Kişilik & Karakter Sinirinizi başkalarından çıkarma gibi bir huyunuz var mı? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Birine sinirlendiğiniz zaman bunu başkalarına yansıtır mısınız? Sinirinizi başkalarından çıkarma gibi bir huyunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır ben sinirimi başkasından çıkartmam hiç bir şekilde.. sakinleşmeyi denerim bunun yerine. ya da uzak dururum bir sirü 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Özellikle yapmıyorum ama gergin olduğum zamanlar bunu etrafımdaki kişilere yansıtabiliyorum. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aynı ben 😌😂 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sinirimi kendi uzerimde cikaririm. Bir baskasindan cikarmadim henuz. 1 4 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Tesekkure gerek yok. Rica ederim. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Rica ya gerek yok teşekkür ederim Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Peki , ne demek. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yansıttım kıza haklı olarak doğruysa zaten olanlar daha kötü bana olabilirdi 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nefret ederim böyle insanların git cehennem ol git aaaa 0 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 🤔🤔 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok hatta daha çok zarasız olurum o an. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Seninki biraz tersmis 😂 Yorumla Myblue2025 +1 yıl En güzeli aslında 😏😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Nasıl sakinleşirsin Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. hayır yok ama üstüme gelinirse çıkarırım 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayir yok bu saygısızca bir davranış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ben sinirimi başkasından çıkartmam hiç bir şekilde.. sakinleşmeyi denerim bunun yerine. ya da uzak dururum bir sirü
Özellikle yapmıyorum ama gergin olduğum zamanlar bunu etrafımdaki kişilere yansıtabiliyorum.
Aynı ben 😌😂
Sinirimi kendi uzerimde cikaririm. Bir baskasindan cikarmadim henuz.
Teşekkür ederim
Tesekkure gerek yok. Rica ederim.
Rica ya gerek yok teşekkür ederim
Peki , ne demek.
Yansıttım kıza haklı olarak doğruysa zaten olanlar daha kötü bana olabilirdi
Nefret ederim böyle insanların git cehennem ol git aaaa
🤔🤔
Yok hatta daha çok zarasız olurum o an.
Seninki biraz tersmis 😂
En güzeli aslında 😏😅
Nasıl sakinleşirsin
Evet oluyor zaman zaman..