Neye tahammülünüz kalmadı?

Buna ego mudur denir ne denir bilmiyorum ama insanlar bana çok cahil geliyor. Kimse bir şey öğrenmemiş, bir şey yaptım sanıyor ama aslında hiçbir şey yaptığı yok. En son hatırladığım şey meselâ, spor salonunda bantta yürüyüş yapan insanlara bakıyorum hepsi yanlış kullanıyor aleti. Eğimi arşa çıkarmışlar tutunarak yürüyorlar. Tutunduktan sonra yaptığın yürüyüşün ne anlamı kaldı? 😀 Namaz kılarken bile bir yere tutunmadan eğilip doğrulmamız gerekiyor değil mi? Yani insanlar bilgisiz mi ben anlamadım. Herkesi gözlemledim. Kimisi spor yapmaya geliyorum sanıyor ama alete binen herkesin elinde bir telefon, bir şey yaptıkları yok. Tamamen vakit kaybı cidden ya. Gördükçe sinir oluyorum böyle insanlara. Sorsan spor yaptım derler. 😀 Biri de diyor ki sabah yedik şimdi eritmeye geldik. Shshdh Bu sadece salonda gördüğüm kısmı. İş yerinde de yaş fark etmeksizin kimsenin dünya umurunda değil. İş yapmaktan aciz, mıymıntı tipler bir sürü. Çalışmayacaksanız gelmeyin yani. Herkes hazırcı olmuş, yorulmayacak ama her şey de onun olacak. Bu insanlar ne ara bu hâle geldi? Çoooook daha şeylere şahit oldum ama aklıma gelen bunlar. Ben artık insanlara ve cahilliklerine tahammül edemiyorum.

Neye tahammülünüz kalmadı?