Kişilik & Karakter Bu erkekler neden kendilerini bu kadar vazgeçilmez sanıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şunu bilin kızların sizi silmesi 2 saniyesini falan alır ne bu ego Güncellemeler+1 yıl Egolu erkeklerin çoğu basmış burayı dşaşxlsömx Güncellemeler+1 yıl Egolu erkekler basmış burayı dlsüxpwömxwğ Bu erkekler neden kendilerini bu kadar vazgeçilmez sanıyor? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden. sürekli eski sevgili peşinde koşuyorsunuz ya da sizi istemeyenlerin peşinde. 1 0 Yorumla
berk3423 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye değişir Aynı şey her iki cins içinde geçerli. Karakter meselesi 1 0 Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/5FAnmQr8wXw?si=60rXuBSUG0vAgguf 0 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. İsterse silebilir çok fazla umrumda değil egoluda değilim kimsenin köpeğide bir kadın için kendimi asla küçük düşürmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla
gözlerineölürümm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kendini birsey sanan ucube egoist erkek cok maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla Soran +1 yıl Evettt güncellemeye bak dlsşxlöwmx Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınların kendilerini vazgeçilmez zannetmeleriyle yarışır. Egonun cinsiyetle ilgisi yok. 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru silerler bu yüzden kendinden taviz vermiyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl biliyoz. 2 snde silip 3 dkda yeni sevgili yaparsınız kızlara güven mi olur sjsnjs 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benden kimse vazgeçemez 0 4 Yorumla gözlerineölürümm +1 yıl aynen abi bu tiple vazgecemeyecekleri kesin Yorumla Soran +1 yıl Puahahahahhahaha Yorumla Soran +1 yıl Yazıkkk Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl Dedi Dünya güzeli Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çünkü kendini bir şey sandığı için 0 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sil o zaman. Buraya yazacak kadar kudurtan ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aynaya bakarak mi yazdin bunlari? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Erkek olmadığım için sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ego sizde oluyor genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana mi diyon egolu diye dhfhv 1 gram egom yoktur cok mutevaziyim Yorumla Soran +1 yıl Sana bakarak yazdım bunları bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin bayan egoo beni tanimiyorusn ama abazanin biri seni sinir etmis genelleme yaparak buraya nefret kusuyorsun aferin bayan ego Yorumla Soran +1 yıl Tamma bay ego Yorumla Soran +1 yıl Git sütünü iç uyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taklit yapma Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan hayirdir sana git kim sinirini bozduysa ona cemkur Yorumla Soran +1 yıl Yorum atma kardeşim sana batan ne egolu olmasaydın doluşmazdınız buraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelleme yaptigin icin yazma hakkina sahibiz ayni seyi sizde yapiyorsunuz bos yapma lan daha fazla Yorumla
rosiecheeks Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl birisini kizdirmislar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hemcinsini kötüleyen erkek ortamı olan varoş gelmiş bana yorum atıyo Yorumla rosiecheeks +1 yıl yok 0/3 :D anlik sinirlenip yazmissin soruyu bu dedigimin nesi hemcinsini kotulemek acaba iyi misin sen Yorumla Soran +1 yıl Manitan aldatınca da ağlama acıklı şarkilarla video çekip Yorumla rosiecheeks +1 yıl yahu sen ne anlatıyorsun iki saattir ne video cekmesi? kendi yaptığın seyleri mi sayiyorsun bana? kotu bir amaç tasimadan normal bir yorum yaptim cirkeflesiyorsun kaybol tiktokcu kezo seni. insan gibi iletişim kurmayı öğrenmeden gelme Yorumla
emre3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Soru balon sona ego ne anlatıyon bacım sen 0 1 Yorumla emre3460 +1 yıl .* Baştan son Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Oyleler çünkü 🌹 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sizin yüzünüzden. sürekli eski sevgili peşinde koşuyorsunuz ya da sizi istemeyenlerin peşinde.
Kişiden kişiye değişir Aynı şey her iki cins içinde geçerli. Karakter meselesi
İsterse silebilir çok fazla umrumda değil egoluda değilim kimsenin köpeğide bir kadın için kendimi asla küçük düşürmem
👍👍
kendini birsey sanan ucube egoist erkek cok maalesef
Dimi
Evettt güncellemeye bak dlsşxlöwmx
Kadınların kendilerini vazgeçilmez zannetmeleriyle yarışır. Egonun cinsiyetle ilgisi yok.
Doğru silerler bu yüzden kendinden taviz vermiyorlar
biliyoz. 2 snde silip 3 dkda yeni sevgili yaparsınız kızlara güven mi olur sjsnjs
Benden kimse vazgeçemez
aynen abi bu tiple vazgecemeyecekleri kesin
Puahahahahhahaha
Yazıkkk
Dedi Dünya güzeli
Çünkü kendini bir şey sandığı için
Sil o zaman. Buraya yazacak kadar kudurtan ne?
tamam sakin bacım
Aynaya bakarak mi yazdin bunlari?
Erkek olmadığım için sorun yok
Ego sizde oluyor genelde
Bana mi diyon egolu diye dhfhv 1 gram egom yoktur cok mutevaziyim
Sana bakarak yazdım bunları bu arada
Aferin bayan egoo beni tanimiyorusn ama abazanin biri seni sinir etmis genelleme yaparak buraya nefret kusuyorsun aferin bayan ego
Tamma bay ego
Git sütünü iç uyu
Taklit yapma
Kes sesini
Lan hayirdir sana git kim sinirini bozduysa ona cemkur
Yorum atma kardeşim sana batan ne egolu olmasaydın doluşmazdınız buraya
Genelleme yaptigin icin yazma hakkina sahibiz ayni seyi sizde yapiyorsunuz bos yapma lan daha fazla
birisini kizdirmislar
Hemcinsini kötüleyen erkek ortamı olan varoş gelmiş bana yorum atıyo
yok 0/3 :D anlik sinirlenip yazmissin soruyu bu dedigimin nesi hemcinsini kotulemek acaba iyi misin sen
Manitan aldatınca da ağlama acıklı şarkilarla video çekip
yahu sen ne anlatıyorsun iki saattir ne video cekmesi? kendi yaptığın seyleri mi sayiyorsun bana? kotu bir amaç tasimadan normal bir yorum yaptim cirkeflesiyorsun kaybol tiktokcu kezo seni. insan gibi iletişim kurmayı öğrenmeden gelme
Öyleyim ama
Peki efendim
Cırt.
Soru balon sona ego ne anlatıyon bacım sen
.* Baştan son
Oyleler çünkü 🌹
Tamam