AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hoslandıgi halde açilmayan kisinin belirsizlik icinde birakmasi
bu ne böyle ekşi sözlük entrysi gibi. :D
e çözümü olan konu ne neyini halledemiyorsunuz
Cözümu nedir cok bilmis beyfendi
zarf at, iletişim kurmaya teşvik et
belki de sadece ilgi çekmek ya da arada bir samimiyet tetiklemek için yapıyordur. çok beklentiye girmek için erken, fazla varsayım yapma istersen 🤷🏼♂️
5 6 ay bakışmak? normal mi
Sürekli gözgöze gelen biri
5-6 ay bakışıyorsanız ve sen de buna çanak tutuyorsan sende de bir miktar hata olabilir
Ne yapabilirdim?
Ne gibi hata
5-6 ay bakışırken hayatında başkası vardı çünkü :D
o çocuk için kendi çevrendeki insanlardan vazgeçmene değer miydi emin olamamışsın
Ne demek istediğini cidden anlamadim
Kimseden vazgecmedim😅
Onun hayatinda mj baskasi var di
anlamadığın için 5-6 ay rölantiye almışsın ama olsun senin de her şey gönlünce olsun :D
Aynj is yerimde calisiyorduk
belli yaştan sonra aynı iş yerinden ilişkiye erkek de kadın da sıcak bakmaz.
İlk günden farkindaydım ilgisinin, gelip açilmayan o. ben ne yapabilirdim
Benim kj gecici bir işti meslegim farkli
ilgi alaka sendromu diyoruz buna.
başlamaması senin için daha iyi olmuş bana sorarsan
Acik acik yazarmisin ne demek istedigini. ilgi alaka ne alaka
of çok yoruldum tek tek hepsini açıklamaktan :D
üşenmeyip anlatsam şimdi değer mi bilmiyorum :D o yüzden bol şans diyeyim yine de ama başlamasanız daha iyi zaten salla onu
Sanki beni taniyorsun. nasıl. biri olduğumu bilmeden bu kadar net konuşmak?
Nedenlerini yazabilirsen sevinirim.
bilmem , belki 🤷🏼♂️
net ve doğru konuştuğumu düşünüyorum evet.
Parmaklarin mi agrir biraz detay yazsan, belki birsey farkedeceğim, farkli bir acidan bakacagim
:D
sen bu kişinin radarına girdiğine inanıyorsun ama hiç düşündün mü acaba o kişinin tek odağı sen misin diye?
😀
Sorun ne? Niye böyle yazdıniz merak ettim cidden
kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum
Radarına girmek gibi bir niyetim hiç olmadı ki. sadece ilgisini farkettim, zamanla hoslanmaya başladım anormal bir durum mu bu? Yoksa siz erkeklerin tümü şerefsz gözüyle mi bakmam gerekiyor?
Kötü birsey dediniz demedim zaten. bunu yazmanizdaki sebep nedir onu merak ettim. belki sizin baktiginiz acidan hic düsünmemis olabilirim. merak ettiğim icin soruyorum sebeplerinizi.
kendinle çelişen cevaplar veriyorsun. zamanla hoşlantın aslında ondan bir şey gelmesi üzerine değil, etrafındaki kişilerden farklı yere koymak için onu seçmek istemen üzerine. fakat 5-6 aylık süreç normal değil.
tamamen ilgi açlığını gidermek için görsel temas kuran iki insansınız. iş ortamı olduğu için varsayımsal bakmak daha kolay geliyor tabi.
zamanla hoşlanmaya başladım düşüncen zaten hayatında belirsizlikler ve kendi sosyal çevrende aynı insanlarla dönen bir yapın olduğunu gösteriyor. o sebeple bu kişide ısrarcı olmak için içgüdüsel davranıyorsun.
okuduktan sonra heh? diyeceksin büyük ihtimal, 2. okumanda anlarsın diye düşünüyorum
Cidden bu olaylara bu bakış acısıylamı yaklasıyorsun, birine karsı birseyler hissederken bunları akıl süzgecinden geciripde öyle mi yol alıyorsun değisik. neyi nasil algiladığını bilmiyorum, herkes kendinde var olani kadar algilayabilir burası ayrı zaten. Bir de üstten bakış açısıyla yazıyorsunuz ki bence hoş degil normal hayatta nasılsıniz bilmiyorum ama ben bilirimci kisilerden hoşlanmam. Yazdıklarınızdan kalp, sevgi başka pencerelerden bakıyoruz belliki. Bu kiside ısrarci olmak tabirin tuhaf. Çünkü hiç hesapta yok iken karşıma cıktı biriyle tanısayım, seveyim gibi bir ilgi açlığım yoktu. Bak bazen birini hiçbir nedenim ya da sebebin yokken elinde olmadan nasil ifade edeceğimi bilmiyorum ama hiç karsılasmadığın, bu zaman kadar. hissetmediğin bir duyguyu o kisi sana yaşatıyor,
bu şekilde yorum yapman şaşırttı açıkçası, senden böyle bir açıklama 🤷🏼♂️
Saşırtan ne sizi?
senin yaklaşımın ve ifade ettiğin cümleler.
yanıldığını ve taraflı baktığını düşünüyorum.
bir cümlen dışındaki tüm cümlelerine muhalefet edebilirim ama bu şekilde sana karşı kaba ya da zıtlaşma inadındayım gibi görünmek istemem. özünde iyi biri ama bu konuda biraz telaşlı ve hassas olduğunu görüyorum.
Telaşlı değilim😅
Farklı bir bakış açısıyla bakıyorsun yanlış anlama insan duymak istedikleri seyi karsısindakinden beklermis öyle bir niyetim yok.
öyle olmadığını görebiliyorum zaten o yüzden senin dediklerine , senin tarafından bakınca benim taraftaki kadar anlamsız bakmıyorum
bu konularda bu çağa ayak uydurabilmiş biri değilim belkide dediğiniz gibidir.
birinin senin kazanmasına ya da elde etmesine değil, seni hak etmesine odaklan.
sana demek istediğim bu olur sanırım.
Dümdüz sevince cok sevebilen biriyim. o yüzden bu kisiye duyduğüm hisleri bir şekilde yok etmek icin bahaneler arıyorum aslında ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, niye böylesi bir duygu var ona karsı bende bilmiyorum
neden o olsun diye düşündüğün kadar, onun olmaması için hazır sebepler de var bunları da bir düşüneyim demelisin belki de.
O olsun diye düşünmüyorum ki
ama onu hayatında bir konuma etiketlemek istiyorsun 🤷🏼♂️
Onu gorunce tuhaf oluyorum yüzüne bakamıyorum, elim titriyor ve ben bunlara ne yaparsam yapayim engel olamiyorum, neden ona karsi böyleyim bilmiyorum
daha önce kimseye karsi hissetmedim bu kadar,
şu yorumlarını whatsapptan mesaj atar gibi cümle cümle atmasan o kadar minnettar olacağım ki🥲
Hoşlanınca tanimak istiyorsun en dogal haliyle, bunu istiyor olmanın neresinde bir sorun görüyorsun onu tam olarak anlayamadım
sen ve o kaç yaşındasınız
Sen kac yasindasin merak ettim😅
5 yas aramjzda ben buyugum
tahmin etmiştim bunu , o sebeple şaşırmadım
tam isabet tahminlerde bulunuyorsunuz ne güzel
anormal mi sence?
yaşadığın duruma ilişkin soruyorsan, normal olmadığını düşünüyorum fakat anormal diyecek kadar da katı yorum yapmak istemem.
Kac yasindasin?
soruda yazanın ortalaması :D
Cok sey yasamissin yazilarindan belli
oooo 55. yorumda gelen sad but true tadında bir tespit,
çok incesin teşekkürler :D
Erkekleri cidden anlamiyorum ya. derdiniz ne amaciniz ne belli degil
Tuhaf varliklarsiniz
kendi tuhaflıklarınızı, gördüklerinizden ayırt edemiyor olabilir misiniz acaba?
Onu coook tatli buluyorum napicam ben peki?
yapman gerekenler belli.
yapmaman gerekenlere odaklanarak çözümü bulabilirsin :D
Sanmam sizden tuhafi yok yeryüzünde
bu agresiflik ve önyargıdan beslenmek sana bir şey katmaz , kendine eziyet etme bu şekilde🤷🏼♂️
Offf senden tavsiye istiyende kabahat. böyle büyük nineler olur ya öyle tavsiyelrin sagol ya cidden😅
sen de maalesef hep çocuk kalanlardansın sanırım.
gecenin 2sinde seni , senin yüzüne vurmak bana bir şey kazandırmaz ama sana hayal kırıklığı yaşatabilir.
o sebeple bol şans dileyeyim bu halinle 🤷🏼♂️
Önyargi degil cidden bu şekilde görüyorum ne yapmaya çalistıginiz belli degil erkeklerin, akil yürutmek zor, sizi tanimak, anlamak, kompleks varliklarsiniz, çözebilene aşk olsun😁
senin çözümlemek çok kolay oldu oysaki inan bana :D
teyit ettim de denebilir
Bunu seviyorum, çocuksu ruhta olmayi
çocuk kalmak ile çocuksu ruhta olmak aynısı değil ve sen kesinlikle 2. seçenek değilsin bundan emin olabilirsin
Siz erkeklerin en büyük yanılgısı bu karşınizdaki kadını hafife almak ya da tamamen çözümledim zannetmek. unutma biz izin verebildiğimiz kadariyla çözümleyebilirsiniz. emin ol kadinlar zeki varliklar.
kendisiyle yüzleşince hırçınlaşmak, maskeli depresyonun veya ani öfke kontrolsüzlüğünün belirtisi olabiliyor. bir bitki çayı içebilirsin uyumadan, iyi gelir diye düşünüyorum
Yüzyüze görüşmedığin, sadece yazdıklarımdan anlamlar çikarmaya ćalistigin biriyim, yakından tanımadığın biri ile ilgili yorumlar gülüyorum sadece😁
güldüğün şeylerin senle ilgili şeyler olduğunu biliyor olman , seni özetlemiyor mu o halde 🤷🏼♂️
Hiç hırçınlaşmam sakin yapıli biriyim, görmediğin birini yorumlamamanı tavsiye edebilirim sadece😅
Birinin karakteri ya da kisiligi ile ilgili yorum yapamam yakindan tanimadigim sürece çünkü sağlikli olmaz sadece varsayimlardan ibaret olur
Siz niye hırçjnlastiniz onu anlamadim
görmediğin biri tarafından yorumlanmayı kendin istiyorsun ve seni görüp görmemek arasında fark görmüyorum yaptığım yorumlarda. tüm cümlelerimi seni görsem yine tekrarlarım. bildiğim bir kişilik🤷🏼♂️
Neyse sizi daha fazla sinirlendirmek istemiyorum😁sinirlendirmek istememistim kusura bakma
benim senin uğruna sinirlenmem söz konusu olmaz rahat olabilirsin ama kendini inkar etmen senin için sağlıklı olan seçenek değil şu an.
Görmediğim biri tarafindan sadece yazdigim sey ile ilgili bir yorum bekledim, kendi kisiligim ile ilgili bir yorum istememistim ama siz kisilikler hakkinda yorum yapmaktan hoşlaniyorsunuz gibi. İnsan sanrilarindan ibarettir diye boşuna dememişler ama bu tutumunuza güncelleme getirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
ben de 80. yorumda kendinizle çelişen yeni bir yorum daha yapmanızdan ötürü, kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ediyorum :D
kişiliğin zaten cevaplarından ve olayı ifade şemasından kendini yansıtıyor.
duygularimin ve kendimin farkindayim endise etmenize gerek yok beyefendi😁
duyguların ve kendi benliğin rasındaki ince çizgide dans ediyorsun gibi görüyorsun, o sebeple iki tarafı birbirinden ayırt etmekte zorlandığını düşünüyorum
Ben sizin gibi düsünmüyorum😅
benim gibi düşünmen benim için bir kazanç olmaz, senin doğru düşünmemen senin aleyhine.
ben senin için senin adına üzülür veya endişelenebilirim evet ama günün sonunda yastığa kafanı koyduğunda iç sesinle muhasebe yapacak olan yine sensin :D 🤷🏼♂️
Birini sevebilmek, hoşlanabilmek güzel bir duygu. bu kisiliğim ile ilgili detaylı bilgi vermez
Doğru ya da yanlıs kime neye göre
Birini. sevdin mi hic?
bence böyle değil de, doğrunun karşısında yanlışın veya yanlışın karşısında doğrunun ne kadar kabul edilebilirliği var buna odaklanmaya çalışmalısın.
Demek istiyorum ki sizin yanlislariniz benim yanlislarimla örtüşmeye bilir sizinle ayni bakiş acisina sahip olmak zorunda değilim
Hic aşık oldunuz mu?
bunun cevabını bir önceki cevabımda vermiştim zaten 🤷🏼♂️
benim aşk geçmişim şuanki konunun aydınlatılması için destekleyici nitelik taşımıyor diye düşünüyorum.
Yoo cevap vermediniz, aşka kabiliyetiniz var mı? yorum yapabilecek potansiyelde misiniz? Bu yüzden önemli
aşkın her türlü senaryosuna cevap verebilecek bir yaşanmışlıktan geçtim diyebilirim evet.
Net cevap evet ya da hayir
evet diyerek yüreğine su serpeyim
😅iyi anliyorsun yani neler hissettigimi
ben seni anlıyorum ve sana senin bahsettiğin gibi artniyetli veya yargılayıcı yorumlar da yapmadım. sen sadece bazı yorumlarda söylemek istediklerimi çarpıttın ya da anlayıp da kendi düşünceni baskın göstermek için biraz hırçınlaştın.
yoksa anlaşamadık gibi bir durum görmedim :D
Ee ben ne yapabilirim bu duyguyu yok sayamiyorum ki yaziyorum 😁
Ayrica hircinlasmadim😅
yok onu inkar etme boşuna , kamuoyuna açık şekilde görülebiliyor hırçınlaştığın :D
tipini beğeniyorum, bakisi, durusu, napim yani napim bilmiyorum.
Basta tipini beğenmiyordum baka baka kendine cekti iste😅
sen kaç yaşındasın
Söylemek istemiyorum
sebep nedir
Baska yorumlar yapacaksin cunku kaldiramam😁
niye öyle olsun :D
boş ver yasi bu duygu ile nasil basa cikicam onh soyle
hem eksik bilgi, hem kapalı kutu, hem de emrivaki tavır :D
bilmiyorum yorum yapmayacağım sanırım bu sefer :D
emrivaki yapmadim cidden😅bilgili birisin belli. yoksa gidip dövücem onu cidden
Gözleri cok güzel🙈 , güzel bakiyodu tav oldum iste. tavsie lütfen
bu süreçle ilgili eksik detay çok fazla var. Nasıl tanıştınız ne şekilde iletişim kurdunuz ya da kurdunuz mu , senin hayatının rutini nedir insanlara olan beklentin ve ilgi anlayışın ne üzerine şekilleniyor , onun senin için sunacağı seçenekler senin aklında ne kadar somut karşılık bulabilir vs vs.
Bunları boş ver gelişigüzel bir şey söyle dersen , bu sözümona ilişkinin sana iyi gelmeyeceğini onun da sana karşı bu belirsiz davranışlara ve doğal olarak sana da sıradan bir gözle baktığını düşünüyorum.
senin ona olan sözde ilgin de senin hayatındaki boşluklardan kaynaklanıyor
O tavırlariyla cok belli etti aslinda ben kacinan taraf oldum
Sözde ilgin demessen sevinirim😅
Baya baya belli etti hoşlandıgini da ben utangac biriyim iste
Sözde ilgin diyorum çünkü sen ilgi göstermek üzerine değil ilgi görmek üzerine bir hedef oluşturmuşsun ✨
Offfff sana laf anlatilmiyor ciddennnnn cildirtma insani ya
İlk. defa bir erkekten ilgi görmüyorum heralde
İlgi açı değilimmmmmmmm
125. Mesajdan bildiriyorum daha nasıl laf dinleyebilirim kendine gel 😄
İlgi aci tutturmussun gidiyo.
Ya cidden hoşlaniyorum ondan şaka. degil ciddiyim cidden
Mesajlarj sayiyormusun😅
Gidip sen konuş o zaman ama konuşamazsın neden çünkü büyüksün ondan , bu sevginin suistimale açık yönü yüksek çünkü bunu da biliyorsun. O sebeple o adım atsın da çabalasın bu şekilde seni cepte görmesin diye bakıyorsun belki. Bu ilişkinin seni üzecek senaryosu daha öncelikli. Zamanın lehine mi aleyhine geçtiği , senin tavırlarına bağlı biraz da
Ayrıca mesajları saymama gerek yok ekranda yazıyor zaten şapşal 😄
Aşık oldum demek istemiyorum , aklima geliyo. surekli
Aklına getirmek isteme o halde , kendine takıntı arayışın mı var
😁şapşal ayip olmuyomu
Yok tebessüm yönlü düşünelim 😄
Ben bir erkeğe nasil. acilim askimdan ölsem yapamam
Hayatında hiç Âşık olmadın mı 😄
Ama şu belirsizlikten kurtulmak istiyorum
Çabalamıyorsun
Oldum ama yasi benden büyuktu liseydim o unideydi ayni mahalleden biri. bacaklarim titriyodu o derece yani😅ona hissettigim duygularin benzeri yillar sonra buna karsi oldu iste. o kadar insanla karsilastim üni okudum begendigim birileri oldu ama sadece begeni iste. kalp ritmini degistiren bu oldu
Çabalamiyorsun derken. ne deseydim karsisina cikip bana söylemek istedigin birsey var mi? ya da cok baktin alcan heralde mi deseydim ne yapabilirdim😅
Kendi kendine mental stresler oluşturuyorsun , panik ve telaşın içinde tutma kendini. Biraz kendini fark ettir , bunca zamandır sana adım atmayan birisine bu kadar beklentiye girmen de doğru değil
Bir sürü adim atti atmadi diyemem.
Ablam teyzem canım cicim daha ne istiyorsun neyin peşindesin 😂
bariz sekilde kendini belli etti iste.
Gelip söylemedi
Ayni yerlerde bulunmaya calisti, karsilasmak icin bir suru sey yapti, hepsi cok tatli girisimlerdi ayrica cesareti beni benden aldi, hislerini göstermekten cekinmedi,
hayatında geçici olacağına inanıyor musun , bence evet.
O halde fazla kendini kaptırıp gerçeklerden uzaklaşma
Geçici olmaya bilir iste. ona bağlı biraz. sevince mal gibi seviyorum ya hep ya hic huyum böyle
Ona iyi gelmek istiyorum, sarip sarmalamak istiyorum. tuhaf bir duygu nasil anlatabilirim ki sana
İlgi açlığı deyince de kızıyorsun
Bi kasık suda boğ beni diyorsun aanliyorum😅🤦♀️
Sevilmek istiyor, ben onun kalbini farkettim, kızsada küs kalamayan biri, egolu degil, bunu farkettim onda
Şimdi uyuyacağım sana da aynısı tavsiye ediyorum , sana 3 saat önce attığım isteği kabul edersen yarın sana daha detaylı hatta ses kaydı veya telefon ile de birkaç fikir alışverişi yapabilirim.
En azından bana gösterdiğin ilgi ve ayırdığın vakitten dolayı minnettarım teşekkür ediyorum içtenliğine. Uyuyakalmışım ya kabalığı olmasın diye böyle yazdım umarım yanlış anlaşılmam 😄✨
Trip atiyo, kiskaniyor arada hicbirsey yok vb
Bende uyuyacağim. bende tesekkur ederim cevaplarin icin. ama buradn kimseyle özelden konusmak. istemiyorum, kusura bakma. benim icin yeterli cevaplarin😅
Belki de yaşadıkların bir tesadüf değildir
Ne gibi?
Ne demek. istedin simdi?
Yaz bakalm