Hayata Çok mu geç kaldım?

Öncelikle 2004luyüm. Piskolojik olarak iyi olmadığım için ( 3 yildir deprasyon ile uğraşıyorum) hayatım için hiçbir şey yapmadım. Yaşıtlarım ve benden küçükler hayata atılırken ben evde kafayı yemekle uğraştim. Yaklaşık iki hafta önce artık buna dur diyip hayatim için birşeyler yapmaya karar verdim ama bazi şeyler için geç kaldığımı fark ettim. Üniversite sinavi 1 ay sonra bu yıl kazanamayacgim için. seneye girmek istiyorum. Okumak istiyorum ama eğer üniversiteye başlarsam 21 yaşında olucam çoğundan büyük olucam bu pek sorun değil gibi ama ben okumaya başladığım yaşta arkadaşlarım mezun olmus oluyor , meslekleri elinde kısacasi bu durum beni strese koyuyor çok geç kalmisim her şey için. Hadi diyelim mezun oldum 25 yaşında mezun olucam kpss atama falan derken yaşıtlarim ve benden küçükler bu yaşta evlenmis çoluk çocuğa karışımis meslekleri eline oluyor ben ne zaman aile kurucağim ne zaman çocuk yapacam çok geç kaldım her şey için. Pişmanlık duyuyorum harcadığim yillarima ama bende istemezdim böyle olmayi ama piskolojik olarak iyi değildim bu bahne sayılır mi sayilmaz. Uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum , yediğimi de kusuyorum çıkarıyorum. Stresten ölmek üzereyim. Bugün piskiyatriye gittim beni bu durumda getiren şey için belki bana yardımcı olur sandım içeri girp cikmam 3 dakika sürdü. ilaç yazıp yolladi tek bir soru bile sormadı kendimi daha çok kötü hissettim.. ben ne yapacağım lütfen bana yol gösterin.
Hayata Çok mu geç kaldım?