Hala peşinden koşturup 17 yaşında ki ergen ergen tripli kızlar gibi davranmalarını bırakamayıp bunu sürdürenler var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın cinsiyeti geç olgunlaşır, 25 üstüne hatta 30 üstüne yönelmeyi dene
Erkekler geç olgunlaşır
Arkadaş haklı 25 yaş üstü daha olgun ve anlayışlı oluyor
@Sedefffe hikaye
İlgi ihtiyacından dolayı. Eğer kadın, geçmişte ailesi olsun çevresi olsun çok göz ardı edildiyse ilgi ister her dönemde
İlgi ilgi ilgi okey de erkek de ayı olmuyor burada oda canlı oda bir karşılık bekliyor sonuç olarak ama kadınları her yaş da anlamak mümkün olmadığı için yadırgamıyorum
Ben erkek ilgiye muhtaç değil demedim ki? Sen bana kadını sordun, onu cevabını verdim. Bir vakit de erkek için soru başlığı aç ona yanıt yazayım.
Bak mesela hala 24 yaşına gelmişsin düzgün bir iletişim bozukluğu yaşamaya devam ediyorsun oldu yazdığım zaman özel izininle sana mesaj gönderirim sen de müsait olursan yazma zahmetinde bulunursun👍
Ben senin sorduğun kadar yanıt verdim diye iletişim eksikliğimin olduğu kanısını nasıl çıkardın bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sen burada görüş değil, istediğin cevabı almayı umuyorsun.
İstediğim cevabı almayı ummuyorum ilk yorumun ilgi ile ilgiliydi ben de buna ithafen erkek de ilgi ister dedim bunun üstüne başka zaman erkekle ilgili soru at ona cevap veriririm demek sence ne kadar mantıklı? Biriyle soru cevap yaparken yani ikili diyalog da birisinin sana yönelttiği bir soru da ana soru’nun bu değil bunun cevabını almak istiyorsan başka zaman bunu sor demek sence ne kadar etik
Çok etik. Çünkü talep eden sendin biz bu talebe gönüllü arz eden kişiler olarak geri bildirimimizi hakaret icermedigi sürece istediğimiz gibi yapabiliriz ki sana karşı herhangi bir hakarette bulunmadım.
Yani sırf senin bize sorduğun soru haricinde alt başlığına girmedim diye üzüldüğünden burada bunu bana şikayet etmen yersiz. Buraya ben gönüllü olarak geldiysem şahsına hakaret olmadan istediğim kadar cevap yazıp gitme hürriyetim var.
Ha eğer, gönlüm seninle oturup burada bunu tartışmak niyetinde olsaydı yapardım ama istemediğim için devam ettirmek istemiyorum. Bu kadar, yani çok da düşünmeni gerektirecek bir olay değil bu.
Hıhı aynen verecek cevabım yok demiyorsun da gönlüm konuşmak istemiyor diyorsun tipik türk kızımız çok bilmişlik taslayarak üstünlük kurma çabası tebrikler bugünün en büyük haklısı sensin gerçekten olagustusun 👏
Eğer başka bir soru başlığı açarsan cevap vereceğimi yazmıştım. Anlamada sıkıntın varsa burada oyalanmak yerine biraz kitap okuyabilir ardından günde en az 50 olmak şartıyla paragraf sorusu çözebilirsin.
Bence senin anlaman da bir eksiklik var erkeklerle alakalı ben orada bir soru sormuyorum haliyle bir cevap verecek durum oluşmuyor kendi kendine başka soru aç diyip oraya cevap yazayım diyorsun verecek mantıklı cevabın olmadığın için sen bu şekil de kitap okuyorsan bence acil şekilde bırakmalısın durumun iyi görünmüyor belki de çizgiromanı bırakıp ağır romana geçmelisin konunun detaylarına hakim olmakta bir hayli zorluk çekiyorsun
Hayır. Doğru anladım ve bunu sen de biliyorsun. Soruna cevap yazdım, sorunla alakalı.
Daha sonra sen ana sorun haricinde soruna da cevap yazmamı istedin umrumda olmadığı için yazmadım. Ha ama eğer bu sorunu ana soru başlığı olarak görürsem cevap yazarım.
şu an da hala buradaysam ve sana bir şeyleri anlatmaya çalışıyorsam bunun sebebi senin insan olmandandır. Hümanist kişiliğimi bir kenara atamamak ise benim suçum maalesef
Sen iyi misin? Burada sana teşekkür etmemi mi bekliyorsun? Sana ben ikinci soru falan sormadım 2. yorumum da erkekler de ilgi ister dedim sen de otomatikman kadınlar ile ilgili sordun başka bir sorun varsa yeni başlık aç dedin gerçekten dön yorumlara bir bak nerede ikinci soru var alzhımer falan mısın yoksa gözün de mi sorun var neyi diretiyorsun hala sabah sabah gerçekten tüm kadınlardan nefret etmemi sağlıyor sizin gibi zihniyetler ya lafı nereden nereye cekiyorsunuz
Evet soru soruyorsun demem hatalı bir cümle oldu. Bunun için üzgünüm. Gerisi için üzgün değilim. İyi günler
Aferin böyle insan ol yola gel şimdi kaybol
Sanırım sana karşı Hümanist duygularımın olmasına gerek yokmuş. Baytar olsak yetermiş şu üslubuna karşılık.
Senin gibi kendini bir halt sanmış birine karşı fazla kibar oldum hadi s. g
Sahip olduğun kibarlık bu kadar kolay yıkılıyor ve adabını bozuyorsan şayet sen iyi değil, sadece iyi rolü oynuyorsun demektir. O yüzden laflarının benim nezdimde önemi yok. Sahip olduğun karakteri göstermeye devam edebilirsin
Evet ben iyi rolü oynuyorum sen iyisin oldu mu tamam rahatlıkla sktr g t diyebilirim anlamına geliyor bu değil mi kaybol bi ya
Kadın her yaşta ergen gibidir, tribi falan bitmez.
Olgunlukla alakasi yok bazilari takinti duygularina yenik düşüyor
Asıl erkekler geç olgunlaşiyor
Yeterince darbe almadıkları için.
Belki de
Olgunlaşan da var 30 olup ergen kalan da..