Ne güzel sürpriz teşekkürlerr ♡
Şu an neye ihtiyacın var?
Ne güzel sürpriz teşekkürlerr ♡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle derin, güzel sohbetlere... Uzun zaman oldu bu tarz hoş sohbet etmeyeli 🙃
Hiç birseye ihtiyacım yok benim onca fedakarlığıma karşı kimsenin tribini çekemem bu günden sonra Hayatım da yaşadığım ne varsa hepsini değiştiriyorum benden bu kadar herşeyden önce insan insan olsun bunca duruma karşı Nankörlük görüyorsam kendi değerimin çeyreğini verdim benden bu kadar iyiyde gördüm kötülerleride bana göre değil kötü düşünceler kötü bakışlar kalın sağlıcakla
Anlaşılan bu konuda baya dolusun :')
neye ihtiyacım var onu bile bilmiyorum, formdan düşmüş gibiyim. kendimi geliştirmek istiyorum nereden başlasam bilemiyorum. biraz da tembelleştim sanırım
"Sen yola çık, yol sana görünür." 💫
Cevap
31Cevap
şu an sadece sarılıp ağlamak isterdim.. ama kimse yok her zaman ki gibi.. o yüzde de öyle kafamı dinliyorum sessizce
Yaa içime oturdu 🥺 dilerim omzuna başını koyacağın, hatta ağlamana eşlik edecek insanlar girer hayatına ✨
@millamasyon Teşekkür ederimm ✨
Ediyoruz elimizden geldiğince fakat yine yerimizde sayıyoruz.
Her şey konuşup bitseydi, hemen çıkar konuşurduk şimdi fakat,
Bitmiyor. Bitmez.
Neden bitmesini istiyorsun ki? Önemli olan konuşurken keyif almak değil midir?
Anladım. Peki ne tür konularda açık fikirli olduğunu düşünüyorsun?
Biraz arınmya ihtiyacım var. Şu sıralar karanlığı yaşıyorum da
Karanlık olmasa, aydınlık da olmazdı. Belki de aydınlığı güzel yapan karanlıktır :')
Fikrimce, geçmiş ve geleceği bir kenara bırakıp şu ana bakmak gerekli. Şu an buradasın ve şimdiyi değiştirebilmek gibi muazzam bir güç elinde 🙃. Bu arada, karanlığını da sev lütfen. Çünkü o da senin bağışıklığını artırıyor en azından...
✨🌸
Yaa ben de teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Bana dilediğin zaman yazabilirsin. Sen de kendine çok iyi bak 🤗
Güzel ve uzun sohbetler edebileceğim kafa dengi birisi
Bu zamanda böylesini bulmak zor gerçekten
Ne yazık ki ben de öyleyim fakat bu tarz yetiye sahip insan yok
Çok haklısın...
Gerçekten aynı fikirdeyim.
Bir yerde oturup saatlerce sohbet etmek isteği içindeyim.
Çocukların discorda girmelerine oyuna gireceğiz hala yoklar
Birinin beni dinlemesine
Her konuda dinlerim
İnsanların zaten genel sorunu dinlememek 🥺
Haklısın ama ben dinlerim sorun yok yani zaten sorun olursa da engeli basarsın
Peki sen nasıl istersen öyle olsun ama kendini üzme ya değmez hiçbir şey için 🥹
Neyse ben kaçayım farklı bir durumdayım
Dilerim kafa dengi, doğru insanlarla karşılaşırız 🌸
İnşallah 🥰
Biri var keşke yazsa ama engel attı onunla uğraşıyorum ama nafile boşa kürek çekiyorsun diyorlar ben vazgeçmicem asla.
Fakat zorla güzellik olmaz. Sizin ısrarlarınız, rahatsız etmeleriniz bir süre sonra onun için taciz gibi hissettirecek. Asla bir kadının, hatta cinsiyet fark etmeksizin, kimsenin yaşamaması gereken bir durum.
İçimdeki puzzle'ın kayıp parçasını bulmaya
Dilerim en kısa sürede bulursun
Güzel bi duşa ve giricem şimdi
Mis gibi 😄
Sanırım bir şeye ihtiyacım yok
Elbet vardır
Neden uzun zaman oldu
Son zamanda yakın arkadaşlarım kendi hayat dertlerine kapıldılar, onun haricinde ise bu tarz insanlara denk gelememem :')
Peki
İhtiyacım olan her şeyi şu an yaşiyorum.. :)
Harikaa 🌸
Onun saçlarını okşamaya
Ah be... Sigara içmem ama emojisini atarım 🚬
Hemen atayım 🙃
(küllük emojisi)
Güzel bir tatile ve yüzmeye
Dilerim olur ✨
Umarım teşekkürler
Senin neye ihtiyacın var peki
Şu an seçeneklerimi en verimli şekilde değerlendirmek var. Dönüm noktasında olduğumu hissediyorum. Bu yüzden dikkat ediyorum
Umarım en doğru kararları verirsin kendi adına. Seçenek derken hangileri peki özel değilse öğrenebilir miyim
Kariyerimle ilgili diyeyim :')
Anladım insan biraz stresli hissediyor olabilir. Bende mezun olunca o stresi hissedeceğim yüksek ihtimal 😅
Aa hangi bölüm peki? Evet bi gerginlik var ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyerek çabalıyorum en azından
Kararsızlık insanın başının etini yer cidden. Mühendislik okuyorum ben aslında okuması bile stresli bölüm 😅 senin?
Evet, gerçekten öyle çok haklısın. Ben de mühendislik ile psikoloji arasında gidip geliyorum. Aklımı ikisi de çeliyor 😄
Ya meslek seçim testleri oluyordu onlar için görmüşsündür illaki ama ne kadar doğru bilmiyorum
Yks ye mi hazırlanıyordun bu arada
Evet yks sınavına hazırlanıyorum. O testler bende işe yaramıyor hiç. Sen hangi mühendislik dalı okuyorsun?
Bende de aynı şekilde işe yaramamıştı hiç. Makine mühendisliği okuyorum ben ikinci sınıfım
Anladımm. Dilerim bölümünü mümkün olduğunca en kolay şekilde okursun ve bu alanda çok başarılı olursun. Ben elektrik elektronik ile makine mühendisliği arasında kaldım. Ama beni geriye çeken asıl şey, bu sektörde kadın istihdamı pek olmaması. O biraz geriyor
Evet bu bölümden mezun olan kadın sayısı az çünkü ama işe alım konusunda buna bakmazlar tabi. Kadınlar için zor bir iş ortamı olabilir ama maalesef öyle de bir gerçek var sanki
Çok teşekkürler
Maalesef 😐 ki aslına bakarsan psikoloji için de rekabetten ötürü geleceği pek parlak görünmüyor (klinik düşünenler için tabii). Belki deneysel psikolojiye kayarım diyorum ama bilmiyorum. EE okuyup Tesla olma ihtimalim de var şimdi 😂 Şaka bir yana, her işin zorluğu var elbet ancak, işte, hangi zorluğa göz yumacak kadar sevdiğin önemli
Kesinlikle öyle birde ömür boyu of sabah yine mi iş var dedirtmeyen bir meslek seçmek önemli. Bu arada bende acaba yanlış bölümdeyim diye sorgulamıyor değilim. Sanki bilgisayar mühendisliği de bana göre gibi geliyor
Denedin mi peki o alanı da? Yani ne bilim küçük şeyler bile olsa, fırsatın oldu mu hiç? Yani ne olursa olsun sonuçta hiçbir şey için geç değil. Eğer gerçekten seviyorsan bence denemelisin
Bizim derslerin içinde bilgisayar programları dersleri falan da vardı sadece öyle gördüm açıkçası. Mesela saatlerce oturup kod yazmakta benlik gibi 😅 ama sahada çalışmanın da yeri ayrı. Bakalım ilerde yazılım alanına da kayabilirm herkes mezun olduğu alanda çalışmıyor sonuçta
Aynen öyle. Ya da belki kendi kendine de öğrenebilirsin. Böyle öğrenip de çok güzel işlerde çalışan arkadaşlarım olmuştu. Belki sen de onlar gibi olursun ☺️
Kesinlikle öyle geniş çerçeveden bakmak lazım daha çok ilgi alanlarını tespit etmek için.
Bu arada sohbet etmek isterim rahatsızlık vermeyeceksem tabi
Tabii, neden olmasın ☺️
Tamamdır takip ediyorum o zaman
Doğruya doğru şu an cinsellik konuşabileceğim birine ihtiyacım var🙈🙈🙈
Elbet birini bulursan, konuşacak birini bulmak çok da zor değil diye düşünüyorum
Konuşacak birini bulmak kolay da seni anlayacak birini bulmak zor
Ben de bulacağımı düşündüm ama şu an bulamıyorum🥲
Kısmet diyelim o zaman :')
Ama biliyor musun şu an çok ihtiyaç var umarım bulur beni birisi :’)
Eh, ihbarını da buradan yapmış olduk. Artık taliplerini bekleriz djmddk
Skdkdkdjx Bana denk gele gele gay geldi 🤣
Hahhah geçmiş olsun. Bu da senin talihsizliğinmiş fjdjdkm
Ama yine ben üsteyim dkfkgkv
Nasıl yani üstte derken
Yani yapan taraf benim dkgjgjg
Ya kimi kandırıyorum bana karşı cins lazım
Kafamı toparlamaya knk
boş ver toparlama, sonra geri dağıtılınca daha kötü oluyor 👀
Hiç birşeye. Ama güzel sohbetleri severim
Benimde çok ihtiyacım var.
Vay be
Gerçekten vay be
Huzura..🍀
Dilerim en kısa sürede kavuşursun ✨
bazı şeylere
Ne gibi şeylere?
Huzura
Umarım en kısa zamanda bulursun ✨
Umarım
Omuz çok çalıştım omuzlarıma. masaj lütfen jdjddj
yarım kilo tuzlu fıstık lazım
Konuşabiliriz isterseniz
Sağlam Bi oral seks. Ama şarap dökerek
Ulan 1 yıl olmuş cevap yazalı 😂
Bana sa sürpriz oldu hiç deme 😂
Da*
1 yılın sonunda süper soru seçilmesi nasıl bir duygu 😂
İlk paylaştığımda da seçilmişti. Şimdi sağolsunlar tekrar seçildi dkkdkd
Kaliteli soru böyle olur 😄
Bence gizemli ve iyi kalpli mod sayesinde oldu (pişmiş kelle gibi sırıtan emoji)
Tatile
Hiçbir şeye
Bol bol biraya
Sadece para
ne tesaduf
Tesadüf derken
Bende
Tam beni anlatmışlar
Nasıl yani?
Derin güzel kaliteli ve hoş sohbet :)
Bir parça huzur
Edelim