- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yazabilemem sanırsam, bir çok şey yazabilirim. Yorumları okudum da kimse bir şey yazmamış, yazacağım bir çok şeyler, bir şey aslında, hepsi de içersinde bir şeyi barındırıyor. Kadından kadına değişkenlik gösteriyor bu sualin yanıtı belki de, kardeşim mesela; serseri adamları severken, ben oturaklı, efendi adamları seviyorum, beğeniyorum, özü sözü bir olan adamları.. Yorumları okuduğumda;bir arkadaşın kısa ve zayıf adamlardan bahsederken kusmuk ifadesi bıraktığını gördüm, o kendi düşüncesine kussun, insanın elinde mi ayrıca boyunu belirleyebilmek, ağzından çıkan cümleler imtihanı olacak. Bir başka arkadaş da şöyle yorum yapmış, tırnak içleri de temiz olacak demiş, kesinlikle katılıyorum, elleri ve dişlerinin temizliğinden belli oluyor kişinin temizliği, tabii kulak içleri temiz olan bir adam da oldukça etkileyici, kulak içlerine varasıya tertemiz olan bir adam nasıl etkileyici olmasın ki, kulak içlerine de bakmak lazım geliyor bence, buna ihtimam göstermekle çok şey beklemiş olmuyoruz ki, mis gibi kokan erkek oldukça çekici, dişleri bembeyaz olan lakin parfümü de boca etmemeli tabii kendine, jöle de kullanmamalı, nahoş geliyor bana. Beni en çok merhametli adamlar etkiliyor, sözlerinden bal damlayan adamlar, bakışlarından şefkat akan adamlar.. Bir kediyi kucağına alıp seven yine o kediyi itinayla, sevgiyle yere bırakan adamlar çekici geliyor bana, çekiyor beni kendisine. Ah bir de ses tonu beni benden alan bir unsur. Hayri Esen mesela, fazla yakışıklı bir adam değil lakin sesi muazzam, yeşilçamın nayır nolamaz diyişiyle mükemmel sesine sahip olan Abdurrahman Palay, yine Kızılcık Şerbeti dizisindeki Giray nasıl tatlı bir sese sahip o öyle, sesli kitap okusun, ben dinlerim yani o derece, bazı insanlar sesini çok güzel kullanıyor, tonlamaları doğru yerde yapıyorlar ve dinlettiriyorlar kendilerini. İlkeli, prensip sahibi adamlar da cezbediyor beni, öyle adamları dolduruşa getirmek mümkün olmuyor çünkü ve öylesi adamların güçlü olduğunu düşünüyorum, analiz yeteneklerinin kuvvetli olduğunu. İlkelerine sadık olan adamlar da büyük hatalar işlemekten beri duruyorlar. Sahiplenen adamları seviyorum ben bir de lakin malı gibi görmemek kaydıyla. Dokunuşuyla, kavrayıcılığıyla o sahipleniliciliği hissettiren.. Kadına öncelik veren adamlar nasıl centilmen, çekici. Serenatlar yapan, şiirler yazan, bu hususlarda mahir olmasa bile çaba sarf eden adamlar çekici bence, gözlem yeteneği kuvvetli olan adamları da zeki buluyorum, zeki adamlar çekici ya, zekasını kullanan. Detaylara yoğunlaşan, ince zevkleri olan, mutfakta maharetli, elleriyle bana çiğ köfte yapan ve ikram eden, komik, şeffaf olabileceğim, çocuklar gibi eğlenebileceğim bir adamı çekici bulurum. Kitap okuyan adamlar da çekicidir, bayılıyorum kitap okuyan insanlara, kitapların ruhunu okuyan insanlara. Eski kelimelerle kendini ifade eden adamlarda çekici geliyor bana, tabii yaşı geçkin de olmalı, gençler sevimli geliyor bana, bir erkek gözüyle bakmıyorum onlara, kirli sakal tarzında değil de erkekte bıyık olmalı, yeşilçamdaki gibi olmalı o bıyıkları, Pala Remzi tarzında olmamalı, çok yakışıyor erkeğe bıyık, tezat birisiyim ben biraz, diksiyona önem versem de;özgüvenli ve köylü konuşan adamları da çekici buluyorum, ah çizgisini aşmayan adamlar öfkeli hallerinde bile nasıl tahrik edici oluyorlar, bazı adamlara öfkelenmek yakışıyor, tabii tüm bu saydıklarım tek bir adamda nüfuz etmez, çünkü kimse mükemmel değil.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlfa ruh, erkeği çekici gösterir. Alfa ruh ise: Para, tip ve boy vs bakmaz. Eğer alfa ruha sahipsen, haftada en az 3 kadınla seks yapabiliyorsun. Hat da onlar üzerinden geçimini sağlayabiliyorsun. Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor. Şunu da unutmamak gerekir ki; kadınlar zenginle evlenir ve fakir alfayla aldatır. Bu durumda önce , alfa ruhu tanımlayıp daha sonra diğer erkek türlerinden bahsedelim;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyorAlfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlara göre paradır.. birde dış görünüşü beğenir buna bakarlar
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin ve omurga. Nadir bulunuyor çünkü.
40 Yorumla
+1 yıl- Merhameti..
- Karekteri..
- Ah o bakışlar..
- Romantik olması..
325 Yorumla- +1 yıl
@cemm___ karaktersiz adamlarla işim olmaz..
- +1 yıl
@cemm___ yorumumdan gider misiniz..
- +1 yıl
@cemm___ karşınızdaki insanı tanımadan yorum yapmayın..
- +1 yıl
@cemm___ sizin derdiniz nedir. Sizin muhatabınız ben değilim..
- +1 yıl
@cemm___ beni tanıyor musunuz da yalan söylüyorsunuz diyorsunuz.. 🤔
- +1 yıl
Engellendi...
- +1 yıl
@blackman3419 teşekkür ederim.. 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiği kadına karşı çekici olması gerekiyor. Bu durumun altında yatan faktörlere bakacak olursak;
Sadakat, merhamet, sevgi ve dürüstlük bu duruma destek olacak faktörler arasında yer alır. <310 Yorumla
+1 yılErkeği çekici gösteren şey merhametli bir yüreğe sahip olmasıdır. Kadını çekici gösteren şey ise edepli bir ruh haline sahip olmasıdır. Edepsiz kadın ile merhametsiz erkek çöptür. Aklı olan bunlardan uzak durur. @flaneurx
10 YorumlaMerhamet, iyi niyet, kibarlık, secici zevklere sahip olması ve kendine has tavırlar genel anlamda hoş bulduklarım ama çekici bulmam için daha özel olmalı😅😅
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ellerinin güzel olması
Merhametli ve yardımsever olması
Boylu poslu ve geniş omuzlu olması (kendiliğinden geniş omuz sonradan oluşturulan kaslardan bahsetmiyorum)22 Yorumla- +1 yıl
Daha dürüst
Erkeğe en çok yakışan ve çekici gösteren şey kesinlikle merhameti ve iyi karakterli olmasıdır.
20 Yorumla
+1 yılBenim icin merhametli olması cok önemli... gülüşü güzel olan insanin kalbinin de güzel olduğuna inanıyorum..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf erkekler ve çok kısa erkekler🤮🤮hafif göbekli gömlek giyen orta boy ya da uzun boylu saçı gür ve siyah ya da kumral mesleğinin olması arabasının olmasi kibar esprituel olmasi
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benden daha çok şey bildiğini hissetmem. Ama böyle bir ukalalık boyutunda gözüme sokar gibi değil.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Erkeğe yakışır şekilde erkek ağırlığı ile davranmak adap ve haya ile 👍
40 Yorumla
+1 yılTabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir kadın, iyi efendi erkek sevmez. O yüzden maço, kötü, serseri, sapık olunca kadınlar tarafından çekici oluyor. Kadınları söylediklerine değil, davranışlarına bakmak gerek çünkü söyledikleri ile yaptıkları ters oluyor genelde.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimde böyleydi ama benden gittiğinde serseri sapık birisine gitti. Sorduğumda ise kabul etmiyor. Evlenicem onunla diyor. Evlendikten sonra boşanmak isteyecek çünkü ilgi yok, sevgi yok. Sadece cinsellik var.
Cevap sahibi+1 yılSenin için öyle demiyorum tabi ama genelde böyle oluyor. Bu yuzden evlilikler boşanmaya gidiyor. Sevgisiz, ilgisiz oluyorlar çünkü serseri bir sapık yani adamlar
Cevap sahibi+1 yıl4 sene boyunca bir kadın için uğraştım ve onu sevdim. Tabi güven takıntılarım oluyordu güvenememe gibi, o ise sürekli ilgi istiyordu ve bende ilgi vermeyi sevdiğim için vaktimin çoğunu telefonda harcıyordum. 1 sene sonra gözlerim çok kötü oldu ve ondan anlayışlı olmasını istedim ama olmadı. Böyle 4 sene geçti ve bende bu yüzden bir küsüp 3-5 ay konuşmuyordum bu yüzden. Ona sinirim uzun süre geçmiyordu. En son sapık bir erkekle kötü şeyler yaşadığını söyledi. Yıkıldım orada. Demekki onun istediği buymuş dedim. O erkeğe bana yaptığı gibi kötü davranmıyor ama o erkek eski sevgilime kötü davranıyor. küfür ediyor sürekli. İleride dövüp aldatırsa hiç şaşırmam böyle bir erkekten.
- Uzun boyu
- Kıvırcık saçları
- Büyük ve uzun parmaklı eller
- Vücudu (hafif kaslı)
20 Yorumla
+1 yılkalite araba ve bol para Bunun dışında erkeği çekici gösteren hiçbir durum yok geneli böyle İstisnalar kaideyi bozmaz
17 Yorumla- +1 yıl
Gizli ve gizemli olan bir özellik daha var Onu söylemeye Terbiyem müsaade etmiyor Onun da meraklısı çok
- +1 yıl
Parası olan erkekler çekici gelmiyor çoğu şımarık. Sizin kadınlar parayı seviyor tabiriniz çalışmadan her istediğini almak isteyen kadınlar için geçerli kimi kadın kariyer yapıp kendi ayakları üstünde durmak ve tüm bunlardan sonra kafa dengi olacak bir hayat arkadaşı istiyor. Bakımlı yani temizliğine önem veren karakteri düzgün iyi kalpli ve saygılı ayrıca yardım etmeyi seven vicdanlı erkekler bence ciddi manada çekici
- +1 yıl
Belirtmiştim zaten Sizin düşünceniz bir istisna Bu da genel anlamda azınlık
- +1 yıl
Evet doğru hatırlıyorsun
- +1 yıl
Sevgili tartışabilmek de değerlidir
- +1 yıl
Seviyeli yazmıştım
+1 yılBana neden çekici geldiğini hiçbir zaman bulamadım..
22 Yorumla- +1 yıl
O derece güvenmiyorum demek
- +1 yıl
😊.
güç. o da değişir. kimine göre para kimine göre ün kimine göre mevki...
30 Yorumla
+1 yıl-Gözler
-Zeka
-Ses
-Kibarlık
-Dürüstlük
-Sadakat10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. karizmatik olması giyimine konuşmasına dikkat etmesi argo sözler kullanması ve hayvansever olması 🥹
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu, merhametli oluşu, sahiplenici olması ve karakteri. Arttırabilirim ama önemli olan bunlar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u +1 yılKişiliği sadakati kibarlığı centilmenliği ama bizim Türk kızlar bunların hiçbirine bakmaz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olması mizahın bana hitap etmesi, konuşkan olması ve Gülüşü gamzelerinin olması lazım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıysa akıllarını kullansınlar. Akıl herkeste var ama kullananlar bana çekici gelir.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri, duruşu çalışkanlığı azmi dik başlı oluşu..
11 Yorumla- +1 yıl
Ilyas salmana benzese de olur yani
- Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılKas
Jawline
Elmacık kemiği
Kılsızlık
10 Yorumla Bir erkege yakışan merhamet tir paradan ziyade
10 YorumlaTırnaklarının icinin temiz olması, omuz yapısı ve tanıdıktan sonra ise zekası.
14 Yorumla- +1 yıl
Tırnakları temiz olması mı? Nerede yaşıyorsun sanayide mi 🤭🤭🤭
- +1 yıl
@Cehennet_26 bir çok insan buna özen göstermiyor, tırnak arası temiz olan insan evinde de temizdir, bedeninde de.
- +1 yıl
Ulaşılması çok zor kriterlerin var hayatım, ben pas diyorum 😂
- +1 yıl
@Cehennet_26 💅💅🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenli olucak herşeyi ben yaparım ben hallederim lafını duyucam 😍
33 Yorumla- +1 yıl
Benden bahsediyorsun 😉
Cevap sahibi+1 yılKendine güvenen şöyle gelsin 😄
- +1 yıl
Buyur geldim burdayim 😉
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSakal erkeğin makyajıdır derler doğru demişler bazı erkekler yakışıklı olmasa bile sakalla falan acayip karizmatik olabiliyorlar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Zeka, çene ve merhamet..
10 YorumlaMerhametli olması
Zeki olması
Anlayışlı olması
Sahiplenici olması
Ve tabikii gönlü hoş etmesini bilmesi romantik olması20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSözünün geçiyor olması
Yani sosyal çevresinde dinlenen bi karakter olması00 Yorumla
+1 yılGozlerdir. Onlara direk inandirici bakan. Gozlerdir
00 YorumlaTabi ki maddiyat çok önemli , ama ‘Güç’ her şey gerçekten.
20 Yorumla
+1 yılKarakteri, bakımi ve kendine özgün bir tarzı olması
10 Yorumla
+1 yılkarakteri üslubu diksiyonu ahlakı saygısı terbiyesi bide boyu☺️
10 Yorumla
+1 yılMerhameti
İlgisi
Gözleri🥰42 Yorumla- +1 yıl
Bence köpek alın 😃
- +1 yıl
Köpek değil var zaten saydığım özellikte aşkım😉
+1 yılGeniş omuz of diyorum
30 YorumlaKadınına olan bağlılığı sahiplenişi
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Siyah takım elbise
20 Yorumla
+1 yılkolay ulaşılamaz olması
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Esmer ve çapkın gülüşü
20 YorumlaMerhameti ve ağır başlılığı.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu rahatça tekmelediğim halde bana geri dönmesi.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel diş, güzel gülüş, parfüm ve eller
20 Yorumla
+1 yılKadınını sahiplenmesi
20 Yorumla
+1 yılKarakteri bakışları gülümsemesi zekâsı iş hayatındaki azmi ve kararlılığı çalışkan olması... Nadir bulunuyor bunlar bana göre olanlar tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılPARA, KAS, YERİNDE SİNİR.
10 Yorumla
+1 yılGülüşü gamzeleri göz rengi 💚
10 YorumlaZeka üslup ve tutumu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılZeki olması beni benden alır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven diksiyon giyim tarzı yürüyüş tarzı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılElleri ve tırnaklarının bakımlı olması
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılPara değil çok para 😂
10 Yorumla Problem çözücü olması
10 YorumlaPara dışında hiçbir şey çekici değildir
10 Yorumla
+1 yılNazik olması. Kötü söz söylemeyen
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı. Dik duruş maskülen oluşu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle merhamet ve empati
10 Yorumla - Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne