Kişilik & Karakter Tiryakisi olduğunuz ne var? _snow_ Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim çay sigara ve hız bide bişey daha varda o bende kalsın 😊https://youtu.be/TXp1ja4Vdu4?si=i4g8eVOD1WbIlSsL Güncellemeler+1 yıl Bu gün radar olmaz bir otoban yapıp katran kapatılır Güncellemeler+1 yıl *kadran Tiryakisi olduğunuz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Çay, kahve, sigara birde müzik... 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. çikolata çay kahve dido latte keyfi doğum günü pastası 1 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl 0 2 Yorumla _snow_ +1 yıl işte sana ne kadar layık olabilirse :) Yorumla pembikellerr +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşkım @tatlıkızzzz34 ♥️Kahve Sigara 1 10 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Sigara olmasaydı iyi olurdu.. 😍😍 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Bence de 🩷🩵 Yorumla _snow_ +1 yıl ne demek sigara :) yasak Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @_snow_ sana yasak yok mu.. 😄 Yorumla _snow_ +1 yıl @TatlıKızzzz34 bana yok bacım :) bana içmeme yasağı var :) Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl O yasak da olabilir yani.. 😅 Onu zaten çok önceden doktor da yasaklamadı mı.. 😅 Yorumla _snow_ +1 yıl @TatlıKızzzz34 benim doktorlar bana yasak koyamaz :) hepsi arkadaşım hepsi tiryaki :D Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Tabi biliyoruz onlar yasak koyarlar da sen uygulamazsın..😅 Yorumla _snow_ +1 yıl @TatlıKızzzz34 onlar hipokrat doktor ve benim aramda :D Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Bazen onlara üzülüyorum senin gibi bir deliyle uğraşıyorlar.. 😅 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çay, gazlı içecekler ve radyo 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. sadece kahve 1 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Kahve sigara ve kadın 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çay, kahve, sigara birde müzik...
çikolata çay kahve dido latte keyfi doğum günü pastası
işte sana ne kadar layık olabilirse :)
☺️☺️
Aşkım @tatlıkızzzz34 ♥️
Kahve
Sigara
Sigara olmasaydı iyi olurdu.. 😍😍
Bence de 🩷🩵
ne demek sigara :) yasak
@_snow_ sana yasak yok mu.. 😄
@TatlıKızzzz34 bana yok bacım :) bana içmeme yasağı var :)
O yasak da olabilir yani.. 😅 Onu zaten çok önceden doktor da yasaklamadı mı.. 😅
@TatlıKızzzz34 benim doktorlar bana yasak koyamaz :) hepsi arkadaşım hepsi tiryaki :D
Tabi biliyoruz onlar yasak koyarlar da sen uygulamazsın..😅
@TatlıKızzzz34 onlar hipokrat doktor ve benim aramda :D
Bazen onlara üzülüyorum senin gibi bir deliyle uğraşıyorlar.. 😅
Çay, gazlı içecekler ve radyo
sadece kahve
Aynen katılıyorum
Kahve sigara ve kadın
Çikolata
Sevgilim
Sigara
Sigara