Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Her zaman gerçekten yanlış anlamam.. genellikle içimden geçenler doğru çıkar tabi ki de insan olduğum için bazen yanılıyorum.. ama ne zaman biri hakkında bir şey hissetsem o şey çıkar. tabi bunun için o kişiyi tanımak gerekiyor.
Bazen sinirli veya kötü anımıza denk gelebilir. Kimisi de kötü bakmak istediği için yanlış anlamaya meyillidir. Konuşmadan anlaşmadan karara varmak yanlış anlamalara anlaşmalara itecektir. Anlayıp dinledikten sonra karar verilmeli kendi içimizde muhakeme etmemeliyiz yalnızca.
Bilerek de olabilir. O anki duruma göre değişebilir. Mesela biriyle konuşmamak istiyorsam yanlış anlamaları kullanabiliyorum. Tabi nadiren olan bir şey
Şu aralar insanlar yanlış anlamaya ve birşeyleri çarpıtmaya daha yatkın bence çoğu zaman yanlış anlıyorlar ama bu bence insanlara çok zarar veren bir davranış psikolojik olarak insanlar birbirini iyi dinleyip iyi anlamalı
Virgülden önce boşluk olmaz. Sorunuza cevap vermek üzereydim ki gözüme bu detay çarptı. Dikkatim dağıldı cevap veremiyorum Lütfen düzeltiniz. İyi günler