Soru doğru. Asla ama asla, ama asla. Asla. Görmek istemediğiniz bir amca yok mu mesela? Ya da ortalığı karıştıran biri falan 😂

Soru doğru. Asla ama asla, ama asla. Asla. Görmek istemediğiniz bir amca yok mu mesela? Ya da ortalığı karıştıran biri falan 😂

Evet var.. yani ölmeden önce ölmesini görmek istediklerim var elbette.. maalesef ki hayatta bu tür insanlar olabiliyor kötülük yapan ortalığı karıştıran.. dedikodu yapan ya da insanın hayatını zorlaştıran tipler.. tabi ki de kendi hallerine bırakıyorum ne cezaları varsa bu dünyada ya da diğer dünya da elbet çekecekler.. içim rahat
Benden 11 yaş büyük kuzenim herhalde. Kendi alanı olmadığı halde her şeye yorum yapar. Üniversitesini 7 senede bitirmesine rağmen bana ders önerisi verir. Saçma canım biri. Ne yazık ki her yaz geliyor ayhh kurban bayramında da buradalar kendimi şu balkondan atasım geldi
😂😂
Hahahahaha soruya bayıldım zeka dolu :))) yecüc ve mecücü görmeden ölmek isterim 😂😂
😂😂
Teşekkürler🌺
Azrail var 😂 ama mecbur göreceğiz.
😂
Cevap
5Cevap
Gözlerimi yumarım ben, böyle kocaman kocaman konuşamam 😃
Hayır öyle bir şeyi düşünmedim. Ben her şeyi görmek isterim.
Güzel.
Manyak 😂
Soruyu 5 kere okudum 😅
Yok herkesle yüzleşme potansiyelim var. 😎
😂😂
Daha beter kanların aktığı polemiklerin çoğaldığı aşırı kaosun olduğu savaş dönemlerini görmeden ölmek ama sanırım öyle bir yöne savruluyoruz. Umarım olmaz.
Haha güzel soru çok kişi var ama zaten görmüyorum sorun yok😀
Niye hatirlattin simdi halami bana uykum kaçtı resmen ((
Biri yok ama görmek istediğim ülke, şehirler var
Tam olarak o kişileri görüp ağızlarının payını verdikten sonra ölmek istiyorum
Deccal desem😬
Niyeee
Olmayalım
O denli nefret ettiğim biri yok
Adları lazım değil Allah'a havale ettim onları
Buddha
Babam...
Evet var