Arkadaşımın şarkı zevki çok kötü ama konuşmayı kesemiyorum?

arkadaşlar merhaba benim bir arkadaşım var sürekli görüştüğüm evlerimiz çok yakın yani uzun zamandır arkadaşız, ama şarkı zevki gerçekten çok kötü yani spotify'da son dinlediklerine bakıyorum sürekli, bugün dinlediği şarkıya bakınca gerçekten son damla dedim yani. kendisi de çok şarkı dinlemediğini söylemişti ve dinlediği şarkılarda berbat. gerçekten ülkemin insanın çıkardığı şarkı yüzünden kendimden soğudum. kimseyi şarkı zevkinden yargılamam ama bunlar öylesine şarkılar değil gerçekten. uzun zamandır da arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum ama sürekli birbirimizi görüyoruz ve şarkı zevki gerçekten benim için önemli bir nokta. çünkü gördüğüm kadarıyla insanların kişiliğini dinlediği şarkılardan kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. abartıyorsun diyebilirsiniz ama çok farklı bir tip oldu artık yani. eskiden bu kadar kötü dinlemezdi şimdi kendisi de bir değişti. kısacası arkadaşım değişti ama konuşmayı kesemiyorum. ailelerimiz falan da çok yakın. kuzen kadar yakınız yani. ondan başka da bu kadar yakın olduğum bir kız arkadaşım yok. şarkıları gerçekten beni kanser edecek artık. dinlediği şarkılar bir yana huyları da değişti dediğim gibi. yakın olmamızı göze alarak bitirmek istiyorum arkadaşlığı ama ne yapıcam bilmiyorum kaba olmak istemiyorum?

Arkadaşımın şarkı zevki çok kötü ama konuşmayı kesemiyorum?