Ben düşündüm, taşındım ve ırkçı bir insan olduğuma karar verdim ya karakteri genler belirlemiyor mu az ölçüdede olsa ee işte ondan ısınamıyorum bazı ırklar cidden böyle tam tokatlanmalık misal mülteciler, Ermeniler, Çinliler... ben galiba Türk ırkı hariç hiçbir ırkı sevemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Baya eskiden Kanadı Kırık Kuşlar diye bir kitap okumuştum. Ondan sonra hümanist olmuştum. Sana da tavsiye ederim aq malı
aq malı yazan birisinden kitap tavsiyesi alacak kadar düşmedim ayrıca hümanistlik karın mı doyuruyor git ebu cehilin mezarına su dök, iki dua oku ne de olsa oda bir insan ya da öğretmeni öldüren yabancı uyruklu şahsa kalpli emoji gönder (güvercinle Silivriye yollarsın) oda bir insan ya ay hümanistlik ne hoş şey ya değil mi?
O kırık kanatların tüyü senin boğazın kitlendikten sonra nr yapacaksın yoz pembe toz pembe, hümanist hümanist takılacak mısın?
Lan keko sen bir kişinin yaptığıyla tüm ırkı sorumlu tutuyorsun aq. O zaman biz bunların çoluğunu çocuğunu da öldürelim niye ırkçıyız çünkü? Bi de karın doyuruyor mu diyor aq cahili ya
Aq hitleri seni
Bütün ırkın karısından kızından çocuğundan nefret edelim o zaman zekası geri mal oğlu mal
Ulan eşek bir kişinin yaptığıyla mı konuşuyorum iyiler vardır elbet içinden ama köpek yarasa eti yemeyi kültür edinmiş milletin nesini seveyim ben ya da kendi ülkesini korumaktan aciz ne idu belirsiz insanların ülkeyi kulatmasının nesini seveyim
Aq malı ırkçılığın kelime anlamını öğren önce keko
Aq yazmadan cümle kuramıyor bunlarda ayrı çeşit bunlarında soyu kurumalı aq ne ya Türkçede 1,5 milyon söz varken aq kullanıyor kapasitesiz.
Senin soyunu sîkiyim. Konuyu da değiştir keko aferin aq cahili aferin. Hadi şimdi sektir git buradan aq malı
Keko dediğin kişiyle konuştuğun üslüba bak sonra anlarsın kim keko, kim keko değil.
Ya bi sektirip gitsene artık hitler. Senin gibilerle bu üslupla konuşulur aq malı
Mülteci misin, köpek eti yiyen çinli mi yoksa hpvli karabüklü mü, kızılderili bir yamyam mısın niye bu kadar alındın
Irkçı sevmiyorum ben mal.
Ben de senin gibileri sevmiyorum, kültürsüz.
Ahahahahahha asıl kültürsüz insanlar ırkçı olandır. Ermenileri sevmiyorum diyor sen doğmadan önce burada Fatih’te yaşayan Ermeniler naptı sana?
O zaman ermenisin.
Ya ebenin alnı sende Türküm ben aq ama insan insandır yani
Ya senin gibi anonimin aq ben aşırı uyuz oldum sana. Bi sektir git uzak dur benden
Yahudiler Ermeniler Yunanlılar ve ülkedeki sığınmacı ırklara karşı irkciyim onun dışında değilim
Endonezleri severim bak, İtalyanlarda dönek olmasalar iyilerdir, korelilerdr iyidir bak, almanlar belkii ama yinede tutupta benden yardım isteyen bir rus ya da İngiliz olsa (başak bir ülkedende olur) savaşma mavaşma yoksa seve seve yardım ederim de
Öyle zaten biz başkasının hakkına cokenlere karşıyız
Normalde sg derdim ama mülteci ve cinliler diyince bende ırkçıyim galiba
İşte ben de öyle oldum normalde sevmem iyi insan insandır derdim de düşündüm taşındım say say bitmiyor demekki ırkçıyım
Nskdkskdkdlslksks 1 araplar 2 cinliler nefret ederim
İçlerinde iyiler çıkıyor ama geneli bizim kültüre hitap etmiyor ya uyuz oluyoruz bence ondan
Ikiside pis Bi millet ondandır
Tabiki mesela empati duygum var Allaha şükür misal aylan bebek ona çok üzülmüştüm hala üzülürüm ya da Filistindeki bebekler, çocuklar, engelli, yaşlılar ama tutupta dünyaya musallat olan zarardan başka birşeyi olmayan dünayda nimet kalmamış gibi köpek eti yiyen ırkları, kültürleride sevemem abi
Abla sen adamsın
Hayir insan jnsandir
Değilim
Evet hemde çok
değilim tabi
Bende de varr. U