Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Sesim güzel çok beğenilir sonra işte premonisyon önsezi yeteneği var eski anıları hatırlayabiliyorum yüz hafızam iyidir şüphelerim çıkar dediklerim çıkar önceden sezebiliyorum mesela abim bir şey istecek bir şey mesela birden içime doğma olur ve ister gerçekten de önceden birşeyleri sezebiliyorum
Birkaç yeteneğimin farkındayım ama keşfedilmeyi bekleyen çok yeteneğim olduğunu düşünüyorum. En bariz fark ettiğim yeteneğim yeni diller öğrenmek, çok seviyorum. İngilizce, Almanca bilgim bir dönem çok iyiydi sonra Korece harfleri öğrenmiştim ve basit cümleler kurabiliyordum ama çalışmayı bırakmak zorunda olduğum için İngilizce bilgim A2-A3 seviyesine düştü Almanca ve Korece bilgim ise çok çok çok aşağı indi belki 2-3 kelime falan. Şimdilerde Arapça öğreniyorum, o da A3-B1 seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
Kendimi keşfetmek büyük zevk sanatın hiç bir dalında yetenekli olmadığımı biliyorum üzücü bir şekilde ama onun yanında sayısal zekamı hırsımla birleştirerek yirmi saat codlayabiliyorum buda benim açımdan bir yetenek sabır ve inat lakin genel geçer yetenek olarak kabul edilen bir şey diyecek olsaydım masa tenisinde ve refleks gerektiren sporlarda yetenekliyim derdim.
@xsrl05 Sevmek umuttur siz bana umut verdiniz teşekkür ederim ama yorumlarda insanları rahatsız etmeyelim. İstediğin her zaman mesaj atabilirsin bana :))