Kişilik & Karakter Neden ufak şeye bile alınıyorum? HeybenAe Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok aşırı alıngan oldum eskiden böyle değildim neden böyle oldum Neden ufak şeye bile alınıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. öz güven düşüktür 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kendini dünyanın merkezinde gördüğün için. Düşük zeka emaresi 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bazen böyle olur tahammül sınırın azalmıştır 0 0 Yorumla
dogasuwelll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tek suçun aşırı naif ve duygusal olmak :'(( 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Özgüven eksikliği 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Alınma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
öz güven düşüktür
Kendini dünyanın merkezinde gördüğün için. Düşük zeka emaresi
İnsanların belli bir şeyi vardır alınganlık ondandır
Bazen böyle olur tahammül sınırın azalmıştır
Tek suçun aşırı naif ve duygusal olmak :'((
Özgüven eksikliği
Alınma