Kişilik & Karakter Yalnızlığınıza son vermek istiyor musunuz? theprofessional10 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl düşünceiz Yalnızlığınıza son vermek istiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. benim elimde değil 0 1 Yorumla theprofessional10 +1 yıl hmm
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayir iyiyim böyle. 0 7 Yorumla theprofessional10 +1 yıl hmm, yalnızlık zor değil mi? Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Bazen Yorumla theprofessional10 +1 yıl o zaman ne yapıyorsun Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Hiç birsey, alisiyorum hemen birkaç saniye sürüyor. Yorumla theprofessional10 +1 yıl saniyeler vay be Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Evet, buna alisiyor insan. Yorumla theprofessional10 +1 yıl hmm,, demekki sen daha birini yanında hissetmiyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunu erkeklere demedin galiba haksız mıyım 0 3 Yorumla theprofessional10 +1 yıl :) bilmem herkes paylaşabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yalnız kalmayacağım de bakalım bir Yorumla theprofessional10 +1 yıl nerede diyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim elimde değil
hmm
Hayir iyiyim böyle.
hmm, yalnızlık zor değil mi?
Bazen
o zaman ne yapıyorsun
Hiç birsey, alisiyorum hemen birkaç saniye sürüyor.
saniyeler vay be
Evet, buna alisiyor insan.
hmm,, demekki sen daha birini yanında hissetmiyorsun
Bunu erkeklere demedin galiba haksız mıyım
:) bilmem herkes paylaşabilir
Nasıl yalnız kalmayacağım de bakalım bir
nerede diyeyim