Kişilik & Karakter Soru ciddi lütfen ciddi cevap yazın bu hangi psikolojik rahatsızlık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aç değilken birini (insan) yemeye çalışmak istemeden olsa bile bu isteğe karşı koyamamak ısırmak Güncellemeler+1 yıl Yine soruyorum çünkü ciddi cevap alamadım lütfen Güncellemeler+1 yıl ! nsan etinden bahsediyorum Soru ciddi lütfen ciddi cevap yazın bu hangi psikolojik rahatsızlık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence doktora sorun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam anlamadım insan etinden mi bahsediyorsun yoksa cinsel cekimden mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnsan eti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsızlık tabiki Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Psikologa görünmen lazım Yorumla
Zobizaretta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Canın mı çekiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Zobizaretta +1 yıl Kan Grubun nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence doktora sorun
Tam anlamadım insan etinden mi bahsediyorsun yoksa cinsel cekimden mi
İnsan eti
Rahatsızlık tabiki
Ne olabilir
Psikologa görünmen lazım
Canın mı çekiyor
Evet
Kan Grubun nedir