Lisede bize iki son sene İngilizce dersine giren hocamızın Ankara 'daki öğrencileri ve bizi kıyas yapıp durması
İnsanların iyi niyetini kötüye kullanmaya çalışan insanlar
Biriyle sevgili olduğunda ve aldatıldığı an aldatıldığı kız ile kendini kıyas yapıp kendini yüceltip aldatıldığı kızı yeren kız (Yani herkes, bilerek kabul etmiyor sevgilisi olan birini. Bilse zaten kabul etmez ama bir kez bu durumu yaşamıştım ve bana sevgilisi "Seninle sevgili olurken amacı neydi?" demişti. Ne çirkin bir soru. Kişi kendinden bilir işi diye düşündüm ve öyle de çıktı. Onunla ilişkiye de girmiş ama ben reddedip durdum.)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşadığın şeyler için çok üzgünüm😔
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben de üzgünüm ve bana ne dese iyi bilmeden kabul ettiğim klşi? "O sorabilir. Sen soramazsın. Haddini bil." Yani bir de bana bunu bir yıla yakın zaman sonra ayrıldı onlar tamamen ve yine bana geldi yüzsüz yüzsüz. Yine bekledi benden cinsel ilişki ve yine reddettim. Sonra o sevgilisinin sorduğu soru aklıma geldi ve ben de ona sordum. O zaman bana sorduğu soruyu da dedim. O da bana geçmişte yapıp yapmamış olduğumu sordu. Ben yanıt verdim. O bana uzun bir süre yanıt vermedi. Ben de kendime haksızlık edilmiş gibi hissettim. İyice üstüne gittim. Acaba kafamdan mı kuruyorum ben, günahını mı alıyorum diye düşünüp durdum ama soruma yanıt alamadıkça iyice düşünüp durdum o benden cinsel ilişki bekledikçe. Tartıştıkça tartıştık. En son alkollü kafayla yanıtını verdi. Üniversite zamanı aynı evde yaşadım ben onunla ve yaşadım da dedi. Günahını almadığıma o kadının sevindim. Rahatladım. Yani haddini bil ne demek? Niye kimse bana haddini bilmiyor? O soruyor, o kadın soruyor. Oluyor da brn sorunca mı haddimi bilmiyor oluyorum. Gerçi ben yine sormazdım o kadın bana sormasa ama o bana sorunca ben de ona sormuştum vaktinde ve yanıt alamadım. Ona da ben yanıt verdim. Yanıt verememiş olmasından belli zaten.