#Kendisini yük gibi taşımakla uğraşırken hayatın tadını alarak yaşayamayanlar bu neticeyi farkettiklerinde kaç yaş civarındaydılar?

#SheWolfWoman
#Kendisini yük gibi taşımakla uğraşırken hayatın tadını alarak yaşayamayanlar bu neticeyi farkettiklerinde kaç yaş civarındaydılar?

#SheWolfWoman
Bazen görev bazen yaşamak için yaşamak bazen bak dalgana kafasında geçti gitti.😄24 ten sonrada geleceğe yönelik daha çok şekil alacak muhtemelen. Çünkü 25 yaş geliyor bu biyolojik saat demek. Ama daha çok kariyer odaklı belki doğru insan doğru zaman olduğunda o da. Çocuk hayalim yok mesela hiç🙃Hayatı yaşadım şu ana kadae daha da sağ sağlıklı oldukça güzel günler ve dolu günler geleceğine inanıyorum.🌺
24 yıl geçmiş.. yaşamadan yaşamaya başlamadan. çünkü şimdiye kadar olanları gerçekten yaşadım olarak saymıyorum.. sadece nefes alıp verdim ki bazen o bile beni bunalttığı dönemler olmuştu
Teşekkürler ✨🌸
Ricalar ✨🌸
Hayatı ben her zaman dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum çünkü iş hayatına çok erken yaşta atılmış birisiyim.
Cevap
5Cevap
21 yaşındayım ama ömrümden 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum o kadar yorgunum ki uyumakla geçmez
Üniversitede daha özverili daha dolu dolu yaşasaydim diye pişmanım. Geçenlerde arkadaşım arayınca fark ettim 3 yıl geçti
O baya yıllar oldu işte arada Allah sınav ediyor o kadar
Galiba 35 ten sonrası yok. Farkına da 3 yıl önce falan vardım
Bu bende hiç olmadı, her yılı dolu dolu yaşadım
Ben çok şükür yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Geçmişte olsa keşke pek demiyorum. :)
25 lerimde idim o zamanlar sonrası yaşamaya başladım istediğim. gibi.
Lise zamanlarım sanırım yaşıtlarım hep benden çok daha iyi gibi geliyor keşke o zamanlarını daha da verimli kullansaydım
henüz bunu hissetmiyorum
Bu durumu daha yeni fark ediyorum…
22 yıl gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?