Kişilik & Karakter Hiç dağıttığınız oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayatı, kendimizi sürekli toparlamaya birşeyleri yoluna koymaya çalışıyoruz, belkide dağıtmak gerekiyor bazen.Dağıttığınız oldu mu hiç? Hiç dağıttığınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ben toplu sevmem zaten hep dağınık 😂 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Oldu.. Hatta "dur tamamen batayım da aklımda kalmasın.." bile dedim.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu his çok güzel dimi, korktuklarını bile isteye yaptıktan sonra daha ne kadar batabilirim ki ucunda ölüm yok ya diyorsun Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kesinlikle.. Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Her gece neredetse duygusal bağlıyorum başımı yastığa koyduğum an işsiz ve duygusal biri olmak kötü bir sey 0 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Daha iyi toplamak için tamamen dağıtmak gerekir. 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl arada kirip gecirmek lazim icime ata ata kanser mi olsun lan 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bazen dağıtmak, toplamak kadar önemli. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç senlik değil bunlar Yorumla mütesellî +1 yıl Bazen benlik de olabilir Yorumla Soran +1 yıl Dağıtmak gibi Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. oldu 0 0 Yorumla
pythonsibersecurty19 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl ewet sadece uyumak istiyorum 0 1 Yorumla pythonsibersecurty19 +1 yıl vallahi 34 yaşındayım sorumluluk almaktan bıktım yıllardır küçüklğkten beri çalışırım şu an yeni yeni rahata kavuştum Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Bazen oluyor 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Zaman zaman oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben toplu sevmem zaten hep dağınık 😂
Oldu.. Hatta "dur tamamen batayım da aklımda kalmasın.." bile dedim..
Bu his çok güzel dimi, korktuklarını bile isteye yaptıktan sonra daha ne kadar batabilirim ki ucunda ölüm yok ya diyorsun
Kesinlikle..
Her gece neredetse duygusal bağlıyorum başımı yastığa koyduğum an işsiz ve duygusal biri olmak kötü bir sey
Daha iyi toplamak için tamamen dağıtmak gerekir.
arada kirip gecirmek lazim icime ata ata kanser mi olsun lan
Bazen dağıtmak, toplamak kadar önemli.
Hiç senlik değil bunlar
Bazen benlik de olabilir
Dağıtmak gibi
oldu
Olmuştu
ewet sadece uyumak istiyorum
vallahi 34 yaşındayım sorumluluk almaktan bıktım yıllardır küçüklğkten beri çalışırım şu an yeni yeni rahata kavuştum
Bazen oluyor
Bu son dağıtmayı yapmicaktım sanki
Zaman zaman oluyor
Evet oldu