Zaman içinde her şey ortaya çıkar. Zamana bırakmak ve zaman içinde gözlem yapmak çok önemli. Bu süreci ince eleyip, sık dokumak gerekiyor. Olaylara tepkileri, davranışları, psikolojisi, kısacası her şeyi iyi bir şekilde gözlemlemek lazım.
Ben sevdiğim kadını zaten çoktan tanımışım demektir.. bir insanı tanımadan sevemem çünkü bunun için de tabi ki de birlikte zaman geçirmek ona doğru soruları sormak ve kötü günler de nasıl tepki verdiğine bakmam lazım.. ya da dürüst mü değil mi.. hayatta neleri sever sevmez hepsi zamanla öğrenilecek şeylerdir benim için.
Benim için ilk izlenim çok önemlidir.. Bir insanı tanımadan önce öncelikle gözlemlerim nasıl bir insan olduğunu anlamamda yardımcı olur.. Ben eğer bir insana karşı huzursuz hissediyorsam o insandan uzak duruyorum.. Hislerim bu konudan çok güçlüdür.. 😊
Hiç düşünmedim. Direk severim. Sevince insan hiç bir şey görmüyor. Ancak daha sonra nefretler başladığında sorunlar ortaya çıkıyor. İşte o zaman çözmeye başlıyorsun karşıdakini.
İlk bi hareketlerini, vücut dilini, konuşma şeklini gözlemlerim. Sonrasında küçük sınavlarla sınarım. Bana hala katlanıp beyefendiliğini koruyarak isteyebiliyorsa iştw o adamla birlikte olurum