İyi akşamlar size. Ben şahsen yaş ve geçmiş yaşanmışlıklar gereği oldukça ciddi bir insanım yani sonuca aşırı odaklıyım ve daima plan ve takvimi ona göre şekillendiririm. Bir şey yapılacaksa en doğru şekilde strateji belirlemeye çalışırım. İş ve kişisel hayatımda da oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum gel gör ki sosyal medya ve KS gibi platformlarda insanlarla anlaşmakta sorun yaşıyorum. Genellikle 25 yaş altı gençlerle iletişim kurmaya ve sorunlarına yardımcı olmaya çalışırken yapılan sohbet 2. Gün ya da 2. Haftaya ulaşmıyor bile. Sizin o yaş grubunu anlamak için geliştirdiğiniz bir strateji veya teknik var mı?
Not: Flirt filan aklınıza gelmesin yani mevzu sadece iletişim ve sağlıklı iletişim sürdürülebilirlik çabası.. Şahsen bizim zamanımızda böyle fırsatlar elimize geçmedi ama biz gençlere aynısını yaşatmamaya çalışıyoruz.
Not: Flirt filan aklınıza gelmesin yani mevzu sadece iletişim ve sağlıklı iletişim sürdürülebilirlik çabası.. Şahsen bizim zamanımızda böyle fırsatlar elimize geçmedi ama biz gençlere aynısını yaşatmamaya çalışıyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
guncell.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gençlerle aynı lisanı konuşmadığımız ve ciddi bir jenerasyon farkı olduğu için anlaşmakta zorlanıyoruz, çok doğru.
İlaveten kişisel farklılıklarımız da ortaya çıkınca ve yazı dilinin yetersiz kaldığı durumlar da düşünülünce ben şahsen 40 yaş altıyla iletişim kuramıyorum.
evet bizim kakara zamanlarimiz bitti ama bilmiyorum bu iletisim seklinin bir yolu var mi?
cocuklarimiz oldugun da boyle mi olacak?
Biz burada arkadaşlık ilişkisi kurmaya çalışıyoruz. Oysa çocuğumuzla olan ilişkimiz arkadaşlık ilişkisi değil ki. Olmamalı da zaten. Ebeveyn-çocuk ilişkisi çok daha farklı.
belli yaslara geldiklerinde onlarin seviyesine inip arkadasca yaklasmamiz da gerekecektir.
En sevdigm ciddi ilişki düşünen erkek ideal erkek modelidir
ben burada iliskiden bahsetmiyorum, olaylara yaklasma modeli cozum sekillerinden bahsediyorum.
Burcn ne ki
Basaktir
Kova.
Super
siz?
Ben yengec
Karakterle alakalı bence biri daha ciddi herşeyin farkında diğeri daha o ciddiyeye ulaşamamış daha farklı şeyler isteyen