Olayın sıkıntılı sürecini atlattım şükür hamd olsun. Lastik patladı nasıl patladı anlamadım ben yolda dümdüz gidiyordum. Kurşun murşun bütün duaların hepsini okuyorum ama yine bir şeyler buluyor beni🥲🥲🥹

Olayın sıkıntılı sürecini atlattım şükür hamd olsun. Lastik patladı nasıl patladı anlamadım ben yolda dümdüz gidiyordum. Kurşun murşun bütün duaların hepsini okuyorum ama yine bir şeyler buluyor beni🥲🥲🥹

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Arada tutar sakarlıklarım ama genel olarak normalim, geçmiş olsun...
Sağolun, teşekkür ederim🙏🥹
Ben sakar değilim normalim sdfsdf
Çok geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim barış😅
Rica ederim sonradan dedim bir geçmiş olsun diyim 😅
Farkettim hssjjss saol
Biraz sakinleşmem lazım yavaş yavaş. Sana bir şey olmasın da
Gerçekten sakin bir insanım ama üç aydır deli dehşet şeyler yaşıyorum anlamıyorum
O anlamda dedim ben de nazar var nazar snsnsn
@54srp neden aklıma direkt sen geldin fosil 😂
Ben normalim fosil sakarlıkta master 😂
Yoo sakarlık değil aslında nazar onlar hep😬😂
Nazarla ev yakılır mı kız 😆
Yakılır yakılır 😂roma bile yakılır 😬
Gözünü şehirlere dikti ya 😂 bu saatten sonra kimse güvende değil 😂
Sesli güldüm ya 😂ben güvende değilsem kimse olmasın💆♀️😂
pekiialaa görseli görüp bu sabriidir demem djdjdj
Sakarlıkta bir markadır sabrii sjxjsjsj
valla bu kesin benim sabridir dedim ve bildim sjsjsj hemen İzmir'e geliyorsun kurşun dokturmeye beraber gidiyoruz benimde araba yine kısa süreli arıza verip delirtti beni 😏 neyseki düzeldi ama yarın sanayiyi yine basmaya gidecem
Daha yeni sanayiden gelmedi mi kız sürekli arıza vermesi çok sinir bozucu mesela bir külüstür var bizde abimin öğrencilik zamanından kalma sürekli arıza lambaları yanıyor moralim bozulmasın diye bakmıyorum ben jxndd
pazartesi götürdüm işte tamamen başka birşeyden gittim dedim gitmisken marş dinamosuna da baksinlar temizledim yagladim taktım dedi bugün tık etti çalışmadı arıyorum ustaya oto. bozulmuştur dedi vurdurup götürelim dedik sanayi kapanmış derken biri geldi baktı dişli takılmış yanisi boktan bir usta bulmuşum şansıma tüküreyim
Sanayii de iyi ustaya gelmek şans oradakilerle muhattap olmak daha zor hiç sevmiyorum o işlerle uğraşmayı tekrar tekrar hem maddi olarakta yorucu geçmiş olsun üzüldüm
bakalım havadan aldığı paranın hakkini yarın verecek götürmeyecektim ona ama başta o yapınca devamını da onun yapması gerekecek inşallah uzamadan hallolur
İnşallah Ankara'da olsaydın öneride bulunurdum buranın sanayici bilmem her şeyini anim iyi tanıyor
kız bende sağlam bir usta buldum da sağolsun ona kalmıyor ki araba başkalarından, adama danışmak için arıyorum hatayı başkaları yapıyor oda oto. git onlar baksın ya da içine sinmiyorsa istersen getir diyor parayı da sacmiyoruz neticede mecbur öteki zikkima gidecek yine
Haklısın külfeti çok oluyor bu durumlarda can sıkan mevzular inşallah bu sefer hallolur ve uzuuuun süre kazaya belaya arızaya karışmaz inş
amin sabriiimo sağolasın canım 😘
Ben senin kadar olaylı başka bir insan tanımadım arada bir sadaka ver yakında bu gidişle sende nanay olacan 😂😂😂
Ağzından yel alsın akznsjd
Ya kurşun döktür ya da hamama git :D
İkisini bir arada yaptırırsam anca paçayı kurtaracağım gibi
Elinden geleni ardına koyma. d
sakarım maalesef klmdfs
Sabriye hanım bence toplu taşıma kullan :D
Sakar değilim :D
Bayağı sakarım maalesef
Tesadüf ya da saplantı
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.🙏
Arabayı rahat bırak artik
Yapacağım inşallah.. bende çok mahcup oluyorum…
Lan yok korkma araba sürmekten
Yoksa
Daha suremezsin
Tamam lan
Sus lan artis
Sanırım ortası
Sakarımdır..😕
normalim