Erkek arkadaşım öncesin de çok fazla yurtdışına çıkan, kadın arkadaşı olan ve onlarla foto atan birisiymis hatta arkadaşlarına diyormuş beni göçmen sayın çantam sırtım da geziyorum diye... ama ilişkiden sonra yavaş yavaş değişti komple benimle aynı şehirde kalmaya başladı (iş hariç) , kadın arkadaşlarıyla mesafesini ayarladı ( bazen bu yüzden tartışma oluyor ama geçiyor )... sizce normal mi bu durum yani?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal değildir,,
Daha ne istiyon garı sen aynı şekil devam etse ayrılmalı mıyım diye soru açarsın bu seferde
Niyet ettik allah rızası için toparlanan erkeğe
Yaşınız doğru mu acaba
Doğru
Ya daha tecrübeli görerek bir şey sormak istiyorum, arada bazı kadın arkadaşlarıyla foto falan oluyor sadakatine şüphem yok hatta eskisine göre azalttı ama sizce konuşmalımıyım bu durumu abartacak bir şey mi
Foto nasıl yani anlamadım ne tarz paylaşımda bulunuyo
Ikili şekilde olmuyor yani genel de 5-6 kişi is arkadaşlarıyla olur hepsini tanıyorum zaten ama mesela geçen ay bi foto da eli kızın omzundaydi arkadan şaşırdım yani bu büyük bi kavgaya sebep oldu
Yakın temas sevmediğini biliyonuz sma olur arkadaş arasında ya
Arkadaşlarım da öyle söyledi biraz düşündüm açıkçası yani boşuna mı yapıyorum diye
Tek kişiyemi özel teması var yoksa hepsine genel arkadaş yakınlığımı ama sen içine atma temas sevmiyorum de bilsin
Yok söyledim zaten dediğim gibi bu davranışları çok daha fazlaydı ve azalttı.. yok tek kişiye değil hatta sadece kadınlara da değil yani genel olarak arkadaşlarına erkek / kadın olarak değişmiyor
Abartıyosun o zaman
Teşekkürler yaşça büyük birisinden duymak istedim sanırım benim de kendimi törpülemem lazım.
Biraz köşeli yönlerin var evet ama aşırı gelmedi bana, konuşup halledilir zaten kendi kendine sorumluluk almış bu en büyük adım. Rica ederim mutluluklar
Çekik bile değişti be. Tabiki normal.
Bir erkeğin birden bire degişmesini isteyemezsin
Yok hayır ben bunun lafını bile etmedim kendisine.. kendi kendisini değiştirdi yani ben istemedim
Kendi isteğiyle yapıyorsa Ozaman dikkat et kendine benden sana tavsiye bir erkek olarak