Ciddi ilişkimde erkek arkadaşımdan vefat eden sevgilisinin fotoğraflarını artık yırtmasını istedim. Haksız mıyım?

9 yıllık ilişkisi evlilik aşamasındayken nişanlısı vefat etmiş. Kız vefat edeli 3 yıl oldu. Bizim 1.5 yıllık bir ilişkimiz var ve mutluyuz her şey yolunda şu an evlenme teklifi etti ama hayır dedim. Çünkü twitter’da sevgilisine yazdığı eski tweetleri duruyor hala. Beraber fotoğraflarını vs saklıyor biliyorum. Bunların hepsini yakıp yırtmadan kafanda onunla vedalaşmadan bana gelme ben aramızda üçüncü bir kişinin hayaletini istemiyorum hayatta olsun olmasın önemi yok dedim.

Vefat eden birini mi kıskanıyorsun onu hala sevsem seninle aile olmak ister miyim bunun bahsini bile açmıyorum ama 9 senelik insanı tak deyince silemezsin. O artık sadece güzel bir hatıra benim için vs gibi şeyler söyledi.

çok sinirlerim bozuldu beni de anlamaya çalışın lütfen. Kimsenin yara bandı ya da unutamadığı aşkının tesellisi olmak istemiyorum. Onu yok etmesini istemekte haksız mıyım?

Ciddi ilişkimde erkek arkadaşımdan vefat eden sevgilisinin fotoğraflarını artık yırtmasını istedim. Haksız mıyım?