Daha öncesinde tek başıma bir yerlere gitmeye çekiyordum. Yanlız kalmak kötü geliyordu ve utanç vericiydi. Yaş ilerledikçe anladığım şeylerden birde şuydu, İnsan tek başına olunca hiç olamadağı kadar mutlu olabiliyor muş. Kendinizi sevin, başkalarının sevmesini beklemeyin.
Yalnızlık insanların vermediği huzuru verdi bana da. Baktım dost görünenler düşüşümden keyif duyuyor, iyi ki sahte kişilerden kurtuldum lakin bunun kötü bir yönü de var;herkese karşı temkinliyim, melek gibi insanlara karşı da öyleyim lakin seviyorum tek başıma takılmayı, tek başıma cafeye gitmeyi, gezmeyi, tatil yapmayı, bireysel takılmayı.
Aynenn öyle kesinlikle ve aktivite konusuna gelicek olursakta gitar çalmak çok iyi geliyordu bana sende müzikle uğraşabilirsin sporla ilgilenebilirsin ben sinemaya gitmiştim ilk kez tek ve o kadar da korkunç değil ya kafa dinliyorsun kendi başına ve yalnızlıktan sadece bağımlılık yapacağını anladığında kork😉
Eskiden bende öyleydim. Şimdi tek başıma olmak çok hoşuma gidiyor. Bugün dışardayken yağmur altında bu şarkıları bağıra bağıra söyleyerek evime gittim.😂
Hahah. Karşı cinsdeki ben olabilirsin. Kesinlikle bende atmosfer uygunsa yağmur yağdığı zamanlar, bende bağırarak şarkı söylemeye bayılırım.☺️ Deli değilsin , deli dolsun.😉
Ee boşuna kanka demiyoruz mert kafalarımız uyuşuyor.😏 Çok güzeldi ama eve vardığımda bir kadavra kadar soğuktum. Bir iki saat kalp atışım yok gibiydi ısınmak için yatağa girip uyudum.😂
Aman diyeyim hasta olma bak kötü olursun🥲 bende bir ara aptallik yapıp kız arkadaşım ile yağmur altında dans etmiştim 1 hafta yataktan çıkamadım dikkatli ol sende üşütme insan ölecek gibi oluyor Allah gecinden versin🥺
Hahah ay mert seni evire çevire dövesim geliyor. Otur oturduğun yere öyle bir şey olsaydı beraber giderdik ama yok tamam mı? (Şey gibi oldu "senin kocanın evi yok"😂)