Bedenen neredesin demiyorum, aklının gittiği dalıp kaldığın anlar yerler olur. Orası neresi, ruhunun kaçıp saklandığı bir yer var mı?

Bedenen neredesin demiyorum, aklının gittiği dalıp kaldığın anlar yerler olur. Orası neresi, ruhunun kaçıp saklandığı bir yer var mı?

Kendimi düşünürken buluyorum daha çok.. bazen hayal kurarken bazen geçmişi bazen de geleceği düşünürken ama daha çok geleceği veya anı düşünürüm çünkü geçmiş benim için oldukça anlamsız sadece acı var.. gelecek de yaşayabileceğim mutluluğu düşünmek bana anlık da olsa rahatlama sağlıyor ya da iyi geliyor.. bazen de sadece boş vermek düşünmemek ve öyle anı yaşamak istiyorum.
Geçmişte yaşamak da bugünden geleceği planlamak da insanı yıpratır. En iyisi anı yaşamak, mutluluğa odaklanmak
Son zamanlarda kendi maya ruyamda yasiyorum. Eski bir arkadasimin anilarinda buluyorum kendimi su son birkac gundur. Nedense aklim insanlara ve onlarin dusunce yapilarina gidiyor. Ne kadar zayifiz diyorum. Dostlugun degerini olcuyorum. Kendimce sorguluyorum iste. Saklanabilecegim yerleri bile aciga cikarmislar gibi ama ben hala ayakta durmak zorundaymisim gibi. Karisik. Ama iyiyim , iyiyim.
Maya rüya nedir? Dostluk nedir, hiç gerçek oldu mu yoksa sadece bir efsane mi? Bana pek çok şey gerçeklikten uzak bir rüya gibi geliyor
Bana bir arkadasim soylemisti , Maya ruya fiziksel âlemin bir hayal, bir aldanmadan (illüzyon) ibaret oldugunu dile getiren bir kavramdir. Dünya yasami gecici bir rüya gibidir demek. Dostluk gercekte var olan hassas ama bir o kadarda guclu olabilen bir iliskidir. Guclu bir dostluk cok zordur , insan dusuncesi her an o dostlugu bozabilir. Degeri bilinmeyen seylerden. Acaba insanlar mi bilmiyorlar degerini yoksa benmi abartiyorum yerini diye dusunuyorum. Dunyada nadiren gorunen bir efsane dostluk.. Gercek bir tane bulabilen paha bicilemez bir hazineninn sahibi olur.
Biraz daha araştırayım bunu merak ettim. Kesinlikle, güven ve vefa değerini kaybetti. Dostluk da azınlık haline geldi. Değerini bilenlerden olalım kendimiz gibi insanlara da denk geliriz
Evet belki insanligini koruyabilen insanlardan hala kalan olmustur.
Cevap
1Cevap
Sürekli sosyal medyada
Eski günlere özlem duyuyorum bu sıralar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?