the dark nihtmateess miydi adı neydi öyle bir şey
Clock tower 2 oyununu da öneririm eski oyunlar ama zamanının efsane korku oyunlarıydı
Pc elime düşse oynarım da 🥲
Niye kız ortak mı kullanıyorsunuz
Ortak bile değil abimin bilgisayari sadece o isterse kullanabilirim😔
Hadi ya üzdün :(
Maalesef 🥺
Canlı ayılarda sayiliyor mu
Onlarda bol bol var hemşo kıllı göbekli iri yarı onlar tatlı değiller
🤣🤣🤣haklısın bak
Var valla koltuk olarak bile kullanıyorum
Yer minderi yapmanın keyfi bir başka
Memleketim de çok var görmedim ama var yani varmış 😂😂
Evet var,, tatlı ve karizmatik bir ayıcık, odamın görünür güzel bir yerinde duruyor hep..
Pandam var 😅
Isırmaz dimi
Yook benim
Alalım sana yumuşak yumuşak sarılıp uyursun ayısız kız olamaz bütün kızlara ayı 😄😎
Evet lazim
Var.
Adı ne
Adları yok.
Minnie koy birinin adını öbürüsüde Patrick olsun
Ayılarım diye sevmek hoşuma gidiyor.
Çok şirinler çünkü
Hayır yok
Yazıklar olsun enişteye bir ayı almamış
Sevmem zaten
Ayılara alerjim var benim 😂
Uzaktan sev kanka 😄
Yogim vardı küçükken ona sarılır yatardım
Benim de vardı ama hem yatar hem yumruk atardım
Ben içine para saklardım:)
Ben televizyonun kapağını söküp içine saklardım
İlk içtrigim sigarayı komşu düsürmüştü. ben aldım ayının içine soktum. sonra o sigarayı içtim :D
😂😂😂
Hayır yok. Pek sevmiyorum zaten peluş ayı falan.
Evet jekenenen
Tavşanım var
Hayır yok
Var boyum kadar