Kişilik & Karakter Sert erkek mi naif erkek mi sizce daha iyi? Yumiyooo Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tercihiniz hangisi olur kızlar? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Sert erkek mi naif erkek mi sizce daha iyi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kızlar sert erkek sever 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz sert ama aynı zamanda da naif ikisi bir arada olsun a 0 0 Yorumla
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yerine göre davranan. 0 6 Yorumla Yumiyooo +1 yıl Sence 30 yasında kaslı bir erkek ilgi görür mü Yorumla durusehr +1 yıl Ete meraklı olsam meradan bi inek ya da koyun alırım. Yorumla Yumiyooo +1 yıl Yapma ya neye meraklısın Yorumla Yumiyooo +1 yıl Hep böyle diyosunuzda keşke böyle olsanız Yorumla durusehr +1 yıl Genelleme yaparak konuşmamalısınız. Ben de genelleme yaparsam iyi olmaz. O yüzden uzatmayalım. Yorumla durusehr +1 yıl Beni başka kızlarla karıştırma. Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sahip çıkıp canavar gibi davranmasın manyak 0 0 Yorumla
Safinaz829832 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Naif 0 3 Yorumla Yumiyooo +1 yıl Kaslı ama naif olsa nasıl olur Yorumla Safinaz829832 +1 yıl SNCODNDOXNXOCNDOXNXOXNXK Yorumla Safinaz829832 +1 yıl Kas olup olmamasi cok da onemli degil. Olsa da olur olmasa da olur Yorumla
çileklisüt_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Tabiki güçlü erkek 0 1 Yorumla Yumiyooo +1 yıl Kaslı erkek iyi midir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar sert erkek sever
Biraz sert ama aynı zamanda da naif ikisi bir arada olsun a
Yerine göre davranan.
Sence 30 yasında kaslı bir erkek ilgi görür mü
Ete meraklı olsam meradan bi inek ya da koyun alırım.
Yapma ya neye meraklısın
Hep böyle diyosunuzda keşke böyle olsanız
Genelleme yaparak konuşmamalısınız. Ben de genelleme yaparsam iyi olmaz. O yüzden uzatmayalım.
Beni başka kızlarla karıştırma.
Sahip çıkıp canavar gibi davranmasın manyak
Naif
Kaslı ama naif olsa nasıl olur
SNCODNDOXNXOCNDOXNXOXNXK
Kas olup olmamasi cok da onemli degil. Olsa da olur olmasa da olur
Tabiki güçlü erkek
Kaslı erkek iyi midir