Zaten lise terkim para da pulda asgari ücrette hayatta hiç bir şeyde gözüm yok. A-sosyalim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iş bul yaşama sevinci gelir
Senin için mutluluk dileyeceğim bu dünemlerden geçerzi bilirim. 🤝
bu hayattan istediğin hiçbir şey yok mu cidden
maalesef çalışmıyorum gezmiyorum arkadaşım yok kız yok araba yok gezmek yok hiç bir şey yok
Hım çoğu kişi böyle bunaltıcı bi dönemden geçiyo sonrasında hepsine kavuşuyo mutlu oluyo. Ama istemek lazım bunları istemediğin sürece hayat sana hiçbirini sunmaz.
Ben 12 senedir sürdürüyorum yalnız. işte istesem bile özgüven yok bende
Hangi şehirde yaşıyosun
A N T A L Y A
Dennis hergun sorucak misin
sende her gün beni bulmak zorunda değilsin
Soru sormak yerine bi eyleme gecmeni temenni ediyorum
Çok kolay eyleme geçmek
Kolay bi adım la baslar hersey sense adim atmak yerine yerinde sayiyosun
Aynen knk çok kolaydı. benim aklım durdu şişko dişi çürük saçı başı kötü kendini sevmeyen biri ne yapacak pardon ben herşeyde zorlanıyorum o imkan yok bende sen anlamak istemiyorsun bence
Knk bende 100 kg ydim kasımdan beri diyetteyim anca 77 ye düştüm bizim millet kore felan değil herkes 0 beden mi bi yerden başlamak lazım herkesin dişleri sağlam değil yaptiriyosun disciye gidip saç o kadar önemli değil zaten erkeklerde bi işe girersen bi yerlerden başlarsin herseye hem sigortan olur hem saç mi ektircen o zaman para da toplarsın kiyafette alırsın herkes böyle benimde işim yok bak düzgün kiyafet alamıyorum 3 aya iş bakicam çalışırsam cesit cesit alırım herseyi sende yaparsin niye yapmayasin
Ben 96 kg ım hiç 100 olmadım. kendimi küçümsüyorum sesimi tipimi beğenemiyorum ve sorumluluk alacak karakterde her gün gezecek imkanda görmüyorum kendimi. lise 1 terk halimle ha. beni mutlu etmez ki hiç bi şey
Acikogretimden yazilirsin sadece sinavlara giriliyo zaten biter lise hemen senin herkesten ne eksigin var yaratilan herkes özel çünkü 1 tane var kendi hayatinda öylece durup geçip gitmesini bekliyosun yapma
Benim 7 kişilik ailede tek lise mezunu yok. tipim kötü sesim çocuk araba süremem ehliyet alamam sevgili yapamam araba süremem yurt dışı göremem hem kapasitesem kaldırmaz bir şey yapmaya hemde korkularım izin vermez. 12 senedir hayat sadece başkalarına güzel geliyor
7 kişilik ailede kimsenin yapmamasi demek senin yapmana engel manasina gelmiyo ki çok basit zaten artik lise zorunlu geciriyolar yani basit soruyolar illa araba ehliyet sart değil benim icinde yurt dışı hayallerde kapasitenin kaldiracagi kadarini yapmaya çalış bence sonra ilerisini düşünürsün belli olmuyo bu hayatta neler olacağı sen bi takmissin 12 sene yapmamana bi 12 sene daha mi durmak istiyon yoksa bi yerden başlamak mi
7 Kişilik ailede kimse lise bitirmiş üniv gitmemiş sende onlara benzeyecektin tabi neydin ne olacaktınız. ben kendimi sevmiyorum daha. benim hiç bir hayalim yok , sadece yapamayacaklarımı söyledim. kapasitemin tek kaldırdığı 12 sene yattıkdan sonra 17 bin 402 ne yapacağını bilmediğin para için 30 gün kendini yormak hepsi bu kadar. markette orada burada ye. ne anladım hayattan. hayat ünlülere güzel. korkarım 12 sene daha böyle. etti mi sana 24 yıl böyle geçirmek.
Şu düşündüğün gibi düşünsün herkes hiç calismasinlar sabahtan aksama kadar yataktan kalkmasinlar ne de olsa 17 bin para mi ne gerek var ona markette harcanir biter yorulmaya değmez sen hayati filmlerden izlediklerinden ibaret saniyon gerçek hayatı kucumsuyon resmen ama olay bu o kucumsedigin hayatı bile başkaları yaşayıp ilerliyo
Başkalarının Özgüveni varsa bana ne. ben sorumluluk ve insan sevmiyorum demek ki. Ben sadece hayatı değil kendimi küçümsüyorum eziğim ben sorumluluk almakdan kaçan. Onların özgüveni varsa ben napim benim kafamda hep kendini ezmek var yaşadıklarımı bilemezsin napıcam ben 17 bin 402 yi hangi markette yiyeyim araba alıp evlencek halim yok ya bana ne yani. bravo valla benim ezik dediğim hayatı yaşayıp bir yere gelenlere madalya takayım.
Yani sen o küçümsedigini bile yapmiyosun asgari ucreti begenmiyosan insaat işine gidiceksin iş agir ama parasi baya iyidir kısa sürede baya kazanirsin ama yapmayip ovguvenim yok şu bu deyip sonrada araba alıp evlenip bi de yurtdisi hayallerindesin aloooo buralar gerçekler
Küçümsediğim için yapmıyorum. Özgüvenim olmadığı için yapmıyorum. hiç bir şeyde gözüm yok keşke olsa. benim araba almak ehliyet almak evlenmek yurt dışı gitmek gibi bir hayalim yok sen olayı çok yanlış anlamışsın Ben sadece Atatürkün dünyaya gelmesi gibi ihitmal olan şeyleri söyledim.
Keşke ailen seni evden atsa ve calismaya mecbur kalsaydin bunu çok isterdim biliyo musun sana kötülük ediyolar. hala ihtimal diyosun baştan mi doğman lazım kendini sevmen için bende kendimi sevmiyodum bi zamanlar insan kendini sevmezse eger kimseyi de sevemez.
Bende Ailem keşke hiç ölmese 78 yıl daha baksa bende bunu isterdim ne güzel keyfim rahat yediğin önünde yemediğin arkanda önünde bilgisayar ne diye insan hayatına karışacaksın ki iyi okumamışım sosyallikden hep uzak kalmışım. Ben bu beden içinde mutlu değilim olan oldu diyip yiyip içip salıyorum sesimi de sevmiyorum tipimi de boyumu da. kimseyi sevmek gibi bir niyetim yok olsa bu halde olmazdım.
Yaşayan ölüsün yani
evet