AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadının baskın olması hoşuma gider tabi ki de.. zaten olgun kadınla birlikte olmak evlenmek isterdim ben
Otoriter biriyim ama korkulacak kadar değil ama insanlar bi çekiniyor geriliyor tabi
Hergun sizin gibileri goruyordum çok dikkatli çok yalnız çok etkileyici oluyorsunuz ama mutlu değilsiniz bir iyiligi bile yadirgiyorsunuz 😄.
Kadın gücü der susarim
@GHOST-VENOM yalnızlık değil aksine sosyal çevrem oldukça aktif ama dışarıdan yalnız görünüyoruz. Yeni gelin gibi sürekli sırıtmadığımız için mutsuz sanıyırsundur.
@GHOST-VENOM öznel cevap vereyim ben iyi biriydim eğer herkesten kazık yer yine de gamsız olur başarılı bi kadın olur da herseyin üstesinden yanliz gelirsen o zaman her iyiliğin altında taş ararsın toplumun açtığı yarayı güçlü olan bi kadında arayamazsın.
@TheGentelmen bişi yok bişi yok
@Hanfindibiri ✨🖤
Yalnizlik iyidir yalniz hissetmek kotudur zira garson olduğum için sizin gibi insanlar iş arkadaslariyla restorana gelir orada yemek yer ama nedense yalniz hissettiklerini hissediyordum. Ayrıca siritmak ne alaka gozlerinizin icindeki ışık yok olmuş 😄 tabiki gorduklerimin hepsinin ortalamasi sensin diye bisey yok.
💖💫
@Hanfindibiri sizi bilmem ama ben iyi insanim iyi olmaya layigim iyilik yapmak beni iyi hissettiriyor yani birine ilaç uzattiginda onu umursamiyorum sadece iyi oldugum icin yapiom
@TheGentelmen bu iyi bişey mi çözemedim slfkfk
Ayrıca benim için sorun yok bence her insan biraz sefkat biraz sevildigini hissettirterek bütün acılarını unuttura bilirim.
@GHOST-VENOM haklı olabilirsin ama zenginlikle iş insanı olmakla güçlü bir kadın olma anlayışımız farklı bence
@GHOST-VENOM @thegentelmen evet gözlerdeki o ışık sönmesi mail okumaktan olabilir kdkjd
Dedigim gibi garsonum ve elit bir restorandayim çulsuz biriyle dominant ve seviyelli kadinlari ayirt ede bilirim
Ne isi yapiyorsunuzki memurmusunuz yoksa iş adamımi?
@TheGentelmen nabza göre şerbet deniyor ona
@TheGentelmen arsız.
@TheGentelmen 👍🏻👍🏻
@TheGentelmen ya hepiniz bi değişiksiniz sonuna kadar kadınları savunurum ama midem daha önemli pasta neli acaba
@TheGentelmen canım çekti 😮💨
@uzk_kql kime
@Hanfindibiri bana yazdı
@Hanfindibiri size yazmam
evet
Sadece yazdı o kadar. Cevap vermiyorum
teşekkurler
Buna karşılık defalarca yazmana rağmen mi? Komik. @thegentelmen
Görüldü attığım doğrudur
Bos yapmissiniz benden sonra
@uzk_kql bana ne tribi atiyon be xbxjxjxjjxjx
@Hanfindibiri trıp atmıyorum yaazmıcanızı bıldığım ıcın diyorum
@uzk_kql eyw
@GHOST-VENOM öğrencilik bir meslek sayılır mı kısa zamanlı küçük işler ve staj zamanı dışında mesleğimi daha elime almadım çünkü hdjdjdjjddjx
Peki bölümün ne?
@TheGentelmen ayy gereksiz romantik cjjxjxjcjc
@GHOST-VENOM hemşirelik senin
Spor ve harp ogretmenligi😄
@GHOST-VENOM woww askerlik işleri severiz bizim okulun yanında da polis okulu var bugün yeni mülakata alınanları da kestik yani ne diyim maşallahları vardı asker polis iyidir dikkatimi hep çekmislerdir niye şu an bunu dediğimi bende bilmiyorum neyse xhxjjxjxjxjxjxjx
Su konuşanlardaki can varya a'aa'aaa' diyor ya onu dedim icimde sjxbdjxj ayrica okadarda tam harpla alakali degil sporla alakali daha çok ve benim harp hayatim normal olucak
@GHOST-VENOM hayırlısı olsun ama mesleğin iyi
Evet senin hastan olurum belki 😂😂(Allah korusun)
@GHOST-VENOM Ay niye öyle diyosun bi kere çok güzel damardan giriyorum ben
Sjdjsjs benim damarimi bulamiyorlar ya bikeresin 16 kere damari bulmaya calisdilar bulamadilar en son bas cerrah buldu sjdjsj
@GHOST-VENOM ben bulurum üzülme sen jdjxjxjxjxjx
Aaa bak ne güzel,( birazdaha yazarsak bizi sovecekler
@GHOST-VENOM 54 mesaj oldu yarısı bizim sohbet hdhhxhxhxjxjxu
Daha damarimi bulacan 50 mesajda gelir sjdjdj
@GHOST-VENOM xhjcjcjcjcjx ben yazamiyom istersen sen özelden yazabilirsin sana kendi damarını bulmani ogretebilirim belki sende iki spor bilgisi verirsin de bi kulturleniriz nasıl fikirr
Dominant kız seviyorum beni alsın karısı yapsın istiyorum :)
Yaparız jxjxjxjxjxjxjcj
@Hanfindibiri Sen bir aday mısın yoksa sadkgflsldkjg
Umrumda olmaz yatak da ne kadar aslan ona bakarım ben
Ben baskın olan tarafın genelde
Senden daha baskin bir kadin olnasi hosuna gidermi
Aşırı baskın biriyim bende daha baskın bı kadın olduğu hayal edemiyorum
Benim yanimda bebek gibi olmasi lazim
Disarda aslan olursa sorun yok diyorsub
Hayir isterse katil olsun ama benim yanimda feminen olsun erisin yanımda hic sorun degil
o aslanı miyavlatırım
Hosuna gider yani
aslanı. kedileştiririm diyorum
@olgunalfa evliliğin ikinci günü bulaşık yıkarken de siteye yazarsın jdjxjxjxjxjxj
@Hanfindibiri ahaha he he
Kadınları hafife alıyorsun. Ciddiyim sen kendini aslan sanırsın bi bakarsın iki gün sonra seni parmağında oynatıyor böyle demek istemezdim ama ince işleriz üzgünüm
@Hanfindibiri dominantlık pofff o işler bahsettiğin gibi olmuyor madam.
yaşadıkta biliyoruz yatakta çok miyavlayan gördüm..
Kadınları objeleştirmek ha umarım bi gün bi kadın için öyle bir miyavlarsın ki karma seni bulur.
@Hanfindibiri zor geçti o işler :D karma felan da çok saçma o ne ya öyle :D
kendini akışa bırak kasma çok kasıyorsun kendini hayattan zevk alamazsın bu şekilde şimdi zevk alıyorum dersin ama almadığını çok iyi biliyorum
Boş yapıyorsun tanımadığın biri hakkında bu kadar boş konuşman erkek olduğunu kanıtlayan bir unsur dikkat et adam demedim erkek dedim.
@Hanfindibiri zamanında senin gibi sevgililerim oldu şu an sadece eğleniyorum. ne dediğimi iyi biliyorum maskulen feminist maskesi altına saklanmış kediciklersiniz sadece :D
Anlıyorum. Gerçekten sana bu gücü ve konuşma yetkisi veren şeyin sadece zevk adı altında bi organ olması ve beynin yerine onun için yaşaman komik. Bu yaşa ve tecrübeye yazık derim bey amca.
@Hanfindibiri gelecek cevapları tahmin etmem hiç zor değil sanki dejavu yaşıyorum sonrasında neler olduğunu sen bilmiyorsun ama ben biliyorum. basmakalıp düşüncelerden uzaklaşman dileğiyle
O kadr da dğl yani
O kadar da olmasın.
evet ben korkarım eski sahibem oyleydı