#SonsuzEnerji
#Hayatınızda suçlu kim?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#SonsuzEnerji
#Hayatınızda suçlu kim?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
Boş ve gereksiz cahil insanlarla uğraşmak zorunda kalıyor maalesef.. çünkü kıskanç ve çekemez oldukları için sürekli dedi kodu yaparlar insanın modunu düşürmeye çalışırlar ya da kendini insandan sayar bu tipler.. bunların dışında sorun olarak gördüğüm pek bir şey yok sadece zamanla çözülmesi gereken şimdilik düşünmediğim konular var onlarda geçer zaten
Son zamanlarda düşünüyorum, bu öfkem neden? Sürekli kızıyorum ama gerçekten basit bir şey için olmadık insanlara neden kızıyorum? Asıl kızdığım kim? Bir süre sonra anladım, bütün öfkem kendime. Asıl tepkim, kızgınlığım kendime. Çünkü yanlış kararlar verdim, yanlış zamanda ısrar ettim ve yanlış kişiye kızdım.
Cevap
8Cevap
Tepkiler anlık oluyor bende. Uzun uzadıya üzerinde durursa zaten yaşamayı unutur insan.
Seçimlerime, hissetime kızmıyorum kızmakta hakım da yok fakat seçimlerim beni kızgın yapar inanıyorum ki daha mantıklı kararlar alabilirdim.
Ben kolay kolay ağlamam ağlayani da sevmem ama tek ağladığım şey baştan sona kaderim. Herkes suçlu sadece ben değil ve bunları hak etmedim yazık
En büyük suçlu da annem, beni dünyaya getirdiği için şimdi onu da sildim çünkü annem aslında hiç olmadı ama benim bunu anlamam için babamın ölmesi gerekiyormuş, ha ilahi adalet ona da cezasını verdi veriyor da ama neye yarar bu saatten sonra. Tek istediğim bu dramın yazılması ama kim yazacak benim mecalim yok.
suçlu aramıyorum. suçlu olunacak bir durum yok..
Daima en fazla sevdiğim değer verdiğim insana
Hayat kendi seçimlerim ve sonuçlarından ibarettir, isyanım en fazla kendime olabilir..
Hiç kimseye. suçlu aramıyorum..
Tadımı kaçıran, modumu düşüren herkese.
yine kendime
çünkü tüm sorumluluk bana ait
Kendim kimseyi suclayamam
Bu ara kendime kızıyorum daha çok
Kendime
Kendime
Babamaydı
Kendime.
Hasetlere fesatlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?