1. Görsel çok huzur verdi orada kalmak isterdum bir süre 3. Görsel sanırsam japonya çok gitmek istiyorum o ambiyans çok muhteşem. 4. Görsel heidi çizgi filmini hatırlattı. 2. Görsel de mis gibi güzel kokular tam fotoğraf çekinmelik
1. Görsel= Tam huzur bulmak için, yer yataginda oturup, uzanip her seyden uzak küçük bir camdan disari izlemek. Sanki orada birkaç gün kalsan tüm dertlerin yok olur.
2. Görsel = Bu ortam insana kendi küçüklügünü hatirlatir bence, çiçekler ve birçok renk ile dolu olan bir alan. Orada geçen hiçbir vakit bosuna olmaz.
3. Görsel = Tam benlik, görsele bakaraktan bile birçok hayal kurulabilir. Al arabani gez keyfinin seni götürdügü heryeri. Arabanin yanina otur ve izle sadece sana verilen güzellikleri.
4. Görsel = Masallar diyari gibi, öylesine kosmak istersin akan selale esliginde. Öyle bir ortamda ekmegin tadinin bile çok farkli olacagini düsünüyorum. Özgür bir ruh için ihtiyaç olan.
1. Görselde uyurken hayal kurmayı 2. Görselde laleler çok güzel mutlaka bir foto çekilirdim 3.’de arabayla turlamayı 4. Gezerek keşfetmeyi bol bol oksijen almayı ne iyi etmişim de gelmişim derdim 😊