#Sizce hayatta iken hayatı yeniden yaşamak mümkün mü?

#SheWolfWoman
#Sizce hayatta iken hayatı yeniden yaşamak mümkün mü?

#SheWolfWoman
Evet bence yaşayabilir tabi ki de her zaman değil ama bazen hiç beklemediği anda hayatını değiştirecek güzel şeyler olabilir.. bir az şans biraz da kendi çabasıyla mümkün oluyor benim düşünceme göre
Şans ve çaba iyi bir birleşim kesinlikle 🌸✨
Kesinlikle ✨🍀
İsterse, inanırsa, sabır edebilirse, zihninde bazı şeyleri öldürüp, vazgeçip belki de yakması ve kendinde var oluşunda itibaren olan güzel ve iyi şeyleri yeşertmesi ve gücünün açığa çıkmasına izin verirse olabilir. Her şey içinde mevcut sadece dış düşman ve iç düşmanları özellikle kendi ile savaşa bilecek kadar arzulu olmalı. Öfkenin gücü herkesin için de bir cehennem onu kontrol edemezsek yanarız, öfkenin efendisi olmamız gerekiyor. Öfke ile karşılıklı kahve içmek gerekiyor.
Ek olarak gerçekliği kabul etmek ve korkular ile yüzleşmek de önemli sadece öfke ile bitmiyor. Sevmeyi öğrenmek ruhu ne ile beslendiği de önemli. Duygulardan geçiyor ve her ne koşul olursa olsun yaratım bir şey ortaya mutlaka çıkıyor. Toz pembe Hayallerin içinde de kaybolmamakta gerekiyor ayakları yere basan hedeflerin önemi de çok. Meditasyon-yoga-dua etmek-namaz-spor-sanat- sosyalleşmek-destek almakta faydalı bu yolda. Umarım bende tekrar doğarım. İyi günler.
Anladım teşekkürler 🌸
Evet olabilir ben geçmişimde çok fazla hata yaptım özellikle de kendimi dil konusunda geliştirmemek üzere ama şimdi hâlâ geç değil yapacağım başaracağım
Helâl olsun kardoma 👏😎
Cevap
1Cevap
mümkün bence yeter ki içinde o enerjisi olsun
Doğru diyorsun 🌸
Evet yaşayabilir
Bu mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?