Erkekleri yaratan tanrıyı sevmiyorum?

Dınden çıktım erkekler yuzunden. Erkegı yaratmış bır tanrı benım tanrım olamaz. Buraya kadarmıs. Bıtane kusur gördüysem begenmedıgım bır sey varsa ınanmamama yeterli. Hıc boşuna mantık kurarak inançsız olanlar gibi olmama gerek yok. Ben mantıkla ilgilenmiyorum. Gözümün önünde iğrenç bır varlık olduğunu görebiliyorum zaten ve ımtıhan dedııgn seyı bu canlılar ile yasıyor olamam. Tanrı kadına erkeği mı layık gördü? Çok saçma degıl mı? Tüm imtihanları kabul ederım ama erkeklerı edemiyorum çünkü onlar imtihandan daha fazlası, tanrı bana benı aldatma potansiyelı yüksek bı canlıyı uygun görmüş. Organi her kıza kalkıyor. Sonra bızı sevdıgını söylüyorlar. Bu hayat bıle yalanken ıyılıge tam manasıyla uymuyorken tanrının kötü şeylere ımtıhan etmesini algılayamıyorum. Çünkü benım iyiliğim ıyı kalbim erkeklerı kaldıramıyo. Erkekler ıyı bır tanrının nefesınden oluşmuş olamaz:). Ben bıle daha ıyıyım diyebilirm. Tanrı erkekten daha ıyı olan kadına erkegı layık görmüşse benım ıyı kalplı kadınlıgımdan gelen dogamın bı anlamı yok demektır bu da gerçek iyilik yanı tanrı yokdemektırr. Iyı olan tek şey benım... Gerisi yalan..

Güncellemeler
+1 yıl
Daha sevmeyı beceremeyecek bır eş layık gormus bıze. İnsan olarak karakterı en ıyı olan erkegin bıle her gece başka kızlara istemeden de olsa organı kalkacak. Iyılık nerde? Tanrı böyle mı kadınları koruyor? Daha sevmeyı bılmeyen bır varlıkla evlenmek farz ise Allah'ın emrı ise nıye benım istediğim gibi bır varlık degıl o? Nıye ben ondan daha iyiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Demek kı burada bır çelıskı var. Gerçek iyilik asıl benım , tanrı da yalan. Yalan olmasaydı ben gıbı bır canlı olurdu karsımda. Tanrının olmadığını erkeklere bakarak anlayabiliyorum.
Erkekleri yaratan tanrıyı sevmiyorum?