Hani diyorsunuz ya "Bütün kızlar bir değildir." diye bende diyorum: Her erkekte aynı değildir.
Erkeklerde çiçek almak ister, hele sevdiği kız tarafından kaktüste olur yeter ki bi' çiçek olsun, çünkü erkekler kendisine alınan hediyelere çok sevinir tabii sevdiği kadın tarafından alınırsa dünyanın en mutlu çocuğu olur. Kimi erkek sırf iki bacak arasını düşünüyor diye beni, bizi de onlarla aynı kafese koyuluyor olmak ve böyle kötü birisi olarak anımsatılıyor olmam çok kırıyor. Ben mesela kendi kabuğuma çekilmiş veziyetteyim, kadın ve kıza gözüm toy hayatıma birisini alıp hayatımın merkezine koyup ömrümü onunla geçirme hayaliyle yetiniyorum ve karşı kişi sırf erkeğim diye duygusuz davranacağımı zannediyor olması mesafeyi arttırması da beni yoruyor. Her erkek aynı değildir. Seven erkek sevdiğinden başkasına aslan, sevdiği tarafından sevilince dünyanın en mutlu bir çocuk oluyor.
Erkeğe çiçek vermek biz kadınlar arasında ( genrlleme yapmadan ) pick me gibi bir his yaratır. Yani erkek kölesi olmuş. kaybetmiş. siz nasıl cepte görüyorsunuz artık bir kadını. bizde artık o kadının cepte olduğunu goruyoruz şu anda üç kız ark. var yanımda hepside aynı düşüncede. Ama elbette verilebilir fakat bu çiçek değilde daha çok diğer hediyeler saat kemer daha çok eril hediyeler. Çiçek biraz farklı duygular yaratiyor. Ama çok istersen skulent verebilirim. Yani anlayacagin renkli cicek biraz kadınlara hitap ediyor beynimizde.
Çünkü çoğunluk böyle. Yazdığınız karakter çoğu erkekte yok. Siz böyle olabilirsiniz ama bu diğer erkekleri de temize çıkarmaz. Gereksiz bir ön yargı var diye düşünüyorsunuz muhtemelen ama gereksiz değil. Önceleri bende herkesi böyle, saf ve sevgi pıtırcığı sanıyordum. Olmadığını öğrendim, herkes bir değil tabi ki. Kendin gibi sanıyorsan özellikle diğerlerini çok yanılıyorsun. Yanılırsın da. Duygusuz gözüyle bakmıyorum karşı cinse çünkü her insanın duyguları var. Sadece yalan söyleme potansiyeli çok yüksek. Hemcinslerim için de pek olumlu düşüncelerim yok. Bu yüzden insanlardan uzak kalmak, kimseyle ilgilenmemek en iyisi.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle haklısın, bende demiştim benim iyi olmam diğerlerinde iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hemcinslerimin kimisinin aklı iki bacak arasında iken kiminin niyeti bozuk iken beni de aynı kafese koyuyor olmaları sakıncalı buluyorum.
Bu durum cahil kızların büyük bir yanılgısı. Arkadaşlar erkekler de insandır ve dolayısıyla duygu ṡâhibidirler; ağlayabilirler, üzülebilirler. O kafanızdaki erkek her daim ayakta dimdiktir algısını yıkın.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu yorumdan o kadar büyük bir ders aldım ki, bu yorum bile her şeye yeterli. Yorumunuzdan "Eğer bir kadın, her erkeği aynı kafese koyuyorsa olgunluğa erişemediğini" anlamış durumdayım.
Hiç duygusuz değilim valla kalbim sanki leb-i derya
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hazineye yeni güzel ve anlamlı bi' kelime eklendi. Leb-i Derya, ne güzel bi kelime o:) Anlamına baktım denizin maviliği, uçsuz buçaksız ile ilgili bir şeyden bahsediyordu doğru anlamışımdır.
Bak biz erkekler normalde öyle degiliz şimdi bir kız orası burasını acıp göze sokarak yanşmaya calısıyorsa ondam sonra uzaklasıyorsa bufa bir manipüledir erkeler ne yapsın ben gördügümü söylüyorum acık ve net
Öyle dusunenlerin nedeni çoğunlukta oyle erkekler var oldukları için istisnalar kaideyi bozmaz diyip istisnalari arama hevesi olmayanlarin düşündüğü bir genellemedir. Tabii bunu dusunmeyen kızlar da vardır. bul bulabilirsen istisnalari. sıra sende.
Olmayan bir şey koyulmuyor hanımefendi. Bu arada kitapta okuyarak anlama sorununu kökten çözebilirsiniz ve daha sonra soruma gelip tekrar okuyup cevap verirsin.
Tabi geçen tek dersi cinsellik olmayan birini istiyorum diyen kızla tanıştım 2. Gün banyodayım yanımda olmak ister miydin diye yazdı engelledim. Evet bir sapıgımız
Banyodan anlık gelirmi sorusunu başlatan sen değilsen bir şey bilmiyorum herşeyin başlangıcı vardır ve sen onun nefsini tetikliyosun kendinde ara kusuru.
Yazmayacaktım ama ilk yazdığınızı yeni gördüm. Herkes sizin etrafınızdakiler gibi adi sapık değil hanımefendi! Ne yaşadınız bilmiyorum ama bence bir doktora gözükün 😡Tanımadığınız ve asla taşıyamayacağınız birine böyle ithamda bulunmak neyse yahu boş verdim