Kişilik & Karakter Kendimi piskolog gibi hissediyorum. Konuşan rahatladım diyor. Rahatlayınca kayboluyor😆😆😆? Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İşi bittimi profili donduruyor sonra açıp yazıyor yol veriyorum gitsin Kendimi piskolog gibi hissediyorum. Konuşan rahatladım diyor. Rahatlayınca kayboluyor😆😆😆? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. işleri görülmüştür. 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Reis bende de öyle oluyor sal gitsin 😂😂 1 1 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Alıştık artık Yorumla
cevaplayınmayın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl konuş bakalım bizde karar veerelim 1 7 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Konuş derken ortada bir şey yok ne konusayım😁😁😁 Yorumla cevaplayınmayın +1 yıl mesela şu aralar hiç ders çalışmıyorum hep sorguluyorum neden bu kadr cefa bu kadr emek diye kendi kendime cevapsız. sorular üretiyorum ve bu hep derslerime etki ediyor Yorumla Jakabo01 +1 yıl Şimdi bir iki yıl neyse cefa çek hayatın boyunca rahat edersin yoksa ömür boyu amele olursun karar senin Yorumla cevaplayınmayın +1 yıl çok ikna edici oldu piskolokluk diplomanızı taktim edeyim size pdkfkrıcırjjfjrjrıfırıf Yorumla Jakabo01 +1 yıl Ya konu bunlar değil okul mokul sen daha tıfılsın sana bunlar kâr etmez sen az daha büyü😄😄 Yorumla cevaplayınmayın +1 yıl yoooo her konuya hakimim ama sen beni ikna edebilirmisin onu düşün bence Yorumla Jakabo01 +1 yıl Neye ikna etcem mevzu ne niye seni ikna edeyimki aramızda bir konuşma yok bir şey yok nediyim sana burada Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl bir rahatlama bu tam olarak 🧐 0 8 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Her türlü aşk acısı olan dertleri olan yanlız olan hertürlü var 😆😆😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi türleri var işte😅detay versene Yorumla Jakabo01 +1 yıl Detay verdikmi sistem mesaj atıyor napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım galiba Yorumla Jakabo01 +1 yıl İstersen anlatırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım gerek yok Yorumla Jakabo01 +1 yıl Daha ne sorup duruyon 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
işleri görülmüştür.
Reis bende de öyle oluyor sal gitsin 😂😂
Alıştık artık
konuş bakalım bizde karar veerelim
Konuş derken ortada bir şey yok ne konusayım😁😁😁
mesela şu aralar hiç ders çalışmıyorum hep sorguluyorum neden bu kadr cefa bu kadr emek diye kendi kendime cevapsız. sorular üretiyorum ve bu hep derslerime etki ediyor
Şimdi bir iki yıl neyse cefa çek hayatın boyunca rahat edersin yoksa ömür boyu amele olursun karar senin
çok ikna edici oldu piskolokluk diplomanızı taktim edeyim size pdkfkrıcırjjfjrjrıfırıf
Ya konu bunlar değil okul mokul sen daha tıfılsın sana bunlar kâr etmez sen az daha büyü😄😄
yoooo her konuya hakimim ama sen beni ikna edebilirmisin onu düşün bence
Neye ikna etcem mevzu ne niye seni ikna edeyimki aramızda bir konuşma yok bir şey yok nediyim sana burada
Nasıl bir rahatlama bu tam olarak 🧐
Her türlü aşk acısı olan dertleri olan yanlız olan hertürlü var 😆😆😆
Hangi türleri var işte😅detay versene
Detay verdikmi sistem mesaj atıyor napim
Anladım galiba
İstersen anlatırım
Anladım gerek yok
Daha ne sorup duruyon 😂😂😂