"Öncelikler değer sıralamasına göredir. Kim ve hangi durum daha çok değerli görülüyorsa, kişi ona öncelik verir." ☀️✨

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Öncelikler değer sıralamasına göredir. Kim ve hangi durum daha çok değerli görülüyorsa, kişi ona öncelik verir." ☀️✨

Maddi ve manevi önceliklerim diye ikiye ayırmış olsam, maddi olanlar değişir ama manevi olarak her zaman öncelikle Allah rızası, annemin duası ve sevdiğim insanları mutlu etmek gelir.
İnançların kuvvetli ne güzel✨
Evet, öncelikler genellikle değişken olabilir ve zamanla farklılıklar gösterebilir. İnsanların hayatındaki koşullar, deneyimler, hedefler ve değerler zamanla değişebilir, bu da önceliklerin değişmesine neden olabilir. İşte önceliklerin zamanla nasıl değişebileceğini etkileyen bazı faktörler:
1. **Yaşam Aşamaları**: İnsanların yaşamındaki farklı aşamalar (örneğin gençlik, yetişkinlik, yaşlılık) farklı öncelikleri beraberinde getirebilir. Örneğin, genç bir birey için kariyer ve eğitim öncelikli olabilirken, aile kurduktan sonra aile ve çocuklar için öncelikler değişebilir.
2. **Deneyimler ve Öğrenme**: İnsanlar yaşadıkları deneyimlerden öğrenirler ve zamanla değerlerini, hedeflerini ve önceliklerini gözden geçirebilirler. Olumlu veya olumsuz deneyimler, öncelikleri etkileyebilir.
3. **Çevresel Faktörler**: Kişinin yaşadığı çevre, kültür, ekonomik durum gibi faktörler öncelikler üzerinde etkili olabilir. Örneğin, ekonomik zorluklar yaşayan biri için maddi güvenlik öncelik haline gelebilir.
4. **Kişisel Gelişim ve Büyüme**: Bireylerin kişisel gelişim ve büyüme süreçleri, farklı hedefler ve öncelikler belirlemelerine yol açabilir. Zamanla farklı alanlarda gelişim sağlayarak, yeni öncelikler edinilebilir.
5. **Değer Değişimi**: İnsanların değerleri zamanla değişebilir. Örneğin, sağlık, ilişkiler, toplumsal sorumluluklar gibi farklı değerler öncelik haline gelebilir veya öncelikler arasında yer değiştirebilir.
6. **Dış Etkiler ve Öncelikleri Belirleme**: Bazı durumlarda dış etkenler (örneğin aile, arkadaşlar, medya, kültürel normlar) öncelikler üzerinde etkili olabilir ve bireyin önceliklerini belirlemesine katkıda bulunabilir.
Sonuç olarak, öncelikler bireyden bireye farklılık gösterebilir ve zamanla değişebilir. Değişen öncelikler normaldir ve herkesin yaşamındaki farklı aşamalarda kendine özgü öncelikleri olabilir. Önemli olan, kişisel hedeflere ve değerlere uygun olarak önceliklerinizi belirlemeniz ve bunlara odaklanmanızdır.
Teşekkürler bilgilendirmeli yorumun için🌹
Uzun vadede yapılması gerekenler değişmez bu vadeli planlara ulaşmak için gittiğim yol yol değilse değiştiririm. Bunun dışında yarını belli olmayan bir dünyada değişiklikler olduğunda kendimi ne kötü nede başarısız hissederim. Yol benim yolcuda benim.
Öyle doğrusun👍🏻
Önceliğim sevdiklerimdir ve değişmez.
Çok iyi biliyorum değer verirsin sevdiklerine🍀
Cevap
12Cevap
Benim önceliklerim her zaman için aynıdır. ben sevdiğim kadına öncelik veririm.. eşim olur.. kızım olur.. ondan sonra sevdiklerim gelir.. kendimi ön plana atmadım hiç bir zaman ya da sevgi hariç diğer konulara değer vermedim
Benim en temel ilk 10 öncelik listem zihnimde mental açıdan da kâlben de, ruhen de çok zor değişir, en fazla sıralamada değişiklik olsa bile içerik hayat boyu aynı kalır ve sonraki tüm kararlarımı, önceliklerimi o ilk 10 luk sarsılmaz listem belirler. En önemli temel değer yargılarım oluyor bu listede.. Sağlık, güvenlik, sevdiğim değerli insanlar, ülkem, ideallerim misalen..
🌺🌺
Her ne kadar kendimle anlaşamıyor olsam bile, kendime öncelik vermek durumundayım.
Kimseye öncelik tanımıyorum. Herkes gelir gider. Günün sonunda benimle kalacak olan, yine benim.
👍🏻💯
Bir zamanlar önceliklerim sadece sevdiklerimdi ama bir süre sonra kendime döndüm yani artık önceliğim ben oldu
🌹🎀
Benim önceliklerim zaten bellidir. Yani ailem bir numaradadır sonra sevdiğim kız varsa o gelir sonra yakın arkadaşlarım vb.
Eril ruhlusun demek oldukça güzel☀️
En fazla sevdiğimiz en başa 😇
Bende hiç değişmiyor genelde mantıklı düşünüyorum 😂
☺️☺️
benim önceliklerim nettir
kızım
sevgilim işim
Çok değişmiyor aynı kişiler yerinde duruyor sadece zirve boş, en değerlim eksik.
hayır pek değişmez tabi değişmek zorunda kaldığı durumlar yaşanmıyor değil hayatta
Öyle doğru diyorsun🌺
Aslında değişmemeli ama bazen şartlar bunu gerektiriyor
Benim önceliğim her zaman ailem ve bu değişmez ✨️
Oyy ya tatlı şey🌺
Duruma göre yön veririm bazen
Planlısın demekki👏🏻
Benim tek önceliğim sevdiklerim
Nickine de yansımış çok şeker🌹
🥺🤍
Şüphesiz sabit kalmıyor, yaşananlara göre sıralama değişebiliyor..
Kariyerim ve Ailem her daim
💯✨
Olması gerenin bu oldugunu düşünüyorum
Kesinliklee
Sizin nelerdir
Kendim öncelikle sonra aile fertleri önce can sonra canan en nihayetinde🙃
Aynı mantık merkez ben olmalıyım ))
Hayır değişmez
Asla tabiyat sahibiyim
Şaşmaz değişmez önceliklerim var
Uzun zamandır hiç değişmedi.
Değişmez hep aynıdır