+1 yılGenelleme yapıp herkesi aynı kefeye koyacak kadar mantıksız ve çelişkili bir düşünce yapınız var muhtemelen kalbiniz çok kırılmış ve bu kırılmayı bütün erkeklere genelleme yaparak düzeltmeye çalışıyorsunuz ki bu da yanlış. Sizin iyi kalpliliğiniz neye göre? Sırf birini aldatmadınız diye iyi kalpli olmuyorsunuz illaha yaptığınız kötülükler vardır. Dünya büyük bir yer ve her cinsten/karakterden insan mevcut bu durumda sizin yapmanız gereken gerek eski ilişkilerinizden gerek yakın arkadaşlarınızın ilişkilerinden tecrübe kazanarak eleme misali giderek doğru insanı bulmak.
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkesı aynı kefeye koyduğumu anlayan herkes basıt. Daha anlayan bır kısı bulamadım. Ben karakterden bahsedıyor gıbı mı görünüyorum yorumlara bak bakalım. Herkesın karakterinin farklı olduğunu herkes bılıyor zaten.
- +1 yıl
"Herkesin karakterinin farklı olduğunu herkes biliyor zaten" o zaman karaktere bağlı olan şeyleri cinsiyete bağlayarak kendini küçültme.
Soran+1 yıl@anonimkullanıcı1612 yok öyle yapmadım benım sıkayetim erkek organının tüm kızlara kalkması bunu da kendime layık görmüyorum zevk yönünden bızı aldatan bır varlık varsa tanrı benı düşünmemıs demektir. Erkek organının tüm kızlra kalkmasından olan sıkateyetmde de bır karakter belırtısı goremıyorım kı bunu cinsiyete atayım? Kalkması cinsiyet ozellıgı zaten. Iyıce okuyunuz. Ayrıca testesteronu da erkeğe bagladım bu da karakter ozellıgı degıl.
- +1 yıl
Bir erkeğin organı her kıza kalkmaz. Her kıza kalkıyorsa ya uzun süre cinsel ilişkiye girmemiş, ya da bilerek kaldırıyordur.
Soran+1 yıl@anonimkullanıcı1612 uzun süre gırmemıs dıye bı şey yok yalan olduğu çok bellı doğuştan berı ılıskıye mı gırıyorsun sen neyse bıldıgım seylerı yalancı erkeklerle konuşamam elımle gözümle kanıtladım ben sız gibi yalancılara kalmadım
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek cinsine duyduğu öfke ile dinden çıkanı da ilk kez görüyorum, ama güzel bir akıl yürütme var ortada. Dinden çıkma demiyorum, hobi olarak yine çık da (hatta çıkman iyi olmuş), bütün erkekleri de aynı kefeye koyma. Son derece karaktersiz kadınlar da var ve kötülük tek cinse özgü değil. Ataerkil düzeni ve o düzeni inşa eden hayali bir tanrıyı kabul etmemen gayet anlaşılır bir durum, ancak kadınları erkeğin mülkü olarak görmeyen erkekler de var. Genç yaşında bu aydınlanmayı yaşadığın için de seni kutlamak gerek, çünkü ancak zeki insanlar sorgular.
10 Yorumla
+1 yılbende bir benzeri isyan içindeyim, kızlarda seviyoz diyor, başkalarına gidiyor, ne yapacak , lan ne yapacam tabikide beni istemeyen birini zorla alıkoyacak halim yok, başkasına giderek tercihini yaptın zaten. ne için giderse gitsin, "sen olmazsan başkası olur, seçeneğim çok" diyolar ve çok seviyorlar.
"Ben mantıkla ilgilenmiyorum." demen yanlış.
Mantıklı olan, cinsiyete vurma, her iki cinsiyetin çoğunluğuda yani toplumda leş.
NPC olup olmamasına bak tercih yaparken, herkes gibiyse boş ver. Sonunda herkes gibi aldatır işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılMantıkla ilgilenmiyorum derken şey yanı Tanrı'nın yok olduğunu olmadığını kanıtlamak ıcın normal insanlar gibı evrene bakarak mantık kurmama gerek yok dedım. Onu kastettım. Karsı cınse bakarak kararımı çok net sekılde verebiliyorum. Sız nasıl karsı cınse bakarak tanrı hakkında yorum yapamıyorsunuz? Bence yapamazsınız benım yorumum erkeklerın bılımsellıgı ile ılgılı. Takıldıgım konu erkeklerde alındığım gücendigım bır konunun suphesız tüm erkeklerde olması peygamberde bıle var bu ozellıkler. Organı her kıza kalkıyo ve benı aldatmıs oluyor bu yüzden. Peygamberin organı hıc mı kalkmamıs eşı dısındakı kadınlara? Elınde degıl kı? Penısın yapısını ogrenınce dın inan kı saçma geliyor. Bukadar ıyı adamın doğuştan gelen fizyolojisı esını aldatmaya yonelık tasarlanmıs. Xd ozaman her şey yalan oluyor sevgısı de yalan onun benım ıcın en azından ortada kabullenmem gereken bır durumları olduğu ıcın en karakterlı ıyı bır erkegı bıle sevemiyorum.
Soran+1 yılEvet fakat bana göre herkes aynı olmuş oluyor bu mantıkla işte aldatılmayı fizyolojide buluyorum ve erkeklerın çok eslı olduğu gercegınde buluyorum.
- +1 yıl
Birşeyi istiyorken yapmamak güçtür. Yani güçlüyken iyi insan olmak önemli.
Soran+1 yılBu erkekler için geçerli ben doğuştan iyiyim bu sozlerı ancak erkeklerden duydum işte. Kötülüğün ıcındekı iyiliği sevmek yalan degıl mıdır bunun üzerine tepemize çıkan onlar. büyük bır yanılgı var ortada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılDinsel tartışmaya girmek gereksiz İsteyen istediğine inanırda senin ki paradox olmuş Bütün biberler acı diye biber yememek gibi Halbuki çarliston biber var acı olmayan
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha kalkmayan bıber var evet ama ona da hasta denıyor bu dünyada. Hasta erkegınkı kalkmıyo bı tek işte. Sorun da bu. İstediğim şey yok bu dünyada.
- +1 yıl
Öfkenden saçmalıyorsun Keskin sirke küpüne zarar
+1 yılYaşın kurtarıyo olsa seni kaçırmazdım. Tanrıya ben de pis bozuğum
12 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyde sorun görüyorum... En çok da bırbırıne uysun dıye yaratılan cinsiyetlerin uyumsuzluğuna bakarak. Kendı mucadelemıze yardım etmıyor oluşunu saymıyorum bıle.
- +1 yıl
Aah ah. dostum. gel dertleş de git bari napalım.
dinden çıkmak için geç kalmışsın :) tanrı bile erkek
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet kıtap okudukça anladım. Yano tanrı erkek olmasaydı bıle nıye insanları birbirine uyumlu sanılan ama asla uyumlu olamayan 2 tür olarak yaratmış bır kadın tanrı bunu kadınlara yapmazdı. Üstelik erkek tanrıysa da iyi ki böyleyim. Cinsiyetsız ise de bıl kı yıne de kötü bır sıstem olduğu için yıne haklıyım çıkmakta. Çünkü kadın erkek cıdden uyumlu degıl bak cıdden çoook uyumsuz çooookk.
Soran+1 yılImtıhanımız bırbırımız ile tamam. Ama insana esı olacak olan varlık tarafindan sureklı aldatılacagı imkan sunan tanrı dalga geçiyor olmalı. Yanı imtihan dediğini gecerız tamam ama tüm bu imtihanlar icinde evlenmek ıstedım diyelim ne göreyim aaa benı aldatmak ıcın tasarlanmıs bır varlııkkkk. E diğerleri imtihandıysa bu ne? Cinsiyetler de mı birbirine imtihan? mutlu olmak istiyorsun onda da senı sürekli aldatan bır makına var altta kalkıp duruyo. Ben nıye imtihan dunyasında sureklı aldatilıyorum mkk. her sanıye aldatılmıs oluyorum o erkeğin kalkıp duran organı ile. Bana layık gördüğü bu olayla ben nekadar daha dıger imtihanlara dayanabilirm? Çok fazla sorun var bak çok. Hayatımızdaki imtihan yetmiyo gibi cinsiyetlerle mutlu olamıyor oluşumuz da sınırımı bozuyor. Uyumsuzuz işte benım aleyhıme bır varlık erkek. Cinsiyetler kendı ıcınde ayrıca hayatta imtihan olmalı ayrı konulardan. Evlenıp bırbırınr yardım da etmeli dünya sorunlarında. Ama gel gör kı benn bu yardımı bu imtihan dunyasını benı sureklı altındaki organı ile aldatmış olacak varlık ile yaşamak istemiyorum. Çok celıskılı degıl mı? O erkek de imtihan dunyasındaysa bende takılacagı bır konu yoksa bedenim ile alakalı işte aldatıyor sayılacağım bır fizyolojim yoksa onunkı imtihan da benımkı ne olmuş oluyor? Böyle baktıgında aslında cinsiyetlere bakarak tanrının olmadığını görüyoruz. Bır kadın bakışı tanrının olmadığını en iyi kanıtlar dıye düşünüyorum.
Soran+1 yılÇünkü kadın ince düşünür dogası geregı. Ama bu ince dusuncemı engelleyemedı tanrı erkekleri sevemedim. Erkeklerde hıc bendekı gibi bır takıntı göremiyorum. O zaman sadece ben mı imtihandayım? Onlar sadece dünyevi imtihan ile uğraşırken ben erkekleri kabullenme imtihanı yaşamam saçma degıl mı? Bak bunu özel söylüyorm çünkü bazı erkeklerr göre de kadınlae çok kötüdür. Ama çok haksızlar bi bak söylüyorm sana. Çünkü düşünce olarak esıtız erkekle düşünerek ben de aldatırım o da bakarak ben de aldatırm o da bunlar maddesellıgın gerektirdiği şeyler. Ama bı erkeğin her gördüğu kıza kalkan organıyla beraber tanrı bana apayrı bır imtihan vermıs olmaz mı? Gerçeklerden uzak ama bı okadar da gerçek. Çünkü hiçbir kadının fark etmedıgı bır şey kadınlar sanıyor kı erkek ile aynı imtihandayız bu dünyada. Hayır deglız. Bu adıl değil degıl mı? Tanrı bana duygusallık vermıs ve erkeğe de her kızs kalkan bır organ vermıs. Bunun nesı mantıklı ve kul olarak nasıl eşıt ımtıhanımız oluyor sence? Olmuyor. Erkegın ımtıhanı dunyevı imtihanı bıze de geçerli normal klasik sorunlar hayat sorunları ev iş okul herkese aynı. Ama bır cınsıyetınbır cinsiyete olan ayrıca bır imtihanı olduğunu çok net gorebılıyorum. Bu kadınların imtihanı mı olmuş oluyor? Bu çok saçma. Tanrı nıye ayırsın kı imtihanları? Nıye benım vücudum reaksiyon ile cnsell uyaranla her zaman ıslanmıyor ama erkegın organı çok basıt sekılde kalkıyor? Bu varlıkla benım bır imtihanım var demektır bır eş olarak bıle seçemiyorum. Dengesizligı ben görüyorum bır kadın görür bunu en iyi. Erkeklere gıt sor hep insanı özellikleri veya karakter ozellklerı veya saçma bır evrim teorisi yüzünden kadınları sevmezler. Ama ben benı her ssnıye aldatmak rısklerı olan organları yüzünden sevmiyorum ve bızı imtihands 2 ye bölen tanrının varlığına inanmıyorum
Kızlar sanki melek.. Hep kötülük gördüm kızlardan anasını satayım.. Aldatan kadın da çok ama çaktırmıyolar. Neden çaktırmıyorlar acaba düşündün mü? Erkek bunu bilirse o kadını öldürür de ondan..
Erkekler çok eşli filan değil bi kere kim uyuduruyo bunları. Ataerkil düzenin bi sonucu her şey.
Tanrıyı seviyorum.. Kötü insanlar defolsun gitsin
17 Yorumla
Soran+1 yılerkekler öldürür çünkü kendı her sanıye aldatıyor oluşuna bakmaz bunları göremiyorsunuz. Organı kızlara kalkıyor bukadar basıt bunu nıye bılmıyor ve ıyı sanıyorsunuz onları. Manipüle olmuşsunuz erkeklerı seviyorsunuz kötülüğün cinsiyetı olmadııgını bız de biliyoruz. Daha çok aldatma erkek kaynaklı evet eyleme geçmeden bıle aldatma guclerı var. Sen yataktan kalkıp ıkı satte o adamı aldatmaya gıderken evdeki aldattıgın erkek çoktan başka kızlara bakarak 31 ı patlatmıs olacak veya tv'de gördüğü kıza organı kalkacak. Sen daha aldatmak ıcın yolda olacaksın 😂😂😂 kımmdaha çok aldatıyor? Demek kı onların yataktan kalkıp aldatmaya gıtmesıne bıle gerek yok. Kızlara sınsı dıyecegınıze gözünüzün onundekı olayların farkında olun ve ince düşünün. Bızı sınsı olmak zorunda bırakan böyle iğrenç bır varlık olan erkektır. Onların sınsı olmasına bıle gerek yok HER SANİYE ALDATIYORLAR anlamıyor musunuz? Sen aldatmak ıcın kalkıp eyleme geçmen gerekiyorken nasıl kızlara sınsı dersın? Asıl sınsılık her kıza organı kalkan bu varlgıın bızı sevdıgını soylemesıdır. Çok basıt ve körsünüz.
- +1 yıl
Yahu ne biliyosun her kıza kalktığını? 31 patlattığını tövbe yarabbim. Yapmayan adam olan erkekler de eminim ki var.
Ben bilmiyorsun mu dedim. Bunu kastediyorum. Adam olanın sesi çıkmaz fazla evden işe işten eve gider bu yüzden görmüyoruz fazla onları.
Hatta geçen ne olduğunu söyleyeyim de inan.
Ben psikiyatriye gidiyorum, bekleme odasında beklerken içerideki hastanın sesini dinledim. Doktor da erkek bu arada ha.
Şeyi kalkmıyomuş. Doktorda gençsin olur falan filan dedi neyse..
Hasta adam ben başkasına olacağını bilsem gider karımı aldatırım ama yapmam ben öyle bi insan değilim dedi.
Şimdi yalan mı söylüyo bu yani doktora bile? Hiç sanmıyorum insan oraya iç dökmeye gidiyor..
Soran+1 yılOnun hastalıgı vardır belkı
Soran+1 yılKalkmama sorunu.
Soran+1 yılNormal erkekler hep böyle dedıgım gibi degıl mı ama
+1 yılÜzülme mümin kızım. Bunlar geçicek elbet. Gel euzu besmele okuyayım. Ruhun ferahlasın
00 Yorumla
+1 yılBi psikiyatriste git tedavi ol antidepresan falan kullan belki beynindeki sinaptik ağların düzelir.
04 Yorumla- +1 yıl
Madem erkekler öyle senin gibi kadınlara da o*rospu obje et parçası denmesinde de sıkıntı görmüyorum ben açıkçası...
Soran+1 yılHayır ben duygusal bır varlık olduğum ıcın zaten erkeklere bukadr bahane bulup kabullenemiyorum obje olma ihtimalım yokk. Obje olsam takmazdım bunları erkeklerle hayatımı yasardım. Ama kullanmak ıcın yaklasamayacak kadar bıle sevmiyorum
Soran+1 yılDuygusal olanlar nasıl mantıklı düşünemez? Ben simdi kendime layık görmüyorum dıye mantıksız mı oluyorum? Belkı de en haklı kısıyım kım bılcek bunu. kadına madem böyle bır varlık layıktı nıye duygusallık verdı tanrı bana da reddetme veya sevmek secenegı sundu bu canlıyı? düşününce layık bulamayacağım bellı degıl miydi? Duygusal oldugum ıcın begenmeyecegım bellı degıl mıydı? Nıye begeenmeyecegım halde duygusalım? Neyı test edıyor olabilir tanrı? Duygusallık verip üstüne bakalım erkekelrı kabul edecek Mı etmeyecek mı ona mı bakacak? Tabiki kabul edemıcem ince düşünme yeteneği vermıs bana tanrı ve erkegın benı her an aldattıgını düşünüyorum o organıyla. Bıze duygusallık verıp sızı bukadar saçma yaratması yanı kadının takacagı sekılde yaratması saçma olmuş bence. Barı bız de vurdumduymaz olsaydık. Bak hiçbir kadının sızı kabul ettıgını sanmıyorum ben. Ya ben kadar görürler ince seylerı ya da görmezler ya da görüp kullanmayı seçerler sadece. Ben nıye Gordugum halde seveyım? Erkeklerın organı her kıza kalkacak sekılde tasarlanmıs peygamberın bıle. bu aldatma degıl de ne bı söyleyin ya. Eşıt degılız eşit. En büyük esıtsızlık burada zaten görerek video izleyerek konuşarak herkes aldatıyo zaten. Ama erkekler her an aldatıyo organıyla. Bı kıza baksa kalkıyo organı ama ben baksam bı seye ıslanmak daha zor. Sorun bu işte. Zaten maddeselız okadar da ml değilim normal şeyler olduğunu bılıyorum. Sadece erkekte daha çok oluyo bu ve çok belırgın her dakıka her saniye. Bız aldatmak ıcın yataktan kalkıp gıdene kadar onların çoktan organı başka kıza kalkıyo ustelık 31 patlatıyolar
Soran+1 yılVe bunların normal bulunması yıne kadın olarak yaratılan bır varlık bunu düşünebiliyor olduğu ıcın tanrının olmadığını gosterır. Erkeklere normal gelır zaten. Tanrı var mı yok mu bır de kadın gözünden bakın. Yok kesinlikle. Erkegı es olarak dusununce hiç kimse bana tanrıyı kanıtlayamaz. Çünkü erkek eş olacaksa tanrı bana keşke ince düşünme yetenegı vermeseydı de bunları düşünmeseydım. Ortada bilimsel şeyler var. Ve bu yüzden büyük bır çelişki olmuş oluyor. Bılımsel dedgım tanrının benı böyle ince dusuncelı yaratması. Bu yüzden erkektekı sorunları net şekilde görüyorum. Bır şeyler yasayıp tüm erkolar aynı ya dememe gerek yok. Ben daha cıddı konulara bakıyorum yaşanılanların dısında seylerı ele alıyorum. Layık olup olamama söz konusu. Bunu insanı sekılde basarabılır veya başaramayız ama ısın cinsiyet kısmında hiçbir erkegın layık olamayacağını düşünerek bulabılıyorum.
+1 yılNe demişler Tanrı istemezse yaprak kalkmazmış. Pardon düşmezmiş😬
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o. Demek kı tanrı böyle kalkmasını ıstemıs işte erkeklerin seyının her kıza. Boyle bı tanrı istemiyorum. Benım ıcımde daha çok iyilik var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılCirkin kiz feryadi bu her zaman erkek dusmani olurlar bu sitede senden cok var erkegin dölu olmasa hic kimse dogamazdi tum karilar birlesinde hadi bir tane döl cikartin erkek dusmani seni
011 Yorumla
Soran+1 yılÇırkınlık ile alakası yok. Düşünce yapısı. okadar ıgrencsınız kı işte insan = beyın demek olduğunu bıle algılayamıyorsunuz. İnsan = güzellik dıye mı ben boyleyım a*mk. beynın organına adapte olmuş ben senın organından dolayı böyleyim zaten. kadınlara düşman olan sensın hem de en güzel canlıya düşman olduğun ıcın bır aptlsın. Benım sana düşman olmam normal. Dünyaya getirdin benı dıye mutlu muyum? Dolu olmasa hayat olmazmış 😂 hayat var da noluyo eşıne layık olabiliyor musun çok eslı canlı? Kaç 31 cekıyosunuz evde kadınlar evdebkıre bkıre otururken.
Soran+1 yılBenden hıc yok bu arada. Kızlar hep erkeklerın karakterine bakarak düşman oluyor. Toptan sala*ksınız
Cevap sahibi+1 yılBi sakinles telefonu yere birak ergen
Soran+1 yılÇırkın olsaydım erkegın karakterine laf ederdım dımı? Demek kı erkekler çırkınım diye üzmüş olurdu. Benı üzdükleri bır olay var mı şuanda? Tamamen bılınsek bır şeyden bahsediyorum. Erkeklerım organı her kıza kalkıyor dedım ve bundan dolayı ben çırkın mıyım ahahahahha. Bı şey yasadıgımı belırtse bu cümle neyse derdım.
Soran+1 yılÇırkın olsam benı uzerlerdı ve benı üzmüş olsalardı karakterlerine laf atardım mantıken degıl mı? Skıne laf atııyorum ama. Bu bır dusuncedır ve çirkinlik ile alakası yoktur.
Cevap sahibi+1 yılHeyyyy ne oluyor sana bee hayirdir ne sinir ne bu ofke kimse dogmak istemedi ama erkekler yok olsun neden varlar demek cahilce ben kadinlar icin demiyorum cunku kadin da olmasa erkekte olmasa hayat olmazdi sen bi papatya cayi ic kendine gel sonra tartisalim
Soran+1 yılHadı sg telefonu bırak dıyerek kaçarken dıkkat et telefonunu düşürme.
Cevap sahibi+1 yılSkmizden ne istiyon apla
Soran+1 yılKadınların karakterine bakan sensın ergen. Kendı skıne bak sımdı. Konuşma kadın soylemlerını ezberlemeye devam et.
Soran+1 yılBır sey istemiyorum sakın ol ergen bu bır sohbet.
Cevap sahibi+1 yılOfff neyse ya umutsuz vakasin ne yaparsan yap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencede suçu nasılda erkeğe atıyor hani ben isteyerek çıktım demiyorda aynen katılıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sebepler de var ve açıkladım en çok erkeklerde görüyorum. Evrene bakacak olsam çok sebep var zaten. Ama evren umrumda olmadıgı ıcın ilk gözümün onundekı şeylere bakarak kavradım mantıken.
- +1 yıl
bahanelere bak ya başka bahanen
Sen nap biliyon'mu, toprağın altına girince Allah'a söyle olur mu, tabi seni konuşturursa,☝️
06 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyada erkegi vermıs zaten konusturmasının onemı yok. Napcam sabretseydım cennette bana erkekten daha ıyı bana layık fızyolojısını bana göre ayarladığı aldatma ihtimali ( bedenı yüzünden) Aldatma ihtimali olmayacak şekilde mı tasarlayacaktı? Kım bekler onu
- +1 yıl
Dostum senin bı beyinden emar çekilmesi lazım sen kimsin ki Rabbimize tanrı olarak dersin, senin haddine mi düşmüş, aç biraz Kur'an oku Allah napıcağını bilir, sen ve cennete girmek sen şu an Allah'a şirk koşuyorsun, yaptığın hatadan geri dön derim öteki dünya da bunun cezası ağırdır affı yok bunun.
Soran+1 yılTanrı napacagını bılır ama bı bunu yapamamış işte. Peygamberler bıle erkek ama organları çok eşlı olacağı sekılde tasarlanmış. Böyle bır varlık ıyı olsa ne olur daha eşıne layık olamıyo mantıken düşün. Bızde oluyomu öyle? Yoo olsa bıle daha az. Hem erkek zaten çok eslıve hormonlarını testesteronunu bıle Hak etmiyoruz bedenı boş ver. Kötülük getirici her şey erkekten toplanmamış mı? Bız kızlar da sadece kotulugun ıcındekı ıyılıge aşık oluyoruz çünkü yapacak başka bır sey yok. Ama benm aklımda daha ıyı bır ıhtımal var. Erkekler kendını büyük görüyor çok eşlı oldukları birçok açıdan bellı. Ben napayım sımdı bunların ıyı karakterini? Dalga mı geçiyor tanrı
Soran+1 yılErkeklerin böyle sen gibı ınanclı olması da komık gelıyo işte.
- +1 yıl
Sen böyle devam et, tamamı öteki dünya da bak bakım mezar kutusunda konuşabilcekmisin, yol'dan çıkmışsın sen, firavunu örnek al firavunu şirke de devam et kuranı yırtan Allah'a karşı gelene bak bakım naptı, hala tanrı diyo, senin insanları zaten rabbim napıcağını bilir böyle devam et Allah hidayet versin.
Soran+1 yılTam teşekkürlr
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle devam edersen ömür boyu düzgün birine denk gelemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün erkekler en fazla evlenıp yuva kurup eşını koruyor. Ama benım mantıgımda bu erkek zaten hep aldatıyor olacak..
Cevap sahibi+1 yılAsilik yapma da düzgün biri denk gelsin
Soran+1 yılTakıldıgım konuyu mesajlarda birilerıne yazdım okur musun abla. asilik olsa neyse taktım artık bu konuya
Cevap sahibi+1 yılNefis olmasa kimseye ilgi duymazsın ki pis nefisli olmayan düzgün insanlar da çok var
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Suçu nasılda erkeğe atıyor. Hani ben isteyerek çıktım demiyorda
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sebepler de var ve açıkladım en çok erkeklerde görüyorum. Evrene bakacak olsam çok sebep var zaten
Soran+1 yılAma evren umrumda olmadıgı ıcın ilk gözümün onundekı şeylere bakarak kavradım mantıken.
+1 yılben tanrıyı sevıyorum da kadınları sevmıyorum
sevemıyorum ancak düzüp geçıyorum böylesı daha ıyı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin erkek versiyonunum
013 Yorumla
Soran+1 yılKadınlardakı sorun ne?
Soran+1 yılBılımsel bır şeyler demeyeceğıne emınım karakter falan dersin sımdı hıc paraya bakıyolar sadece korunmak istiyorlar falan deme.
Cevap sahibi+1 yılBilimsel bişeyler varsa söyle bizde öğrenelim
Cevap sahibi+1 yılSanki senin erkekler hakkında söylediklerin çok bilimsel
Soran+1 yılEvet erkek organı her kıza kalkar bakarak bıle. Onunla çok güzel bır hayatımız olacak benı gerçekten içten sevecek ama o günün gecesi tv'de gördügu rastgele bır kadına ıstemsız organı kalkacak. Ve bu olaydan sonra bana hala senı sevıyorum demeye devam edecek. Kandırmış olacak. Kısacası yalan edecek her seyı ıstemsız bıle olsa çünkü sız yalansınız yalan olmasanız bedenınız de düzgün olurdu önce. Zıhın konusunda eşıtız zaten ıyı bır kadın da erkek de zıhnınde düşünmez aldatmak istemese esını ama istemsiz şekilde kımın bedensel reaksiyonu daha çok oluyorsa bır cinsiyette demek kı o daha çok aldatıyor.. Bız bır erkeğe bakınca organımıza bı şey olmuyor sızın bakınca bıle düşününce bıle anında saniyesinde kalkıyor. Çok eşlısınız. Yalan ılıskıler kuramam ben. burada gelıp kadında da erkekte de aynı olan insanı ozellıklerı sayıyorsunuz. Ben mükemmelım zaten sorun bedenlerımızın farklılıgı. Tanrı nıye manevı bır varlıksa sadece manevi yönden sevgı var? Bedensel boyuta geldiğimizde sevgı yok olmuş cnselk denen şey tarafından.
Soran+1 yılBu da sevgnın tanımını her ıkı boyutta da manevı maddı karşılayamıyor. Sevgının karşılıgı sadece manevı boyutta var. Tanrı bu ıkısıne nıye uyarlayamamıs? Erkegı nıye kadını aldatmayacak sekılde tasarlamamıs? Madem kadının dogası ince ve karmasık ve çok düşünmeye dayalı yaratmıs nıye erkegi bu kadar vurdum duymaz ve çok eşlı yaratmış? Layığım bu mu? Demek kı tanrı yok.
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan konuşma ya defol benim organım öyle herkese kalkmıyor
Soran+1 yılTabı canım elımle kanıtladım arabaya bıner bınmez baktın mı sen hıc erkeklerın organına? Dokunmadım bir şey bıle görmedi sadece arabaya bınış kapalısın. Kapalı kıza düşünce yolu ile kaldıran var neyden bahsediyorsun sen de oylesın herkes öyle. Öyle olmama sebebin bununla uğraşmıyor olman.
Soran+1 yılBı de haklı çıkmak ıcın yalan söylüyorsunuz
Soran+1 yılSızı sızden ıyı bılıyorum elımle kanıtladığıma gordugume bır erkegın hayır öyle degıl lafıyla değiştirecek degılım fıkrımı.
Cevap sahibi+1 yılDefoll
Soran+1 yılNoluyo kı anlamadım yanı. Kendınden mı ıgrendın anlamıyorum. Ben sadece öğrenmek ıstemıstım.
Cevap sahibi+1 yılEngellendin bi daha yazamayacaksın beyinsiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tatlısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılTamam aşkım
03 Yorumla
Soran+1 yılYemezler dınden çıkaran seyı sevemem
- +1 yıl
Bak bu sefer farklı olucak söz
Soran+1 yılGüldürdün saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılCarpilcannnn
00 Yorumla