9 yıllık ilişkisi evlilik aşamasındayken nişanlısı vefat etmiş. Kız vefat edeli 3 yıl oldu. Bizim 1.5 yıllık bir ilişkimiz var ve mutluyuz her şey yolunda şu an evlenme teklifi etti ama hayır dedim. Çünkü twitter’da sevgilisine yazdığı eski tweetleri duruyor hala. Beraber fotoğraflarını vs saklıyor biliyorum. Bunların hepsini yakıp yırtmadan kafanda onunla vedalaşmadan bana gelme ben aramızda üçüncü bir kişinin hayaletini istemiyorum hayatta olsun olmasın önemi yok dedim.
Vefat eden birini mi kıskanıyorsun onu hala sevsem seninle aile olmak ister miyim bunun bahsini bile açmıyorum ama 9 senelik insanı tak deyince silemezsin. O artık sadece güzel bir hatıra benim için vs gibi şeyler söyledi.
çok sinirlerim bozuldu beni de anlamaya çalışın lütfen. Kimsenin yara bandı ya da unutamadığı aşkının tesellisi olmak istemiyorum. Onu yok etmesini istemekte haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet haklısın.. zaten sevgilisi öldükten sonra başkasını sevmesi bile kötü ve yanlış bir şey.. samimi gelmez bana
bence seni bırakmalı acilen erkek arkadasın yanlıştan dönemiyorsa seni bırak onu.
Ne kadar seviyorsunuz tek taraflı düşünmeyi. Senin karın eski sevgilisiyle fotoğraflarını saklasa böyle sevgi kelebeği olur muydun acaba? Seninle evlenecek senden çocuk yapacak ama bir gece bir şarkıda başkasının fotoğrafına bakıp yas tutacak. Ne düşünürsün?
vefat etmiş sevgilisi bile bile ilişki başladıysam ses çıkarmazdım sen bunu bilerek bu yola girdiysen sesini çıkartma derim sunu bil ki ölüm olmasaydı sen bu ilişkide olmayacaktın yaşanmamışlık var. bu senin ilişkinin bir parçası kabullenende kabullenmesinde. sonradan ögrendin diyelim. ilk başta söylecektin.
Ölüm olmadaydı sen bu ilişkide olmayacaktın demişsin çok doğru kesinlikşe hak veriyorum. Ama onlar birbirlerinin kaderi olsalardı da o zaman ölüm araya girmezdi. Hayattan tamamen bağlantısı kopmuşken bana aşık olmazdı. Demek ki bizden bağımsız ilerleyen de bir ilahi karar var. Bir yaşanmışlık yarım kalmışlık var evet ama insan azıcık vefalı olur. Depresyondan çıkarıp mutlu neşeli bir insan yaptım onu, yarasını ben sardım. Şimdi de kuracağımız ailede yuvada bir başkasının acı hatıralarının gölgesini istememek de hakkım. Onu tamamen unutmadıkça çok saçma bir anda bile açıp fotoğrafa bakabilir yas tutabilir ve hayatı boyunca asla mutlu olamaz. Bir noktada da insan geride bırakmayı bilmeli.
Vicdansizsin büyük bı tranva yaşamış yanında olarak destek vererek alıştırman gerekirken fotoğraflarını yırt ne demek belki ona destek olsan kendi biyere kaldirirdi ben çocuğun yerinde olsam gtune tekmeyi vurmustum
Ben 1.5 yıldır her anında yanında oldum zaten ve bu konuyu açmadım bile hep saygı duydum ama iş evlilik aşamasına geldi. Kendimi benim yerime koy sen biriyle aile kuracaksın evleneceksin aynı yatağı paylaşacaksın ama kız eski sevgilisinin fotoğraflarını saklıyor. Ne düşünürsün insanın ağrına gitmez mi?
Hiç ağrıma gtmez olmuş gitmiş insan beni seviyomu o önemli seni seviyosa olmuş insanın fotorafinin sna ne zararı var yırt demek ne kdr saygısızca bence sen kendini onun yerine koymalisin
Beni seviyorsa o zaman niye onun anılarını saklıyor? Kendi kaldırsın diye 2 yıldır bekliyorum ve tık yok. Sosyal medyada bile duruyor hala. Bu bana saygısızlık değil de ne? İnsan geçmişini silmeden geleceğe bakamaz
tamam bacım senncocuktan ayrıl oda rahat etsin bnce yarın Allah korusun birini kaybedersen onun ne yaşadığını anlarsın onun yaşadığı sevgi değil birini kaybetmiş baksın fotoğraflarına arada sna ne zararı olucak bunun seni sevip mtlu ettikten snra takıntıları. brakin artık resmine bakiyo die ona aşık olmuyo büyük üzüntü yaşamış adam bakıp hatırlasın ne var bunda
Ya onu özlüyorsa onun hatıralarıyla yaşasın ahirette ona kavuşmayı beklesin o zaman niye benimle evlenmek istiyor bana aşık olduğunu söylüyor. Bir kalpte iki kadın olmaz. Birini tercih etmek zorundasın ya
bence fotografları yakmasına gerek yok ya
Ya biliyorum zalimce duruyor ama bir empati yap mesela. Biriyle evleniyorsun ama evinizin bir yerinde eski sevgilisinin fotoğraflarını saklıyor ara ara bakıyor. Ne hissederdin
saklamasın ama yakmmasında gömsün bir yere
Bir kalpte iki sevda olmaz
Abartmışsın bence