Hiçbir gizemi kalmayan bir insan çekiciliğini kaybediyor mu sizin için?

Hiçbir gizemi kalmayan bir insan çekiciliğini kaybediyor mu sizin için?

Sosyal hayattan tanıdığım herkes gibileşmiş birisi için evet artık çekiciliği kalmaz çünkü merak ve keşfetme duygum bitmiştir. Ama ikili duygusal ilişkilerimde her yeni özellik mutlaka keşfediliyor ve o insanı gerçekten seviyorsa birisi daha da gözüne yakışıklı güzel veya tatlı gelmeye başlıyor tipi hareketleri vs. O yüzden duygusal ve sosyal hayat kişisi ayrımı var bende çekicilik yitirme ve kazanma konusunda🎀🌹
Harikasın🌸
Sağol canım benim sende öylesin🌹🌺
Evet çekiciliği olabiliyor ama kadınlarla fazla samimiyet kurmanın sıkıntıları da olabiliyor, ben gerçekten şunu gördüm yani kim ne derse desin kadınlarla fazla iletişim içinde olduğunuz zaman her ne kadar arkadaşça olsa da belli bir zaman sonra o duygular o düşünceler birtakım beklenti içerisine giriyor. O yüzden her ne olursa olsun ne kadar beğenirseniz beğenin bir insanla mesafe olursa en azından psikolojik olarak rahatsızlık yaşamazsınız.
İnsanlar da birer kitap gibidir bana göre. Kitabın finali insanın ölümüyle sonuçlanır ancak. O yüzden bir sonraki sayfada ne gibi bir sürpriz çıkacağı tahmin edilemez. Her yönüyle tanınan bir insanın hala yanında kalıyorsa kişi, çekiciliği devam etmekte manasına geliyor.
Evet zaten her yönünü bildiğim tanıdığım biri daha çekici gelir bana.. tanımadığım insanı neden çekici bulayım ki.. kim bilir nasıl biri iyi mi kötü mü yalancı mı bilemem bunu.. önce hakkında fikir sahibi olmalıyım ve sevmeliyim
Cevap
9Cevap
Insan sevdiği insanın her seyini bilmek ister tcsine kadar bunu bilmek isteyip bilip sonrada her şeyini biliyorum artık çekici değilsin ya da çekici gelmiyor demek ya da hissetmemek tezatlik gibi geldi. Hayatımdaki insanın bana neden çekici geldiği önemli tenselse zamanla zaten yok olur gider ama karakteri hayata bakış açısı zekası gibi ebedi unsurlar varsa çekiciliği hep bende baki kalır.
Her yönüyle tanıdığım, her gün daha iyi tanıdığıma bunun tam tersi daha çok bağlanırım.
Hayır, çekiciliği nedeniyle beni kendine yönelten biri benim için her zaman albenilidir zaten
tabii ki daha çekici gelir
Az çok bence biraz gizem kalması lazım bence
Kalıyor ya düşünüyorum diyorum ya kalp tek kişiliktir ve beni seçmiştir bu tek kişilik yerde durmak herşeye bedel
Benim bildiğim adamın senin gibi hatunu olması lazım saygılar peri hanım
Kaybetmez her zaman kalır..
Gizemli insanlar çekici olur
Güzel soru. Bence gizem önemli
Kalıyor
maalesef ki öyle
Tabi ki
Aksine
Kalır
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?